בית פורומים בחדרי חרדים

דברי יעקב ליצמן ואריה דרעי על האירועים בב"ב בישיבת הממשלה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-24/1/2021 19:43 לינק ישיר 
דברי יעקב ליצמן ואריה דרעי על האירועים בב"ב בישיבת הממשלה

*דברי שר הבינוי והשיכון יעקב ליצמן בישיבת הממשלה*: 

*אני תומך בסגירת השמים*, נוכח העליה התחלואה והסכנה בהתפשטות הנגיף והמוטציות השונות. כזכור הייתי זה שכשר הבריאות הוריתי לסגור את השמים לטיסות מסין ומהמזרח, כבר בינואר  מלפני שנה, לפני כל המדינות האחרות, מה  שנתן לנו מרווח זמן להתמודדות עם הגעת והתפשטות הנגיף. 

*לגבי מה שקרה בחמישי האחרון בבני ברק*. אני רוצה שיהיה ברור: אני מגנה בתוקף כל שימוש באלימות, ואלה שתוקפים שוטרים זה חמור ביותר. אבל אני פשוט המום מהמראות והתנהגות המשטרה במהלך כל הלילה. פלוגות שוטרים שיצאו במסע נקם ברחובות העיר, נתנו מכות רצח לעוברי אורח, השתמשו ברימוני הלם במשך שעות ארוכות ללא כל אבחנה או צידוק - לצערי דבר כזה יכול לקרות רק בבני ברק, וזה לא ייתכן לעבור על זה לסדר היום. 

כעת אנו שומעים על ירי של שוטר באור יום בעיר ב״ב, השתגענו? זה מסוכן וזה מידרדר. צריך לבדוק זאת באופן מקצועי ולא ניתן לפגוע שוב במאות אלפי איש על לא עוול. אני קורא לך אדוני רהמ וגם לך שר הבטחון, תראו את התיעודים מהשטח מליל חמישי ומהיום, זה פשוט לא להאמין. 

אי אפשר לקחת קבוצות מסויימות שלא נזהרות ולהכליל אותם על כלל הציבור החרדי שברובו הגדול שומר כל ההנחיות ונזהר מהידבקות. בכל אוכלוסיה יש סוגים שונים, מכאן להכליל על כולם, להתסיס ולהסית נגד מגזרים שלמים זה קו אדום שיש לעוצרו מיידית.  

*לגבי מבצע החיסונים*, אני לא מצליח להבין מדוע לא ממשיכים לחסן בשעות הלילה, מסביב לשעון. אני קורא לעבוד במשמרות כפולות, להוסיף כח אדם במרפאות ולזרז כך את התחסנות האוכלוסיה.

*דבריו של השר דרעי בישיבת הממשלה:*

*על אלימות המשטרה בבני ברק:* מהיום הראשון אני עושה כל מאמץ שבעולם כדי שישמרו על ההנחיות, אני מגנה בכל הזדמנות כל הפרה של חתונות והתפרעות, יחד עם זאת אני חייב לומר שמיד אחרי האירוע בב״ב התקשרתי לשר אוחנה אמרתי לו שאני הראשון שגינתי את האלימות כלפי השוטרים ואחרי הצטרפו חברי הכנסת של ש"ס. אין מקום לאלימות כלפי שוטרי משטרת ישראל. יחד עם זאת חידדתי לו שאסור לעשות פעולות נקם, זה יזיק לכולנו.

*אולם הדברים שלי נפלו על הקרח. הם הגיעו לב״ב עם מאות שוטרים ורימוני הלם ותקפו אזרחים חפים מפשע, אני מוחה על מה שנעשה בבני ברק. זה בושה וכלימה. הם הורסים את כל האימון שבנינו בחודשים האחרונים*

*השר דרעי הוסיף: ראינו את בני ברק כמו בסרט עלילה אליקופטרים באוויר ורימונים על תושבים. מה הציבור הזה אשם? מה הציבור יגיד מחר? מענישים אותנו סתם קקולקטיב. הדברים הללו מקשים עלי את המלאכה בעניין.*

(מקור - טלגרם יאיר שרקי)

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/1/2021 20:31 לינק ישיר 

הגינויים של ליצמן ודרעי מן השפה ולחוץ ועלבון גדול לבוחריהם כל עוד לא דרשו וועדת חקירה עם מסקנות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/1/2021 20:38 לינק ישיר 

הח"כים החרדים יכולים היו לעצור את מסע הנקם הזה בזמן אמת אם היו מתייצבים בשטח או לחילופין משתמשים בצבתות בהם הם מחזיקים את חלציו של נתניהו על כל שטות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/1/2021 20:41 לינק ישיר 

מה שאתה אומר זה חמור מאוד במילים אחרת הענשה הקולקטיבית עברה אישור חרדי?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/1/2021 20:43 לינק ישיר 

במובן מסוים כן
וכתבתי על זה בזמן אמת בחמישי בלילה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/1/2021 21:19 לינק ישיר 

אם כך מדובר במכות ידידותיות עם הכשר והמוכים יקבלו שכר גדול וכבר ראו אותות בצבע אדום כחול, (והבטחות בערב בחירות) ומי יודע אם מעמדם הרום של המכות שקיבלו נחות, לעומת המלקות שמלקים אנ"ש בערב כיפור.

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 24/01/2021 21:30:17

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/1/2021 21:25 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:

הח"כים החרדים יכולים היו לעצור את מסע הנקם הזה בזמן אמת אם היו מתייצבים בשטח או לחילופין משתמשים בצבתות בהם הם מחזיקים את חלציו של נתניהו על כל שטות.

החכי''ם החרדיים מעדיפים להתחבא המקרפונים ומקלדות הטוויטר .

הם ישלמו על כך ביום הבחירות .
סקר חדשות 13 קמיל פוקס מהערב שס 6 יהדות התורה 7 .

ואם ימשיכו במגמה הזו תהיה עוד התרסקות שתתבטא בעוצמה ביום הבחירות .

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/1/2021 21:49 לינק ישיר 

יש כעת כינוס חירום על גג עיריית בני ברק בהשתתפות ראש העיר והח"כים החרדים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/1/2021 22:27 לינק ישיר 

שהחיינו, סוף סוף שומעים אותם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/1/2021 22:46 לינק ישיר 
מצדרביעי

יו_טיוב כתב:
נוירולוג כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

עוצמה - תרתי משמע:)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/1/2021 22:51 לינק ישיר 

יו_טיוב כתב:
נוירולוג כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

עדיף להם פחות מנדטים ואיזשהי לגיטימציה בציבור ובתקשורת הכללית מאשר פסילה גורפת בועדת הבחירות. הם חייבים את הליכוד שיגן עליהם בועדת הבחירות מפני פסילה. את אחוז החסימה הם יעברו

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > דברי יעקב ליצמן ואריה דרעי על האירועים בב"ב בישיבת הממשלה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext