למה לשחק את תפקיד הטיפשה בשאלה היפותטית: האם הוא אמר אזה או יענקוש וכי מפתחות גן עדן נמצאים אצל ר' חיים קנייבסקי?! אחרי ההבטחה הגדולה שהמצביעים לא יחלו בקורונה החליטו ללכת על גן עדן: אבל הדעת נותנת שאם הבטחתו המינורית בנושא הקורונה לא התקיימה אז על אחת כמה וכמה שבהבטחה זאת אין ממש. יתרה מזאת, כידוע שבשמים התחתונים נמצאים למעלה והגדולים למטה כך שאני ממליצה לכל אלה שמתיימרים לתת גן עדן לאחרים שקודם ינסו לבדוק האם מקומם בגן עדן בטוח?
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 15/03/2021 22:27:21
נשלח ב-15/3/2021 22:23
מ
תשאלו חולי קורונה שהצביעו ג והם לא איתנו היום. זה ממש לא ר חיים
נשלח ב-15/3/2021 22:31
"עשרה צדיקים נכנסו בחייהם לגן עדן ואלו הן: חנוך בן ירד, אליעזר עבד אברהם, בתיה בת פרעה, סרח בת אשר, אליהו הנביא, משיח בן דוד, חירם מלך צור, עבד מלך הכושי, יעבץ בן רבי, ויהושע בן לוי"
נשלח ב-15/3/2021 22:32
קרשינדו כתב:
לכן הפעם מבטיחים גן עדן למצביעים כי זאת הייתה התוצאה הקודמת של הברכה שלא יחלו
נשלח ב-15/3/2021 22:52
לךתדע1 כתב:
תשאלו חולי קורונה שהצביעו ג והם לא איתנו היום. זה ממש לא ר חיים לכן הפעם מבטיחים גן עדן למצביעים כי זאת הייתה התוצאה הקודמת של הברכה שלא יחלו
גם קיבלו קורונה וגם לא קיבלו כרטיס חופשי לגן עדן
נשלח ב-15/3/2021 23:49
נוירולוג כתב:
תשאלו חולי קורונה שהצביעו ג והם לא איתנו היום. זה ממש לא ר חיים לכן הפעם מבטיחים גן עדן למצביעים כי זאת הייתה התוצאה הקודמת של הברכה שלא יחלו
ועכשיו ברצינות: מי היה מאמין שדווקא מסביבה רבנית מכובדת לכאורה תצא הזילות והזלזול בגן עדן? המוני עם כבר לא חושבים על תשובה או על עשיית מצוות ומעשים טובים: כי מספיק שהצביעו עבור נציגיו של שר התורה בן השלושים ויקבלו גן עדן? ה' ירחם מהפצת הנצרות בדורנו? ע,י חרדים מחופשים לכאורה.
נשלח ב-16/3/2021 00:27
כבר שנים כועסים עלי כאן בגלל שאני קורא להם ''הברית החדשה''...
לךתדע1 כתבה:
נוירולוג כתב:
ועכשיו ברצינות: מי היה מאמין שדווקא מסביבה רבנית מכובדת לכאורה תצא הזילות והזלזול בגן עדן? המוני עם כבר לא חושבים על תשובה או על עשיית מצוות ומעשים טובים: כי מספיק שהצביעו עבור נציגיו של שר התורה בן השלושים ויקבלו גן עדן? ה' ירחם מהפצת הנצרות בדורנו? ע,י חרדים מחופשים לכאורה.
לה''ו. אך מה לעשות שכשהשולחן הפוך החמישי בא במקום ארבעת השו''ע. וכשדת ''הספאסט נישט'' באה במקום התורה, זו ברית חדשה.
נ.ב. ולכל הכועסים? זה כאילו אתם משתחווים לז'אבו שחובש פאה מאשראם בהודו!!!
למדו להבטיח מה שאי אפשר להוכיח למדו לקח מהבטחות הקורונה
נשלח ב-16/3/2021 09:11
לפני כמה שנים א' מראשי הכוללים הוציא הבטחה (נדמה לי בכתב) מר' חיים קניבסקי שאם נדיב מסוים יתן סכום מסוים הוא יהיה "עימי במחיצתי", ר' חיים מבטיח לו שהוא יהיה עימו במחיצתו בעולם הבא.
לבסוף היהודי לא תרם את הכסף, כשנשאל מדוע, ענה, עם ר' חיים אני מאוד רוצה להיות, הבעיה שגם הנכדים יהיו שם.....
נשלח ב-16/3/2021 13:42
ליטאישעבר כתב:
למדו להבטיח מה שאי אפשר להוכיח למדו לקח מהבטחות הקורונה
נשלח ב-16/3/2021 14:12
בונדמן
כעת אני רואה פרסומת עם הבטחה מהגר"ח שמי שיתרום עבור קמחא דפסחא ליתומי 'חם בלב' יזכה לפרנסה ברווח +מקום בגן עדן,
פתרון מצויין לנמנעים מלהשתתף בבחירות, ורוצים מקום בגן עדן של הגר"ח, מלבד המקום שמובטח להם עם כל צדיקי הדורות מימות אברהם אבינו ועד היום שלא הטילו פתק בקלפי,
תוקן על ידי בונדמן ב- 16/03/2021 14:13:02
נשלח ב-16/3/2021 14:23
נייעס_רוב
קרשינדו כתב:
ההבטחה של הקורונה לא עבדה כי היה צריך להצביע פעמים ג כמו בחיסון שתי מנות של פייזר
נשלח ב-16/3/2021 15:06
מי ערב לערב?
נוירולוג כתב:
מרן שר התורה הגר״ח קנייבסקי: ״כל המצביעים ליהדות התורה יזכו לשבת בגן עדן ויזכו לילדים טובים ופרנסה ואני ערב״