טהרת המחנה הוא דחמירא להו או שפיכות דנים הוא דזילא להו?
נשלח ב-21/1/2021 22:10
השר אריה דרעי: האלימות הקשה הערב בבני ברק, של מספר פורעים נגד שוטרים שהגיעו במסגרת תפקידם לאכוף את הסגר- חמורה ומקוממת. צריך לעצור את הפורעים ולפעול נגדם בכל חומרת הדין. חייבים לשמור על ההנחיות ולהציל חיים. זה בנפשנו!
ח״כ משה ארבל בתגובה לתקיפת השוטרים בבני ברק: "אני מביע זעזוע ושאט נפש מאספסוף מופרע הלבוש כחרדיים שפגעו פיזית בשוטרי משטרת ישראל. אין לברבריות מהסוג הזה מקום במחנינו ובחברה חפצת חיים"
אני לא מבין גדול בשיטות הקדושות, אתה מוזמן להרחיב :)
נשלח ב-21/1/2021 22:28
אני מבין את הרצון של דרעי ושות' לגנות מייד, אבל אם באמת הם הגיעו בלבוש אזרחי שאולי התנהג בצורה אלימה, האם כל כך מופרכת הגירסה של הישיבה שהם חשבו שמדובר בגנבים?...
(הרי היה סיפור דומה בהפגנות בלפור ואז כמובן כלום לא עניין את התקשורת).
נשלח ב-21/1/2021 22:31
מחסידות ויז’ניץ נמסר: האירוע הערב בבני ברק אינו קשור לחסידות ויז’ניץ בשום צורה. כלי התקשורת נדרשים לדייק ולא לקשר בטעות שום מעשה אלימות לחסידות ויז’ניץ, המתנגדת נחרצות לדרך פסולה זו.
אני מבין את הרצון של דרעי ושות' לגנות מייד, אבל אם באמת הם הגיעו בלבוש אזרחי שאולי התנהג בצורה אלימה, האם כל כך מופרכת הגירסה של הישיבה שהם חשבו שמדובר בגנבים?...
(הרי היה סיפור דומה בהפגנות בלפור ואז כמובן כלום לא עניין את התקשורת).
שומעים "נאצים", לגנבים לא קוראים נאצים במחוזותינו... וגם מיד האשה המצלמת מתעדכנת שמדובר בבלשים.
נשלח ב-21/1/2021 22:41
מנדלה המפסיד הגדול של השבוע.
תמיד אמרו שהדארגער מנסה להיות חיקוי של מנדלה.
ועכשיו מה שקורה זה שמנדלה מנסה ללקט את שאריות הצומי שהותיר אחריו הדארגער....
נשלח ב-21/1/2021 22:47
ובכותרת באתר "הותקפו קשות ע"י מספר תושבים". למה אתם מלכלכים על התושבים בגלל השוואנצים? במה חטאנו ובמה פשענו?
תרשמו תלמידי ישיבת מרכז ויז'ניץ שלפחות ידע עם ישראל במי מדובר ולא תוכפש כל העדה.
בגלל שיש בחירות עוד מעט וחס וחלילה שאגודה תפסיד 500 קולות של הייליגערס?!
www.bhol.co.il/news/1176976
תוקן על ידי muki28 ב- 21/01/2021 22:48:17
נשלח ב-21/1/2021 23:25
גם אם הגרסה שלהם אמיתית, זה לא יעזור להם המשטרה לא תוותר על כבודה, וגם אין להם גב פוליטי משמעותי.
תגובת הצד השני:
גורם בחסידות ויזניץ' לכאן חדשות: "השוטרים שהיו בלבוש אזרחי במשימת בילוש במרדף נכנסו לבניין הישיבה בלי שהזדהו כשוטרים. הבחורים היו בטוחים שמדובר בנוער שוליים והחלה מהומה שכללה החלפת מהלומות משני הצדדים. בשום שלב הבלשים לא הציגו תעודת שוטר"