אחרי אוזלת היד ופשיטת הרגל הערכית והמוסרית. ועצימת העין לנוכח ההפרות הבוטות של קהילות מהציבור החרדי, בלי נדר לא אצביע בשבילך. כבר עדיף חולדאי. ואני אומר זאת בכעס רב וביגון קודר. (אל דאגה אף פעם לא הצבעתי ביבי, אלא ג', זה פוסט רטורי בלבד)
וברצינות, אני שוקל הפעם להצביע לסמוטריץ'. גם ירא שמים שומר תורה ומצוות, גם מייצג את ערכי הימין. גם מייצג ציבור שחיי אדם יקרים לו יותר מכבוד וכסף. לא רוצה להצביע לא ג' ולא ש"ס שהן הגורמים לרפיסות של נתניהו שחושש מהם. אני מייחל שהחרדים לא יהיו יותר לשון מאזניים. לא להצביע בכלל, זה להצביע למי שאני לא רוצה בו.
חוששני שתפילתך אכן תעשה רק מחצה. החרדים יישלחו לעשות חשבון נפש באופוזיציה, אך לא סמוטריץ יהיה לשון המאזניים...
נשלח ב-19/1/2021 00:59
גפני כבר אמר: "ראש הממשלה שלי הוא הרב קנייבסקי"
למעשה כל ראש ממשלה שיהיה תלוי בחרדים פוליטית יהיה נתון לסחטנות מצד החרדים.
נשלח ב-19/1/2021 01:07
מושגים כתב:
וברצינות, אני שוקל הפעם להצביע לסמוטריץ'. גם ירא שמים שומר תורה ומצוות, גם מייצג את ערכי הימין. גם מייצג ציבור שחיי אדם יקרים לו יותר מכבוד וכסף. לא רוצה להצביע לא ג' ולא ש"ס שהן הגורמים לרפיסות של נתניהו שחושש מהם. אני מייחל שהחרדים לא יהיו יותר לשון מאזניים. לא להצביע בכלל, זה להצביע למי שאני לא רוצה בו.
*הכותב הינו חרדי חסיד...
הכותב צודק בכל מילה !! תקופת הקורונה הראתה את האמת על מפלגות החרדיות ואת אוזלת היד שלהם וחוסר איכפתיות מבעיות ומצרכי הציבור !! למה הם לא ניסו להעלות את מספר המשתתפים בחתונה !! 20 איש בחתונה של זוג צעיר ?? את מי יזמינו ראשון ?? למה הם נתנו לסגור בתי כנסת?? למה הם דאגו לכל המשפחות מרובות ילדים??? ולא דאגו לפתוח עוד מלוניות ???
לגברת שרית: לא הבנתי את הטענה על בתי הכנסת, הרי אם הם היו פועלים נגד הסגירה וחלילה הייתה קטסטרופה גם כן היית מאשימה אותם, אני טועה? לי הפריע יותר מהכול חוסר המעש וחוסר המנהיגות יותר מאשר זה שלא "דאגו" לנו להקלות מסוכנות....