בית פורומים בחדרי חרדים

מנתוני משרד הבריאות כמעט 1 ל100 חרדים מגיל 60 נפטר מקורונה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-29/1/2021 13:22 לינק ישיר 
מנתוני משרד הבריאות כמעט 1 ל100 חרדים מגיל 60 נפטר מקורונה

האמת להרבה מחברי הפורום זה לא איכפת לחלקם כי האדמור אמר שלא איכפת לו שימותו לו חסידים העיקר שמכבוד מלכותו לא יגרע והאחרים כי הם הרי חילונים בתחפושת חרדית שעוד מעיזים לבקר את החרדים על התנהלותם בקורונה 

https://rotter.net/forum/scoops1/680767.shtml

תוקן על ידי ליטאישעבר ב- 29/01/2021 13:22:40

תוקן על ידי ליטאישעבר ב- 29/01/2021 13:24:59

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/1/2021 13:43 לינק ישיר 

תמניא מחכים להכחשת הנתונים והמציאות 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/1/2021 13:47 לינק ישיר 

ליטאישעבר כתב:

תמניא לא מכחיש נתונים, הוא טוען שבין עם חיסונים ושמירת מרחק ובין בלעדיהם המספרים היו אותו דבר..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/1/2021 13:51 לינק ישיר 

אז אני לא מבין, הנגיף אובססיבי לחרדים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/1/2021 13:55 לינק ישיר 

אצל חרדים יש יותר צפיפות..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/1/2021 13:55 לינק ישיר 

אדם_ה1 כתב:

תמניא לא מכחיש נתונים, הוא טוען שבין עם חיסונים ושמירת מרחק ובין בלעדיהם המספרים היו אותו דבר..

אני מבין שהוא יסביר שהזקנים מתים יותר אצלינו בגלל שאצל החרדים צפיפות הדיור של בני 60 היא גדולה בגלל שיש להם  לפחות עשרה ילדים שחיים איתם בבית, שהרי  נולדו להם העשרה כשהיו בני חמישים ולכן עדיין לא התחתנו,או לחילופין בגלל שהמדינה עושה לנו צפיפות דיור בכוונה מקובל לגור 60 בני60 באותה דירה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/1/2021 13:56 לינק ישיר 

אדם_ה1 כתב:

ליטאישעבר כתב:

תודה על ציטוט דבריי בהגינות.

מעטים פה מוכנים לשמוע (ומי מדבר לקבל) מה שיש לי לומר, ומתייגים אותי מידית כמכחיש קורונה כדי שלא להצטרך להתמודד עם הטיעונים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/1/2021 13:57 לינק ישיר 

ליטאישעבר כתב:

אדם_ה1 כתב:

אני מבין שהוא יסביר שהזקנים מתים יותר אצלינו בגלל שאצל החרדים צפיפות הדיור של בני 60 היא גדולה בגלל שיש להם  לפחות עשרה ילדים שחיים איתם בבית, שהרי  נולדו להם העשרה כשהיו בני חמישים ולכן עדיין לא התחתנו,או לחילופין בגלל שהמדינה עושה לנו צפיפות דיור בכוונה מקובל לגור 60 בני60 באותה דירה

ליטאי

כשתשאל אותי יפה אענה לך יפה.

בינתיים אתה רק מתקיף וקורא לי מכחיש קורונה, אז כנראה שאתה לא באמת מעוניין להקשיב.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/1/2021 14:06 לינק ישיר 

תמניא_אפי כתב:
ליטאישעבר כתב:

אדם_ה1 כתב:

ליטאי

כשתשאל אותי יפה אענה לך יפה.

בינתיים אתה רק מתקיף וקורא לי מכחיש קורונה, אז כנראה שאתה לא באמת מעוניין להקשיב.

נשלח מהאנדרואיד שלי

תודה אבא. אני אשאל אותך יפה מה היה קורה עם הכל היה ממשיך להתנהל רגיל כמה מתים היו כמה חולים קשה היו כמה בתי חולים היו קורסים כמה הריוניות היו מורדמות מונשמות כמה ילדים יתומים עם בעיות גם נפשיות.כמה ילדים עם בעיות נפשיות וחרדות שהורים של חבר או חברה נפטרו  והאם יש לך בעולם מדינה שניסתה מודל פתןח והצליחה. אפילו שבדיה מדינה הרבה פחות צפופה  ודביקה התיאשה ממודל תמניא. אז אולי תסביר ותפרוס את משנתך בפני אנשים הצמאים להסבריך שיראו הגיוניים ואולי גם תתן לנו פעם אחת ולתמיד האם יש מצב שתגיד טעיתי

תוקן על ידי ליטאישעבר ב- 29/01/2021 14:06:40

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/1/2021 14:18 לינק ישיר 

www.bhol.co.il/news/1179275 מזעזע מספר החולים קשה לא עולה הוא רק מתחלף בחולים שמתו מי שקורא נגד הסגר הוא רוצח אפילו רופא שלא תמך בסגרים קורא להמשיך בסגר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/1/2021 14:21 לינק ישיר 

ליטאישעבר כתב:

www.bhol.co.il/news/1179275 מזעזע מספר החולים קשה לא עולה הוא רק מתחלף בחולים שמתו מי שקורא נגד הסגר הוא רוצח אפילו רופא שלא תמך בסגרים קורא להמשיך בסגר

אתה מתלהם.

יש די והותר רופאים שנלחמים מלחמת חורמה נגד הסגר רק עושים להם בתקשורת מה שאתה עושה לי פה.

מכתירים אותם כמכחישי קורונה וכך משתיקים אותם.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/1/2021 14:28 לינק ישיר 

תמניא_אפי כתב:
ליטאישעבר כתב:

אתה מתלהם.

יש די והותר רופאים שנלחמים מלחמת חורמה נגד הסגר רק עושים להם בתקשורת מה שאתה עושה לי פה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

סליחה שכתבתי בטעות מזעזע כשכותרת האתר מחריד קבל את התצלותי על כך, זעזוע זה מתלהם מחריד זה רגוע

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/1/2021 14:34 לינק ישיר 

כן הרופאים שהם נגד הסגר גם ממליצים להתפלל רגיל מאות אנשים בחדר סגור ולשים 40 ילדים בכיתה סגורה יום שלם ולעשות טישים ואירועים המוניים ולא לשים מסיכה ועדיף גם לזלזל במי ששם (ואפילו הכי רוב הרופאים והמומחים בעולם נגדם ויש לי כלל פשוט כשיש לי שאלה אני פונה למומחים ואם יש מחלוקת אני מסתכל על הרוב )יש גם רופאים שנגד חיסונים בכלל אז אתה שומע להם או שאתה סומך על רוב הרופאים 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/1/2021 14:34 לינק ישיר 

מזעזע וכואב

כ"כ מזעזע שכ"כ הרבה אנשים לא הצביעו ג' בבחירות, ישנם ביניהם כאלו שלא הייתי מעלה על דעתי שהצביעו למפלגות אחרות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/1/2021 14:41 לינק ישיר 

מה שבטוח שבבחירות הקרובות גם אם הנפטרים יצביעו ג  זה כבר לא יציל אותם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/1/2021 14:43 לינק ישיר 
מצדרביעי

תמניא_אפי כתב:
ליטאישעבר כתב:

אתה מתלהם.

נשלח מהאנדרואיד שלי

תראה לי בבקשה רופא אחד שתומך בהמשך החיים כרגיל כמו שהחסידים נוהגים...
(למעט אולי יורם לס...).

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > מנתוני משרד הבריאות כמעט 1 ל100 חרדים מגיל 60 נפטר מקורונה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext