| נשלח ב-11/3/2021 16:26 |
|
| |
תעמולת הבחירות אינה מבוססת על אמיתויות
אם נשכיל נשים לב, שכמעט כל המפלגות לוקחות יועצים ויועצים שונים כדי לבנות קמפיין להנדס אנשים, שיבחרו באנשים, שאינם אנשים, ועל כך קמו מפלגות ונפלו מזה כ30 שנה משינוי ועד קדימה ועד כחול לבן ואיציק מרדכי ויש עתיד,
ולכן לא כל כך חשוב כמה באמת אנשים כאן בפורום ישתכנעו, להצביע למפלגה חרדית,
מה שחשוב שכל הזמן תקראו שוב ושוב שג ושס הן המפלגות ש70 שנה החזיקו בתורת משה, וקיבלו את החלטותיהם על פי דברי רבותיהם, והדבר הקל שפטו הם והדבר הקשה הביאו אל משה.
לכן גם אם תנסו אלף פעם למצוא משפט של גפני, קורונה חולה, כן מסכות שס, לא מסכות אגודה, וכל אחד מקלל את החרדים בגלל סיבה הפוכה מחבירו, אם מישהו בחר להצביע והינו יהודי הירא את דבר השם, צריך להצביע למפלגה חרדית.
אז אני מרבה באשכולות, גם לי מותר להנדס תודעה במיוחד כשהיא האמת והיא הנכונה והיא מסתכלת שכל מה שטרח בעהב לא טרח אלא בשבילי
תוקן על ידי הכובס1 ב- 11/03/2021 16:38:10
|
|
|
|
| נשלח ב-11/3/2021 17:03 |
|
| |
הכובס1 מותר לך לפתוח אשכולות, וזה בסדר. אבל למה אתה חופר כ"כ הרבה מסביב ולא אומר את הטיעון החרדי הבסיסי. בסיס השיטה החרדית זה ציות עיוור לגדולי הדור. נקודה. כולנו מכירים את הפתגם "לחרדי אין זכות הצבעה, יש חובת בחירה". מי שלא מצביע ג' (או ש"ס לספרדים) בעצם מצהיר שהוא אינו חרדי מאחר והוא כופר ביסודות השיטה החרדית.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/3/2021 17:11 |
|
| |
אם רק תגלה לנו כמה משלמים לך ואת המעשרות תחלק בין יושבי הפורום נסלח לך על הטיפשות
|
|
|
|
| נשלח ב-11/3/2021 17:19 |
|
| |
momeir
| הכובס1 כתב: |  | א
ולכן לא כל כך חשוב כמה באמת אנשים כאן בפורום ישתכנעו, להצביע למפלגה חרדית,
|
|
כן חשוב להצביע למפלגה חרדית האמיתית שמקדשת שם שמיים! שדואגת ליידישקייט לכלל ישראל! למפלגה של סמוטריץ ובן גביר. הסיבה שאשים את האות ט' בקלפי היא הגמ' ביומא דף פ"ו
"ואהבת את ה' אלהיך" - שיהא שם שמים מתאהב על ידך. שיהא קורא ושונה ומשמש ת"ח, ויהא משאו ומתנו בנחת עם הבריות, מה הבריות אומרות עליו? אשרי אביו שלמדו תורה אשרי רבו שלמדו תורה, אוי להם לבריות שלא למדו תורה. פלוני שלמדו תורה, ראו כמה נאים דרכיו, כמה מתוקנים מעשיו, עליו הכתוב אומר: "ויאמר לי עבדי אתה ישראל אשר בך אתפאר".
אבל מי שקורא ושונה ומשמש ת"ח ואין משאו ומתנו באמונה ( (העסקנים של המפלגות החרדיות) ואין דיבורו בנחת עם הבריות (למשל גור נדל"ן וכדו' ולמשל החסידויות שמצפצפות על כל העולם ןלמשל אנשי הפלג ודומיהם בעלי הגאיווה, גאיווה, גאיווה) , מה הבריות אומרות עליו? אוי לו לפלוני שלמד תורה אוי לו לאביו שלמדו תורה, אוי לו לרבו שלמדו תורה. פלוני שלמד תורה ראו כמה מקולקלין מעשיו וכמה מכוערין דרכיו, ועליו הכתוב אומר: "באמור להם עם ה' אלה ומארצו יצאו".
תוקן על ידי momeir ב- 11/03/2021 17:24:17
|
|
|
|
|
| נשלח ב-11/3/2021 19:26 |
|
| |
הסיפוק הפנימי שיש לי מזה שיש בי תמימות
וגם כתשובה למגיב הקודם, שנכון, בליבי אינני מרגיש שאף נבחר ציבור חייב לי משהו, כי מה שמגיע לי יגיע לי מהשם, ואת חובותיי אני מחפש ולא את חובות אחרים.
ולכן כסף שלמוני אני מקבל ישירות מהשית, ועל הקוטרים גם אני לא כועס כי גם הם חיים ונהנים, אך הסובבים אליהם, פשוט רחמנות.
| muki28 כתב: |  | | אם רק תגלה לנו כמה משלמים לך ואת המעשרות תחלק בין יושבי הפורום נסלח לך על הטיפשות |
|
|
|
|
|
|