הוא לא עשה מסיבות? עצרות? זלזל במסכות! וקידם בצורה מטמטמת את ההידרוקלורקווין...חברים שלו מתו בגלל שהשתתפו בעצרותיו.
אבל כיהודי, מה שהכי מפריע לי זה העליה המדאיגה באנטישמיות והרמת ראש של הקבוצות הנאציות. מי השתתף בעצרת שלו ב6 בינואר, אנשים עם חולצות "קעמפ אושוויץ" או עם דגל הקונפדרציה (שאינו דגל שהקונפדרציה אימצה אלא היום משמש כסמל לקבוצות נאציות) ואיש לא העיר להם? תאר לך שבעצרת של בעלז להבדיל אא"ה יבוא חסיד עם חולצת "מחנובקע-בעלז" האם ישאר בחיים?
נשלח ב-20/1/2021 19:45
א. אני בטוח שעכשיו הנאצים ישבו בשקט כי ביידן הנשיא ואין שום עניין לתקשורתלהצמיד אותם לטרמפ
ב.אני בטוח שהחרדים בארהב מתו רק בגלל טרמפ ולא בגלל שהם לא רצו לשמור ורבו על כך עם המושל קומו לא לשמור על הקורונה כמו כן גם בארץ החרדים נפטרים בהמוניהם בגלל טרמפ
ג.קצת הכרת הטוב על כל הטוב שהוא גמל איתנו לא תזיק
תראה פחות cnn nbc ואז טרמפ יראה לך קצת יותר טוב
נשלח ב-20/1/2021 21:18
קלעפער
ליטאישעבר כתב:
א. אני בטוח שעכשיו הנאצים ישבו בשקט כי ביידן הנשיא ואין שום עניין לתקשורתלהצמיד אותם לטרמפ
ב.אני בטוח שהחרדים בארהב מתו רק בגלל טרמפ ולא בגלל שהם לא רצו לשמור ורבו על כך עם המושל קומו לא לשמור על הקורונה כמו כן גם בארץ החרדים נפטרים בהמוניהם בגלל טרמפ
ג.קצת הכרת הטוב על כל הטוב שהוא גמל איתנו לא תזיק
תראה פחות cnn nbc ואז טרמפ יראה לך קצת יותר טוב
א. לפחות הוא מבטיח להלחם בהם. אם לא יעמוד בדיבורו אני מקוה שגם הוא יעוף.(גם ככה אני מקוה שבבחירות הבאות יעמוד רפובליקני נורמלי וינצח) ב. החרדים השתמשו בטראמפ למאבקם. חלק מהם אף האמין לו. כך שאפילו ביחס אליהם הוא קלקל. ג. כאמור כמה וכמה פעמים, במה שמגיע לו שיבחתיו. אבל הוא לא היה ראוי לשמש כנשיא וב"ה שסולק. ותפילה שלא יחזור.
מה שאני קורא (לא צופה) אני מחלק באופן שווה בין אתרים מצד ימין לצד שמאל כדי לא להיות מושפע מצד אחד.
נשלח ב-20/1/2021 21:40
זה שעבור אמריקה הוא היה עונש (עונש על שבחרו באובמה לפניו, אובמה היה בומרנג, והוא זה שהביא לקיצוניות הרבה בארה"ב, טראמפ הוא רק סימפטום של מה שאובמה יצר, הוא יצר את טראמפ וגם את עליית קרנם של הקיצונים והאנטישמים) - עדיין לא אומר שהיה עונש לישראל, בשבילנו הוא היה מלאך וחסיד אומות העולם.
נשלח ב-20/1/2021 22:06
ויקם מלך חדש על מצרים ויאמר אל עמו הנה עם בני ישראל רב ועצום ממנו, הבה נתחכמה לו פן ירבה...
טראמפ הוא הנשיא שעשה הכי הרבה למען היהודים מאז כורש המלך!
נשלח ב-20/1/2021 23:09
מקוה שמראות הבושה של ההשפלות האיראניות שהשפילו את האמריקאים בתקופת אובאמה עם המלחים בשבי ועם המל"ט שהפילו, לא יחזרו על עצמם בתקופתו של ביידן.
בעידן טראמפ רעדו שם להתגרות.
נשלח ב-20/1/2021 23:24
קלעפער
ירו_שלמי כתב:
זה שעבור אמריקה הוא היה עונש (עונש על שבחרו באובמה לפניו, אובמה היה בומרנג, והוא זה שהביא לקיצוניות הרבה בארה"ב, טראמפ הוא רק סימפטום של מה שאובמה יצר, הוא יצר את טראמפ וגם את עליית קרנם של הקיצונים והאנטישמים) - עדיין לא אומר שהיה עונש לישראל, בשבילנו הוא היה מלאך וחסיד אומות העולם.