התקשורת מסיתה את המשטרה, ואח"כ עומדת מן הצד וצוחקת למשבתיה, ושוב מסיתה וחוזר חלילה.
אי אפשר להכריח ציבור שלם לשנות את צורת חייו על משהו שהם לא מאמינים בו. ראה ערך מאה שערים. זה פשוט לא עובד.
שמישהו יוציא לו את הבטריות שמישהו יוציא את התקע מהשקע שמישהו ילחץ לו על מיוט שמישהו ילחץ על off
אתה מנסה לעשות לי מה שהמשטרה מנסה לעשות בבני ברק.
קוראים לזה "השתקה בכח"
ושוב, זה לא עובד!
אני לא מדבר בשם עצמי. אני מדבר בשם ציבור ענק שכל ההנחיות המטופשות לא מעניינות אותו, ואתם מנסים להכריח אותם כי אתם הרוב.
זה לא עבד עד היום, וזה גם לא יעבוד להבא. חבל על האנרגיות!
לא בתור השתקה בכח, פשוט הדקלומים שלך כמו תקליט שרוט חוזרים על עצמם. כמו בובת שימעלה שאומרת מודה אני 1000 פעמים יום כאילו שנברא מששת ימי בראשית לדקלם את הדקלומים האלו. די הבנו את הנקודה.
התנהגות המשטרה הלילה בבני ברק זה כמו פיל בחנות חרסינה מסע נקם משולל כל רסן שלא נראה כמותו באף מקום אחר מתבצע ברחובות בני ברק. מעניין אם במסגרת מסע הענישה הקולקטיבי הזה בכלל נעצר מישהו מהבחורים התוקפים
נשלח ב-22/1/2021 00:54
ברור שלא נעצר מישהו מהפורעים. לא זו היתה המטרה. זה מסע ראווה מתוכנן מאורגן ומתוזמן אחרי העליהום בתקשורת שהם לא עושים כלום לאכיפת ההנחיות במגזר החרדי ובפרט אחרי החתונה השבוע.
נשלח ב-22/1/2021 00:58
אפילו ביבי טרח לצייץ בשעת לילה כזו
נשלח ב-22/1/2021 00:59
אין סיכוי להרים סדר כוח כזה של כוחות תוך שעה בצורה מאורגנת כאן באזור המרכז. בהפגנות של העצניקים בגהה לוקח למשטרה הרבה יותר זמן להתארגן ועם רבע כוח אדם, אז פה פתאום באמצע הלילה להרים כזה גיוס תוך שעה מהארוע אין מצב
נשלח ב-22/1/2021 01:01
נוירולוג כתב:
אפילו ביבי טרח לצייץ בשעת לילה כזו
ועל הדרך לדרוס נשים ילדים וזקנים שהולכים לתומם ברחוב או ישנים במיטה בגלל כמה בני טיפש עשרה שכמובן לא נעצרו
נשלח ב-22/1/2021 01:12
זה ביבי, וזה מיועד לאזני החילונים, להראות שהנה הוא חזק על החרדים, בו בזמן שכולנו יודעים את האמת, שהוא חלש מול החרדים ונתון לסחטנות מצדם.