| נשלח ב-3/3/2021 16:26 |
|
| |
חכי"ם תפסיקו לנסות למרוח
במקום לקיים ישיבת יללה ביום רביעי ולהנפיק דוחות מודיעין תענו לענין .
המחליט היה הממשלה, על ידי הקבינט, המשטרה המליצה, לכן לפי סדרי השלטון המתוקן המשטרה ממליצה , הממשלה, כאן בהסמכת הקבינט לדון במקומה מחליטהו, בסיכום :
המשטרה מקסימום המליצה המלצה לא ראויה , שני נציגים חרדיים הצביעו בעד ההחלטות לסגר על ירושלים,
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2021 16:36 |
|
| |
הם לא מנסים. הם מצליחים! עובדה, אתה תצביע עבורם כפי שהם יורו לך.
| אליהו1000 כתב: |  | חכי"ם תפסיקו לנסות למרוח
במקום לקיים ישיבת יללה ביום רביעי ולהנפיק דוחות מודיעין תענו לענין .המחליט היה הממשלה, על ידי הקבינט, המשטרה המליצה, לכן לפי סדרי השלטון המתוקן המשטרה ממליצה , הממשלה, כאן בהסמכת הקבינט לדון במקומה מחליטהו, בסיכום :המשטרה מקסימום המליצה המלצה לא ראויה , שני נציגים חרדיים הצביעו בעד ההחלטות לסגר על ירושלים, |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2021 16:36 |
|
| |
ובהמשך במוצאי שבת מתוך לימוד זכות שרק אז כל הנציגים שמעו על ההחלטה (ואיזו ציפור לחשה לי, שחסידות חשובה דאגה שבניה יגיעו כבר לשבת לירושלים ) כל בר דעת היה מבין מה עומד לקרות, צילום של ח"כ חרדי עם סער ושאר ירקות ביחד עם בקשה ברורה לשינוי ההחלטה ועיבודה להחלטה הומנית, היו מספקים מספיק זמן לשנות כל מה שאפשר, אלא שהציבור הרחב שווה לשטיח, הוא לא מנהל סמינר ולא נכד של , ולכן הם פשוט לא התענינו במה שקורה,כי זה עדיין לא קרה, רק כשהזעקה עלתה השמימה הם קלטו שיש בחירות ויש סמוטריץ והמקום השישי שלו ארלעכר יותר מכל הח"כים החרדים ביחד, אבל בגישה של הציבור מטומטם, הם מביימים ישיבת סיעה בעזרת יחצניםכדי לנסות לשכנע פסיכים לשיטתם .
רבותי זה בסדר לא כולם ישתכנעו, וגם אלו שכן, לא כולם יצליחו נפשית, ואני ביניהם לערוק, אבל שני מנדטים אולי, ואני פסימי , אם גם הם ,לשכנע שצריך לשנות גישה .
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2021 16:43 |
|
| |
אם לא הייתי יודע שהיתרון היחיד של פינדרוס הוא הידיעה שאם נמשש באחד מאיבריו של יענקוש קנייבסקי, נמצא שם את לשונו של פינדרוס, הייתי חושב שחסידי בלז שלחו אותו לכנסת, פינדרוס הוא הוכחה ניצחת, שפיגוע וורבלי איננו קשור למוצא חסידי בכלל ושל בלז בפרט, והראיה פינדרוס ליטאי ומפר כל חוזה חתום עם חסידים מתגלה כמפגע וורבלי שעוקף את אייכלר בסיבוב, יש לו אנשי יחסי ציבור מצוינים, אבל גם העטיפה היפה ביותר לא יכולה לכסות על סירחון וצחנה , נתנחם בכך שכנראה את הכנסת הבאה הוא יראה דרך החלון .
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2021 17:05 |
|
| |
| אליהו1000 כתב: |  | חכי"ם תפסיקו לנסות למרוח
במקום לקיים ישיבת יללה ביום רביעי ולהנפיק דוחות מודיעין תענו לענין .המחליט היה הממשלה, על ידי הקבינט, המשטרה המליצה, לכן לפי סדרי השלטון המתוקן המשטרה ממליצה , הממשלה, כאן בהסמכת הקבינט לדון במקומה מחליטהו, בסיכום :המשטרה מקסימום המליצה המלצה לא ראויה , שני נציגים חרדיים הצביעו בעד ההחלטות לסגר על ירושלים, |
|
הכאוס רשום על שמו של דרעי !! מי הוא השני שידו היתה במעל ??, ליצמן ?? גפני ???, דרעי ממש לא איכפת מכל מי נפגע מההחלטה מרושעת שהגיעה במחטף אכזרי שעה לפני שבת !! אנשים יצאו לשבת בידיעה שהם חוזרים במוצאי שבת ונתקעו עד יום ראשון!! למרות האישור נסיעה לבעלי רכב פרטי. בעלי רכב פרטי נתקעו בפקק אין סופי של שעות בגלל חסימה מכוונת מרושעת ואטומה של הכביש וחלק מהרכבים שלא הורשו להגיע לירושלים כי פתאום היה למשטרה עוד סיבה להקשות ולהיות רשעים !! אם דרעי וחבר פודליו ושפני אגודת ישראל היו רוצים הם היו נלחמים!! אני בטוחה שאם בנט או סמוטריץ היו בקבינט הם לא נותנים יד להחלטה מרושעת כזאת !! ולכן אסור להצביע לאף מפלגה שהיתה אחראית לרשע בהובלת מירי רגב מליכוד ובמיוחד לאגודה ושס !! ץ נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|