| נשלח ב-5/3/2021 14:36 |
|
| |
דיווחים על עלייה בביקוש למחוללי חמצן בשבוע האחרון
ארגונים חרדיים המספקים מחוללי חמצן לחולי קורונה המטופלים בבתיהם, מדווחים על עלייה בביקוש למחוללי חמצן בשבוע האחרון. הדבר עלול להעיד על עלייה בתחלואה במגזר שעדיין לא ניכרת באשפוזים בבתי החולים, אך ייתכן שתתבטא בתקופה הקרובה
|
|
|
|
| נשלח ב-5/3/2021 14:38 |
|
| |
נשמע מעט מוזר לאור אווירת סוף העונה בציבור
|
|
|
|
| נשלח ב-5/3/2021 15:35 |
|
| |
כמה קשישים לא מחוסנים נשארו?
|
|
|
|
| נשלח ב-5/3/2021 16:04 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-5/3/2021 16:10 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-5/3/2021 16:14 |
|
| |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/3/2021 16:18 |
|
| |
ולענייננו, בעוד שבועיים לא יקרה כלום, משום שרוב האוכלוסיה מחוסנת ברוך ה'. ותודה לראש הממשלה! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2021 19:18 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | נשמע מעט מוזר לאור אווירת סוף העונה בציבור |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2021 20:25 |
|
| |
| A_Smithee כתב: |  | כמה קשישים לא מחוסנים נשארו? |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2021 20:48 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2021 22:22 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-7/3/2021 08:13 |
|
| |
בגלל המוטציה הבריטית שמדבקת פי… לא חשוב כמה, יתרת האזרחים שלא התחסנו, אפילו שהם המעט, יידבקו עכשיו מהר יותר וחלקם יזדקקו גם לחמצן. ועוד משהו קטן. שמעתי אמש ממישהו שחלה לפני 3 חודשים באופן בינוני, שהלך לתרום פלאסמה, וקיבל תשובה שאין לו שום נוגדנים. אולי זו תהיה ה"הפתעה" הבאה במחלה הארורה הזו? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/3/2021 08:20 |
|
| |
| אךטובוחסד כתב: |  |
בגלל המוטציה הבריטית שמדבקת פי… לא חשוב כמה, יתרת האזרחים שלא התחסנו, אפילו שהם המעט, יידבקו עכשיו מהר יותר וחלקם יזדקקו גם לחמצן.
ועוד משהו קטן. שמעתי אמש ממישהו שחלה לפני 3 חודשים באופן בינוני, שהלך לתרום פלאסמה, וקיבל תשובה שאין לו שום נוגדנים.
אולי זו תהיה ה"הפתעה" הבאה במחלה הארורה הזו?
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/3/2021 08:42 |
|
| |
| אל_קפונה כתב: |  |
בגלל המוטציה הבריטית שמדבקת פי… לא חשוב כמה, יתרת האזרחים שלא התחסנו, אפילו שהם המעט, יידבקו עכשיו מהר יותר וחלקם יזדקקו גם לחמצן.
ועוד משהו קטן. שמעתי אמש ממישהו שחלה לפני 3 חודשים באופן בינוני, שהלך לתרום פלאסמה, וקיבל תשובה שאין לו שום נוגדנים.
|
|
כנראה שזאת הסיבה שהחליטו לחסן גם מחלימים
|
|
אבל אל תספרו שייתכן מאוד שבדומה לנוגדנים של המחלה גם הנוגדנים של החיסונים לא יחזיקו מעמד ליותר מחצי שנה. הכל חלק מחופש הדיבור נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/3/2021 09:28 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  |
| אל_קפונה כתב: |  |
|
|
כנראה שזאת הסיבה שהחליטו לחסן גם מחלימים
|
|
אבל אל תספרו שייתכן מאוד שבדומה לנוגדנים של המחלה גם הנוגדנים של החיסונים לא יחזיקו מעמד ליותר מחצי שנה.
הכל חלק מחופש הדיבור
|
|
נתניהו אמר זאת בשידור שצריכים להיערך לאפשרות שכל חצי שנה יצטרכו להיתחסן בתקווה שלא והחיסון יחזיק מעמד יותר יש אפילו עדיין אפשרות שזה חיסון לכל החיים נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/3/2021 10:39 |
|
| |
אני לא מאמינה לארגונים שניזונים מתרומות וד"ל ומאידך לא מאמינה שפתיחת המשק מעידה על סכנה שחלפה אלא על הבחירות שפתח ולאחריהן הכול פתוח תרתי משמע.
|
|
|
|
|