|
|
| נשלח ב-23/2/2021 18:58 |
|
| |
ויהי בימי... כולנו נהיה באבות, ונכתוב את חדשות המחר והלאה
לה''ו. אתחיל ברשותכם: 23/3/21 י' בניסן תאשפ''ה. השעה 22:00 : שוויון בגושים בכל מדגמי החדשות. השעה 22:30: ביבי יורד, ומכנס את ''הגוש'' ומכריז שהייתה התפרצות קורונה מטורפת, ולכן נכנסים בשעה 00:00 של ה24/3/21 לסגר מיידי. כל הפרשנים ''פתאום'' אומרים שזה בגלל פחד מאנרכיה או יותר סביר שביבי הולך למהפכה והשתלטות. 00:01 משיחיסטים חוגגים יומולדת 119 לרבי (י''א ניסן), ומודיעים שחייבים פארברעיינגען , למרות הסגר, כוחות משטרה וצבא נכנסים ומנטרלים אותם. חברי הגוש ש''ס, ג' ,סמוטריץ', ולבינתיים גם סער-בנט שהצטרפו ''לממשלת החירום'' וגרפו לא מעט קולות מהנ''ל הז''ל שישבו בזאת אמרו בהודעה משותפת, שזהו מחיר סביר שיש לשלם ע''מ לנצח את הנגיף והאנרכיה. 6:00 מדינת Yes-רע-Hell נולדה באופן רשמי. את ליל הסדר במוצש''ק נחגוג עם הרבהההההההההה מרור. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-23/2/2021 22:08 |
|
| |
בקיצור, אתה בעד ממשלת ליברמן-מרצ-דינה זילבר-המאוחדת-לפיד. זה לא חדש.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/2/2021 09:00 |
|
| |
מה באמת הסיכוי שלא יעשו סגר בפסח? כמו שזה נראה עכשיו הסיכויים לסגר גבוהים בהרבה. מה ההימור שלכם?! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-24/2/2021 09:44 |
|
| |
ההימור שלי: תמניא וחבריו ינצלו את ימי הפורים כדי לגרום לגל הדבקות נוסף - ואז, כנראה, חלילה, יזדקקו לסגר נוסף, כדי להציל יהודים ממוות.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/2/2021 14:59 |
|
| |
| hhaavv כתב: |  | ההימור שלי: תמניא וחבריו ינצלו את ימי הפורים כדי לגרום לגל הדבקות נוסף - ואז, כנראה, חלילה, יזדקקו לסגר נוסף, כדי להציל יהודים ממוות. |
|
ההימור שלי - גם אם תמניא וחבריו יכנסו בפורים לצינוק מרצון, הסגר בפסח קום יקום, ואתה וחבריך תמשיכו לעבוד את ביבי האל מאהבה ומיראה ולמלמל באדיקות פנאטית מטורפת "הכל בגלל תמניא וחבריו"... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-24/2/2021 19:41 |
|
| |
| hhaavv כתב: |  | ההימור שלי: תמניא וחבריו ינצלו את ימי הפורים כדי לגרום לגל הדבקות נוסף - ואז, כנראה, חלילה, יזדקקו לסגר נוסף, כדי להציל יהודים ממוות. |
|
נכון, כל החרדים האלה צבני ברק חוגגים וגם רק הם מקבלים אישור חריג מהועדה לחזור לארץ ומביאים איתם עשרות מוטציות ומסכנים את כל משלמי המיסים. (מהימים האחרונים בתקשורת) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-24/2/2021 19:41 |
|
| |
| פיינשמקער כתב: |  |
|
ההימור שלי - גם אם תמניא וחבריו יכנסו בפורים לצינוק מרצון, הסגר בפסח קום יקום, ואתה וחבריך תמשיכו לעבוד את ביבי האל מאהבה ומיראה ולמלמל באדיקות פנאטית מטורפת "הכל בגלל תמניא וחבריו"...
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/2/2021 19:59 |
|
| |
| גינגישראלי כתב: |  |
|
נכון, כל החרדים האלה צבני ברק חוגגים וגם רק הם מקבלים אישור חריג מהועדה לחזור לארץ ומביאים איתם עשרות מוטציות ומסכנים את כל משלמי המיסים. (מהימים האחרונים בתקשורת) נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
'ערוץ 13': 20 נוסעים שהגיעו היום לישראל מניו יורק זייפו את אישורי ועדת החריגים - חלקם יגורשו בחזרה לארה"ב עוד הלילה : נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|