| נשלח ב-16/2/2021 19:27 |
|
| |
הדרך היחידה להציל את כבודו של שר התורה
נראה לי שהדרך היחידה להציל את חלק מכבודו של שר התורה היא, לא לתת שום תרומה לכל מי שמתפרסם דרכו, למשל 'קופת העיר' 'רינה של תורה' וכו', בקיצור להחרים את כל הקופות שרוצים לעשות כסף על חשבון כבודו של שר התורה ולא לתרום אפילו שקל! ולמה אני אומר רק 'חלק' מכבודו שהרי ישנם ארחי פרחי שלא קשורים לקופות, אלא מוכנים לשלם המון עבור תמונה עם שר התורה, וכנראה שזה עדיין יישאר, וכנראה שעוד נצטרך לראות איך שאחד שבקושי לובש כיפה זמנית, מקבל את הזכות מה שאברכים יראים ושלמים אינם זוכים לזה, לשים את ידם על ראשו של שר התורה
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2021 19:30 |
|
| |
ולמעשה לאו דווקא בענייני כסף אלא גם בענייני חיסונים ובחירות וכו' וכו' כל מה שבני החצר מפרסמים בשמו, לעשות הפוך, וכך יעזבו את שר התורה לנפשו ויפסיקו להתל בו וממנו
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2021 19:49 |
|
| |
מה אשמים הנצרכים המסכנים, שבגלל היענקושים הם צריכים להתבוסס במצבם הקשה? כתוב שהנותן צדקה גם אם תורם שלא לשמה אלא בשביל כבוד, הוא יקבל שכר שהרי העני נהנה אצלך זה הפוך, גם אם העני יצטער, הכל כדאי העיקר ללמד לקח את גיחזי
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2021 19:57 |
|
| |
ובתוספת לדברי איש חשוב, לא להתחסן בגלל מעשי בני הבית זה אידיוטי ומסוכן.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2021 22:07 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  | | ובתוספת לדברי איש חשוב, לא להתחסן בגלל מעשי בני הבית זה אידיוטי ומסוכן. |
|
ולא להתחסן בגלל אשרוב/אלון/אבידר/אמנון/ סיפורי הפייסבוק/אמשינוב/ווזנר זה יותר חכם??? אני לא רואה הבדל...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2021 22:27 |
|
| |
אני חושב שהכי טוב פשוט להתנצר. זה יפתור את כל הבעיות המוזכרות באשכול זה.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2021 22:37 |
|
| |
מצדרביעי
| hhaavv כתב: |  | | אני חושב שהכי טוב פשוט להתנצר. זה יפתור את כל הבעיות המוזכרות באשכול זה. |
|
דווקא הרעיון של האלהת גופים גשמיים יותר תואם לנצרות...
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2021 22:45 |
|
| |
עומדבפרץ
| איש_חשוב כתב: |  | מה אשמים הנצרכים המסכנים, שבגלל היענקושים הם צריכים להתבוסס במצבם הקשה? כתוב שהנותן צדקה גם אם תורם שלא לשמה אלא בשביל כבוד, הוא יקבל שכר שהרי העני נהנה אצלך זה הפוך, גם אם העני יצטער, הכל כדאי העיקר ללמד לקח את גיחזי |
|
בינתיים בגלל המצב העגום הזה, רוב הכסף שיוצא מהתמימים מגיע ליענקושים העשירים. לכן צריך לסדר את הענינים ויפה שעה אחת קודם.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2021 23:28 |
|
| |
hhaavv
| עומדבפרץ כתב: |  | רוב הכסף שיוצא מהתמימים מגיע ליענקושים העשירים. |
|
תהיה מוכן להגן על עצמך על האשמה זו גם במשפט דיבה, או שכניק אנונימי אתה חושב שאפשר לזרוק בוץ בלי לתת על כך דין וחשבון?
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2021 23:46 |
|
| |
חחח דרכתי לך על יבלת.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2021 23:51 |
|
| |
hhaavv
| עומדבפרץ כתב: |  | חחח דרכתי לך על יבלת.
|
|
ותשובה עניינית? (ב"ה אין לי יבלות.)
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2021 23:53 |
|
| |
מדובר באדם צדיק וקדוש שמנוצל בצורה צינית להחריד ע"י בני ביתו וכל מיני שועלים לכל מיני מטרות וגחמות, אין בכוחו להתנגד, ספק אם הוא מודע לכל מה שקורה סביבו.
מאחר ולא מדובר בקטין, לא ניתן לערב את גורמי הרווחה. מה שנותר זה רק למחות את כבודו, על החילול ה' הנוראי שנגרם בשמו ולא באשמתו, ועוד נזקים רבים לכלל ולפרט.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/2/2021 00:32 |
|
| |
קלעפער
| פצקו כתב: |  | ובתוספת לדברי איש חשוב, לא להתחסן בגלל מעשי בני הבית זה אידיוטי ומסוכן.
ולא להתחסן בגלל אשרוב/אלון/אבידר/אמנון/ סיפורי הפייסבוק/אמשינוב/ווזנר זה יותר חכם??? אני לא רואה הבדל... |
|
למה נראה לך שאני קשור לאשרוב ודומיו? אבל אגב, האדמו"ר מאמשינוב בעד להתחסן.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/2/2021 00:44 |
|
| |
| עומדבפרץ כתב: |  | בינתיים בגלל המצב העגום הזה, רוב הכסף שיוצא מהתמימים מגיע ליענקושים העשירים. לכן צריך לסדר את הענינים ויפה שעה אחת קודם. |
|
קופת העיר מנוהלת על ידי כמה רבנים אני לא מאמין שיענקוש מוצא שם כסף להכניס לכיסו
אבל הדרך בה יענקוש מנהל את הרב קנייבסקי בצורה הזויה וסהרורית, צועק לו כל היום באוזן ומנווט את התשובות הרצויות לו.. בשביל כבוד ומשחקי שליטה בציבור, זה חמור פי כמה. "הייים המיידינע רוצים לסגור את החיידרים"..
|
|
|
|
| נשלח ב-17/2/2021 01:04 |
|
| |
משום מה ההרגשה שלי שכל אלו שדואגים וחרדים לכבודו של הרב קניבסקי, וכל אלו שמזועזעים והמומים מהתנהגותו והתנהלותו של נכד זה או אחר, כולם, לא ממש נמנים על המיינסטרים הליטאי, יותר הייתי הולך על קבוצות חסידיות כלשהן, או על אנשי כת העייצים וכדו'.
אז, מה הבעיה שלכם, או שתגידו שאתם שונאים את ר' חיים כי הוא דפק אתכם כמו שלא דםקו אתכם מימיכם, או שתגידו שטתם מקנאים בנכד הזה או אחר, או שפשוט תפסיקו עם האובססיה החולנית הזאת ותשבו בשקט בפינה שלכם.
|
|
|
|
|