| נשלח ב-1/3/2021 15:00 |
|
| |
שאפו לליבסקינד ולינון מגל!!! מציגים באומץ את מערומי ה"תחקיר" נגד החרדים!
הנה טורו של ליבסקינד במעריב
|
|
|
|
| נשלח ב-1/3/2021 15:09 |
|
| |
קלמן ליבסקינד הוא עיתונאי ישר והגון. צדיק בסדום.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/3/2021 15:21 |
|
| |
לשים את ינון מגל וקלמן ליבסקינד באותו משפט, זה עלבון לאינטלגנציה. מינון מגל לא הייתי קונה קיסם, לעומת זאת על קלמן ליבסקינד בהחלט אפשר לסמוך שלא יוציא תחת ידיו דבר שאינו מתוקן.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/3/2021 01:14 |
|
| |
אז ליבסקינד ומגל אמרו.. זה עזר משהו? מישהו שמע עליהם? לא. גם לא ישמעו
ומי שנבהל מהתקשורת החולנית ושנאתה המטורפת, לאט לאט יתרגל לזה, זה לא חדש, זה כבר שנים רבות ככה עושה להם טוב להשמיץ, עושה להם טוב על הלב, אנחנו המצפון שלהם, הם חייבים להרגיע את עצמם שאנחנו לא טובים יותר מהם ולא לשכוח שמי שסובל מהשנאה המטורפת הזאת זה התקשורת החולנית ושותי מימיהם - החילונים הם מתבשלים במיץ של השנאה, ולמרבה צערם הם לא יכולים לבנות לנו משרפות ב2021
|
|
|
|
| נשלח ב-2/3/2021 01:33 |
|
| |
קלמן ליבסקינד הוא אדם אמיץ ואיש אמת יחיד במערכת העכורה של התקשורת . אני מאד נהנה לקרוא את המאמרים שלו בפרט על בתי המשפט . איך באופן מתוחכם ונכון הוא שם מראה מול הפרצוף הצבוע של אנשי השמאל ובג''ץ . נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/3/2021 01:37 |
|
| |
| יו_טיוב כתב: |  | קלמן ליבסקינד הוא אדם אמיץ ואיש אמת יחיד במערכת העכורה של התקשורת . אני מאד נהנה לקרוא את המאמרים שלו בפרט על בתי המשפט . איך באופן מתוחכם ונכון הוא שם מראה מול הפרצוף הצבוע של אנשי השמאל ובג''ץ . נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
צודק בכל מילה. אבל זה עושה משהו למישהו?! הכל נשאר כפי שהיה.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/3/2021 12:32 |
|
| |
גם רומא לא נבנתה ביום אחד החרדים היו ראשונים, אך האימון במערכת המשפטית פוחת מיום ליום בקרב כלל הציבורים.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/3/2021 15:28 |
|
| |
אתם שוכחים שכתבה נגד חרדים מביאה רייטינג הרבה יותר מכתבה בעד החרדים בדיוק כמו שכתבה על ערבים שזרקו אבנים לא תעניין אף אחד, אבל כתבה על יהודים שהציקו לערבים בפריסה של 5 עמודים מלאים כולל כתבת מוסף ענקית, , תעניין את כולם וכמובן רייטינג = המון כסף. את ערוץ 20 החיובי אף אחד לא מכיר (וכמעט לא ריווחי) את ערוץ 12 השלילי כולם מכירים (וריווחי מאד) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/3/2021 19:51 |
|
| |
| מהשחושבים כתב: |  | אתם שוכחים שכתבה נגד חרדים מביאה רייטינג הרבה יותר מכתבה בעד החרדים
בדיוק כמו שכתבה על ערבים שזרקו אבנים לא תעניין אף אחד, אבל כתבה על יהודים שהציקו לערבים בפריסה של 5 עמודים מלאים כולל כתבת מוסף ענקית, , תעניין את כולם
|
|
אני חושב, שאתה עושה חיים קלים לעצמך עם ההסבר הזה. יש סיבה הרבה יותר פשוטה למה שונאים חרדים, אתה מספיק חכם לחשוב עליה בעצמך..
|
|
|
|
| נשלח ב-2/3/2021 23:40 |
|
| |
השנאה הגדולה לחרדים בתקופת הבחירות קשורה גם למפלגות שמרויחות המון מהשנאה הזאת בדיוק כמו שראשי קהילות שרוצות לשמור על אנשיהם נאמנים לקהילה בלבד, צריכים להשמיץ ולגרום לזלזול בבני קהילות אחרות נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/3/2021 23:53 |
|
| |
גם אותנו לימדו לשנוא את החילונים/מזרוחניקים/חסידים/חבדניקים/פרענקים ועוד ועוד נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2021 00:32 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | אתם שוכחים שכתבה נגד חרדים מביאה רייטינג הרבה יותר מכתבה בעד החרדים
בדיוק כמו שכתבה על ערבים שזרקו אבנים לא תעניין אף אחד, אבל כתבה על יהודים שהציקו לערבים בפריסה של 5 עמודים מלאים כולל כתבת מוסף ענקית, , תעניין את כולם
אני חושב, שאתה עושה חיים קלים לעצמך עם ההסבר הזה. יש סיבה הרבה יותר פשוטה למה שונאים חרדים, אתה מספיק חכם לחשוב עליה בעצמך..
|
|
יהודי מסכן שמאשים את עצמו בכל פעם שהגוי מכה אותו..
חילונים שונאים חרדים, כי הם מרגישים נחותים ליד חרדים, הם צריכים להרגיע את עצמם שהחרדים הסגפנים גרועים מהם - הנהנתנים החילונים והתקשורת רק מספקת את הביקוש והצמאון הרב לכל טינופת על חרדים
|
|
|
|
|