| נשלח ב-24/2/2021 06:53 |
|
| |
הרב וואזנר שהוכתר זה עתה מתגלה כלוליין מרשים במיוחד
לאחר שלתדהמת קהל מכיריו הוא יצא בכל כוחו נגד החיסונים ועתה בסאלאלום ופליק פלאק משמיט לסת הוא דווקא מטיף בעד החיסונים. אז למי להאמין?
|
|
|
|
| נשלח ב-24/2/2021 07:12 |
|
| |
אתה טועה, מי שהוכתר כממלא מקום אביו זה ר' יוסף בנימין שאף הוציא קונטרס נגד החיסונים והוא ממש לא שינה את דעתו, מי שכן חזר בו, זה אחיו ר' בנציון יעקב וואזנר מבית שמש.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/2/2021 07:41 |
|
| |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/2/2021 09:33 |
|
| |
| גולש_בשש כתב: |  | | אתה טועה, מי שהוכתר כממלא מקום אביו זה ר' יוסף בנימין שאף הוציא קונטרס נגד החיסונים והוא ממש לא שינה את דעתו, מי שכן חזר בו, זה אחיו ר' בנציון יעקב וואזנר מבית שמש. |
|
ר' בן ציון הוא דוד ר' יוסף בנימין
|
|
|
|
| נשלח ב-24/2/2021 14:52 |
|
| |
בונדמן
| גולש_בשש כתב: |  | | אתה טועה, מי שהוכתר כממלא מקום אביו זה ר' יוסף בנימין שאף הוציא קונטרס נגד החיסונים והוא ממש לא שינה את דעתו, מי שכן חזר בו, זה אחיו ר' בנציון יעקב וואזנר מבית שמש. |
|
כשהקונטרס נגד החיסונים יצא, עוד לפני שהסבא ז"ל התאשפז בכלל, אמר לי אחד מבניו של ר' יוסף בנימין אותו אני פוגש כמעט מידי יום, שאביו לא הוציא שום קונטרס, הוא דיבר בשיעור ליל שישי אותו הוא מוסר כל שבוע בכולל שבט הלוי שהיות ורק כעת הגיעו החיסונים ועדיין לא ידוע מה טיבם, ומהראוי להמתין ולא לרוץ להתחסן על עיוור לפני שהחיסון צובר נסיון, וכך היתה דעת הסבא הגר"ש ואזנר זצ"ל בחיסון השפעת, - מתנגדי החיסונים עטו על דבריו כמוצא שלל רב, ופרסמו את דבריו בחוברת נפרדת בתוספת הרבה שטויות כמו דילול אוכלוסין על ידי האו"ם ועוד, (מעניין מי הביל גייטס שמממן את מתנגדי החיסון) כאשר פנו אליו מקורביו שיוציא הכחשה, אז הוא אמר שמקובל אצלו מזקינו בשם החזון איש שלא לצאת בהכחשות,כי זה אף פעם לא ייגמר, ואם פעם יאמרו משהו משמו והוא לא יספיק להכחיש, יגידו הנה ראיה שהפעם זה אמת שהרי אין הכחשה, אבל מי שבאמת מעניין אותו מה היא דעתו, הוא יכול לפנות אליו ישירות בכל יום בבית ההוראה ברחוב הלפרין, מי שכן זיגזג, זה הדוד מבית שמש ר' בנציון שבהתחלה הוא נשא דרשה חריפה שהושמעה בקווית התוכן נגד החיסונים המסוכנים כדבריו, ועכשיו הוא כותב שכל המתנגדים הם עמי הארצים,
|
|
|
|
| נשלח ב-24/2/2021 15:26 |
|
| |
| קסיו כתב: |  | הרב וואזנר שהוכתר זה עתה מתגלה כלוליין מרשים במיוחד
|
|
לכנות כלאחר יד גדול בתורה כלוליין זה עוד שפל אליו פורום בחדרי ''חרדים'' ירד . נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-24/2/2021 16:13 |
|
| |
| יו_טיוב כתב: |  | | קסיו כתב: |  | הרב וואזנר שהוכתר זה עתה מתגלה כלוליין מרשים במיוחד
|
|
לכנות כלאחר יד גדול בתורה כלוליין זה עוד שפל אליו פורום בחדרי ''חרדים'' ירד . נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
לא זו אף זו גם אחרי שהתברר שזה לא אותו הרב ואזנר עוד לא נשמעה התנצלות מפותח האשכול
|
|
|
|
| נשלח ב-24/2/2021 16:54 |
|
| |
חבל שפותח האשכול יורד לביבין ופוגע באחד מגדולי הת"ח והפוסקים בדורנו הדל
כל משמכיר את הרב וואזנר הגאב"ד החדש יעיד נאמנה כי מדובר באיש קדוש ובשיעור קומה גבוה מעל גבוה של נעליך!
|
|
|
|
| נשלח ב-24/2/2021 17:48 |
|
| |
| תחשבוקצת כתב: |  | חבל שפותח האשכול יורד לביבין ופוגע באחד מגדולי הת"ח והפוסקים בדורנו הדל
כל משמכיר את הרב וואזנר הגאב"ד החדש יעיד נאמנה כי מדובר באיש קדוש ובשיעור קומה גבוה מעל גבוה של נעליך! |
|
בעבר הייתה פה הנהלה שמתקנת או מוחקת אשכולות מעין אלו במהירות האור . כיום הפורום המיושן הזה נמצא במלחמת הישרדות של מול הנייעס בפייסבוק וקבוצות הווצאפ והטלגרם לכן הם לא מעזים להתעסק עם אף ניק . מבחינת ההנהלה העיקר שיכתבו משהו והפורום יהיה פעיל נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|