דם החרדים הותר : אולי הגיע הזמן שנפרק את הברית עם נתניהו ?
הציבור החרדי עובר לינץ אכזרי וחסר תקדים , הלינץ יזום . קשה שלא לשאול מה יום מיומיים ? מה קרה שיום אחד הוחלט לפשוט על כל הריכוזים החרדיים במקביל ותוך אלימות קשה , והכל תחת שלטון נתניהו שרוחץ בנקיון כפיו .
הגיעה השעה שהסיעות החרדיות יהיו עצמאיות ולשון מאזניים בממשלות ישראל כפי שהיו בימים הטובים
יו"ר ש"ס שר הפנים הרב אריה דרעי למימרן בקו"ח:* רבותי. אני שם את הדברים על השולחן. כל מה שהתקשורת עושה עכשיו נגד החרדים זה כדי לנתק אותנו מנתניהו בכל מחיר. נשארנו המפלגות היחידות שממשיכות ללכת עם נתניהו, וזה מה שאנחנו רואים.
ואני הקטן שואל מי אתה דרעי שתקבע לציבור שלם שזה מחיר ששווה לשלם ?
מה עוד שלמרות הביקורת הצודקת על חלק ממהלכי המשטרה אי אפשר שלא להסתכל פנימה על ההתנהגות המזעזעת של חלק מהציבור החרדי, שלצערי עוברת כמעט בלי הפרעה מצד הרוב הנורמלי.
נשלח ב-24/1/2021 21:38
שני הצדדים מודעים לזה
אם אתה חושב שלא חשבו על אופציות אחרות, טעות בידך הפחד הכי גדול של החרדים זה שתקום קואליציה בלעדיהם, נתניהו סיפק להם את רשת הביטחון והם סיפקו לו.
נשלח ב-24/1/2021 21:41
אני נזכר איך כולם כאן כעסו על פייגלין שאמר "גוש הימין מעניין לי את הסבתא"
יו"ר ש"ס שר הפנים הרב אריה דרעי למימרן בקו"ח:* רבותי. אני שם את הדברים על השולחן. כל מה שהתקשורת עושה עכשיו נגד החרדים זה כדי לנתק אותנו מנתניהו בכל מחיר. נשארנו המפלגות היחידות שממשיכות ללכת עם נתניהו, וזה מה שאנחנו רואים.
ואני הקטן שואל מי אתה דרעי שתקבע לציבור שלם שזה מחיר ששווה לשלם ?
מה עוד שלמרות הביקורת הצודקת על חלק ממהלכי המשטרה אי אפשר שלא להסתכל פנימה על ההתנהגות המזעזעת של חלק מהציבור החרדי, שלצערי עוברת כמעט בלי הפרעה מצד הרוב הנורמלי.
שלא יהיה לך טעות אין הבדל בין נתניהו ללפיד ביחס לחרדים :כשנתניהו לא צריך את החרדים כפי שהיה ב2013 הוא זרק אותם לאנחות וחבר ללפיד תוך כדי שהוא נותן לו את כל משרדי הממשלה שבהם ניתן לפגוע בחרדים. לפיד ברגע שהוא יצטרך את החרדים הוא ידבר בשפתו של נתניהו.
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 24/01/2021 22:04:17
נשלח ב-24/1/2021 23:32
לךתדע1 כתב:
שלא יהיה לך טעות אין הבדל בין נתניהו ללפיד ביחס לחרדים :כשנתניהו לא צריך את החרדים כפי שהיה ב2013 הוא זרק אותם לאנחות וחבר ללפיד תוך כדי שהוא נותן לו את כל משרדי הממשלה שבהם ניתן לפגוע בחרדים. לפיד ברגע שהוא יצטרך את החרדים הוא ידבר בשפתו של נתניהו.
עם כל הכבוד, אנחנו עדיין זוכרים בדיוק מי היא הסיעה שהכריחה את נתניהו להקים את הממשלה עם לפיד. אחד מחברי סיעה זו, הוא זה שכאן בפורום מסבירים לנו שרק הוא דואג לחרדים באמת....
זאת ועוד. זה נכון, שהיום , השמאל מוכן לתת לחרדים ולמתנחלים עולם ומלואו בשביל הראש של ביבי.אבל אחרי שהשמאל יקבל את הראש של ביבי, התיאבון שלו רק יגבר.....
תוקן על ידי פצקו ב- 24/01/2021 23:33:28
נשלח ב-24/1/2021 23:33
נתניהו ראש הממשלה הטוב ביותר מכל החלופות הקיימות להיום.
נשלח ב-25/1/2021 00:17
לא לחרדים.
נשלח ב-25/1/2021 00:22
timobl כתב:
לא לחרדים.
איך שכחנו אתה הרי עם אהוד ברק.....
נשלח ב-25/1/2021 00:32
פצקו כתב:
לךתדע1 כתב:
עם כל הכבוד, אנחנו עדיין זוכרים בדיוק מי היא הסיעה שהכריחה את נתניהו להקים את הממשלה עם לפיד. אחד מחברי סיעה זו, הוא זה שכאן בפורום מסבירים לנו שרק הוא דואג לחרדים באמת....
זאת ועוד. זה נכון, שהיום , השמאל מוכן לתת לחרדים ולמתנחלים עולם ומלואו בשביל הראש של ביבי.אבל אחרי שהשמאל יקבל את הראש של ביבי, התיאבון שלו רק יגבר.....
תוקן על ידי פצקו ב- 24/01/2021 23:33:28
בשנת 92דרעי ישב בממשלת שמד עם שולמית אלוני נגד דעת הרב שך !! איפה היו המפלגות החרדיות שממשלת שרון יזמה גירוש מגוש קטיף ???והרסה את החיים לאלפי אנשים!! שבר שגרם להרס משפחות !!לאובדן גדול !!
גם ממשלת רבין,וגם ממשלת שרון, יכלו להתקיים בלי אצבע חרדית אחת. ממשלת רבין-פרס התקיימה שנתיים לאחר פרישת ש"ס. שס אצל רבין, וג' אצל שרון, הצטרפו כגלגל חמישי כדי לקושש מה שהיה ניתן, במקום להחנק באופזיציה.
אם זה צעד נכון או לא אפשר להתווכח, אך צריך לזכור שאין לחרדים שום אשמה בעצם קיומן של ממשלות אלו.
מה שאין כן הקמת ממשלת לפיד נכפתה על נתניהו ע"י בנט. בלי ברית האחים היה אפשר להקים ממשלת ימין של 61 "על מלא"
תוקן על ידי פצקו ב- 25/01/2021 00:38:17
נשלח ב-25/1/2021 00:55
רק אעתיק לכאן מה דאמרי אינשי באידיש "מגייט אויף צווי און מקומט צוריק אויף אלע פיר" ילכו מביבי על שתים ויחזרו אליו על ארבע.. עוד לא הגיע להרים את האף, חכו עוד 10-15 שנה.