מראות סטייל "עמונה" בבני ברק הלילה - סרטון קשה לצפייה
בני ברק סרט מלחמה. אהרון תושב העיר: "לעצור המתפרעים בישיבה זה משהו אחד אבל נראה שהשוטרים באו לנקום בכולם. לזרוק רימונים באמצע הלילה? להעיר את כולם? הילדים שלי בוכים. להכות בלי סיבה באלות ואגרופים? ככה לא יוצרים או בונים אמון. אני אבדתי הלילה אמון במשטרה"
מה בדיוק אוכפים פה? הידעת שלשוטר אסור על פי חוק להכות, אלא אם יש בכך צורך מבצעי מיידי ?
בסרטון הנ"ל רואים קבוצת שוטרים שמתעללים בקטינים ומעבירים אותם בתווך כמו עדר בקר תוך כדי הלקאות והנאה על גבול הפדופיליה כשהנערים בורחים באימה גלויה תוך זעקות ויללות. הזאת נעמי ? חזקים על נערים וקטינים שהקשר היחיד שיש להם עם החולירות שהרביצו לשוטרים מוקדם יותר הערב זה שהם לובשים בערך את אותו הלבוש ?
שיקום החבר הכנסת החרדי שלא יוותר ולא ישתוק עד שאחרון השוטרים שהרביץ "סתם" יאבד את משרתו וישלם פיצויים.
עשיתם קצת רעש בכדי לצאת ידי חובה כשמשטרת ישראל התעללה בנער מאותגר שכלית והרסו לו את החיים ועד היום הזה אף אחד לא הובא על עונשו, מה תעשו הפעם ?
משטרה קיימת בשביל אכיפה. מה בדיוק אוכפים פה? הידעת שלשוטר אסור על פי חוק להכות, אלא אם יש בכך צורך מבצעי מיידי ?
בסרטון הנ"ל רואים קבוצת שוטרים שמתעללים בקטינים ומעבירים אותם בתווך כמו עדר בקר תוך כדי הלקאות והנאה על גבול הפדופיליה כשהנערים בורחים באימה גלויה תוך זעקות ויללות. הזאת נעמי ? חזקים על נערים וקטינים שהקשר היחיד שיש להם עם החולירות שהרביצו לשוטרים מוקדם יותר הערב זה שהם לובשים בערך את אותו הלבוש ?
שיקום החבר הכנסת החרדי שלא יוותר ולא ישתוק עד שאחרון השוטרים שהרביץ "סתם" יאבד את משרתו וישלם פיצויים.
עשיתם קצת רעש בכדי לצאת ידי חובה כשמשטרת ישראל התעללה בנער מאותגר שכלית והרסו לו את החיים ועד היום הזה אף אחד לא הובא על עונשו, מה תעשו הפעם ?
נשלח ב-22/1/2021 12:00
יו_טיוב כתב:
אני רק מנסה לחשוב אילו היו נוהגים כך כלפי מפגיני בלפור .
אני בעד אכיפה, חוקית כמובן, ובעבר כשתקפו את המשטרה על אכיפה הראיתי שיש גם צד שני, לא כל מעצר של מישהו שמתנגד בכוח למעצר זה נאצים, וכו'. אך מה שהמשטרה עשתה אתמול ברחובות בני ברק אין בינו לבין אכיפה דבר וחצי דבר. זה היה פוגרום מזעזע סטייל הבסיג' באיראן.
נשלח ב-22/1/2021 12:05
רחמים על הבחורים שחטפו אלות לגופם, בפעם הבאה שהם ייראו הפגנה אלימה הם ייברחו משם למרות הפיתוי לצפות באקשן.
נשלח ב-22/1/2021 12:15
המשטרה היא מורכבת ברובה מחבורת ערסים אכזריים ומטורפים מונהגת בידי פושעים גנגסטרים שכל מהותם אכזריות, תפירת תיקים, ולמלא את כולנו שקרים וכזבים.
עכשיו כשכל זה ידוע וגלוי כבר עשרות שנים לכל בר דעת, השאלה היא האם המנדליסטים כל כך טפשים וחסרי אחריות שלא היססו להתגרות באיוונים האיומים הללו?
האחריות מוטלת על מי שבקלות דעת ורצון לשחרר רסן, גרם סבל לכל תושבי בני ברק, ובעצם לכל מי שצפה בסרטונים וקיבל טראומה קשה מזה.
אני כתבתי בהודעתי לעיל דברים קשים. דברים שקשה לי לכתוב על יהודים אחים, אבל קשה לי עוד יותר לראות צעירים תמימים מובלים על ידי שוטרים אכזריים כצאן לטבח.
ושוב, האחריות מתחילה בראש ובראשונה מאלו שמתגרים בחבורת הפושעים של המשטרה.
ומי אחראי יותר ממנהיגי הקהילות האגואיסטיות? שלא רואות כלום מעבר לסיר הטשולנט וקצה הפראנצ'עס. מסכות? כללים? התחשבות בזולת? נשיאה בעול עם חברו? ויתור למען שלום הזולת? ויתור למען שלום בית? ועוד כהנה וכהנה, לא קיים אצלם. לא מוכנים ללבוש מסכה כי זה לא מכובד, למרות שכתוב שאיזהו מכובד המכבד את הבריות. רק חושבים על הדרך לסחוט את פרוטותיהם האחרונות של חסידיהם השוטים, על המריבה הבאה עם מי שמאיים לגזול מהם פיסת כבוד מדומה, על מי שחושב שהוא גדול יותר, על מי מצולם פוטוגני יותר... ומטבע הדברים כשאלה המנהיגים אין כמעט טענה למונהגים. מעבר לטענה הבסיסית של מה אתם עושים פה?.... ואני עוצר פה כי אני עוד אתחרט על זה כשארגע