יהודה שלזינגר בטוויטר : כשירצח חרדי זכרו את ההסתה שקדמה
יהודה שלזינגר בטוויטר : אורי משגב קורא לפתוח באינתיפאדה נגד החרדים. בן דרור ימיני כותב על "סחיטה" ו"פרזיטיות". מאיר שלו מדבר על "הנכד של האייתוללה". שוטרים יוצאים למסע נקמה בבני ברק. ליברמן מפיץ סרטים מסיתים. כשחס וחלילה יירצח פה חרדי תזכרו את "האווירה הציבורית" הזאת.
מי שלא טומן את הראש באדמה מבין שהיום הזה בוא יבוא. עם הסתה ובלי הסתה. ההתנהלות החרדית ביחד עם הגידול הדמוגרפי החרדי יביאו אותנו לפיצוץ נוראי מול שאר תושבי המדינה היהודים. לא רואה איך מדינת ישראל שורדת את זה. כבר איבדנו את הארץ הזו פעמיים במלחמת אחים ונראה שלא למדנו כלום.
ראו עוד באשכול הזה
שדולת הנשים זה אפילו לא הפרומו למלחמה האכזרית שילחמו בחרדים בעתיד.
האווירה הציבורית מושפעת גם מההסתה, אבל בראש ובראשונה מהעובדות והמציאות. כל הציבורים לוקים בהפרות הנחיות בצורה כזו או אחרת, אך אצל החרדים מדובר בהפרת הנחיות ממוסדת ועם הוראות פומביות מההנהגה, זה דבר שיוצר את הרושם שיש שתי מדינות, שיש ראש ממשלה בפועל אבל הוא תלוי בראש ממשלה אחר, שמדינה שלמה תלויה בהוראה (שאגב עדיין לא החזיר תשובה לנתניהו) של נכד, שאדמו"ר חשוב שאחראי על ציבור גדול יוצא בקריאה פומבית להפר את הנחיות רשויות הבריאות וממשלת ישראל, ועוד מתבדח ומתריס שאם למישהו יש בעיות שיבוא אליו לבית, זה יוצר זעם, תסכול ותחושת איום אמיתית אצל הציבור הכללי, ולא רק בהקשר לקורונה.
אז עם כל הכבוד לדמגוגיה אי אפשר להפיל הכל על ההסתה.
תוקן על ידי נוירולוג ב- 23/01/2021 23:41:42
נשלח ב-23/1/2021 23:42
יש לי ידיד חילוני שטוען מזמן שבסוף נגיע למלחמת אזרחים (כמובן טוען שהחרדים הם אלו שיובילו אותה) ושכמובן הם ינצחו כי הם היו בצבא...
נשלח ב-23/1/2021 23:52
מצדרביעי כתב:
יש לי ידיד חילוני שטוען מזמן שבסוף נגיע למלחמת אזרחים (כמובן טוען שהחרדים הם אלו שיובילו אותה) ושכמובן הם ינצחו כי הם היו בצבא...
קשה לחזות במדויק מה יהיה. יכול להיות שהחילונים יעדיפו לברוח לחו"ל וקשה לחזות עד כמה הדתיים (והמסורתיים) שיישארו ילחמו מול החרדים. כיף, זה לא הולך להיות.
נשלח ב-24/1/2021 00:03
מצדרביעי
חריף_ומקשה כתב:
יש לי ידיד חילוני שטוען מזמן שבסוף נגיע למלחמת אזרחים (כמובן טוען שהחרדים הם אלו שיובילו אותה) ושכמובן הם ינצחו כי הם היו בצבא... קשה לחזות במדויק מה יהיה. יכול להיות שהחילונים יעדיפו לברוח לחו"ל וקשה לחזות עד כמה הדתיים (והמסורתיים) שיישארו ילחמו מול החרדים. כיף, זה לא הולך להיות.
עד עכשיו חשבתי שהדתיים והמסורתיים יהיו בצד שלנו, (מגמה שבאמת התחזקה בשנים האחרונות בהם אפשר למצוא אנשי תקשורת ימנים פרו-חרדים אפילו החילונים מביניהם כמו יותם זמרי ושות'). עכשיו אני כבר פחות משוכנע...
נשלח ב-24/1/2021 00:05
מצדרביעי כתב:
מה שהם לא תופסים זה שאנחנו נלחמים בשיטת הסלמי, פרוסה ועוד פרוסה ועוד פרוסה, וחוץ מפה ושם הם אפילו לא שמים לב.