| נשלח ב-16/3/2021 12:30 |
|
| |
החינוך החילוני פשט רגל
אור רביד, N12: דיווח על אירוע דקירה בין תלמידים בבית ספר ברנקו וייס ברמלה. פרמדיקים של מדא הוקפצו למקום. כוחות משטרה בדרכם לזירה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-16/3/2021 12:59 |
|
| |
נו ו...? החינוך החרדי פושט יד...
|
|
|
|
| נשלח ב-16/3/2021 13:21 |
|
| |
| hot_tr כתב: |  | נו ו...? החינוך החרדי פושט יד...
|
|
התגובה שלך יפה כמשל . אבל לעניינם של דברים. דקירה בבית ספר זה מעשה שלא קרה בשום חיידר חרדי מקום המדינה ועד היום . ואילו בבית הספר החילונים זה כמעט תופעה חודשית נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-16/3/2021 18:47 |
|
| |
momeir
אתה משתמש באותה הכללה מקוממת של שונאינו. יענקל הוא סוטה מטונף, יענקל הוא חרדי , מסקנה: כל החרדים סוטים. מוישה גנב, מוישה חרדי , כל החרדים גנבים. בברנקו וויס היו דקירות, (אתה החלטת שהם 'חילונים') מסקנה: כל ילדי החילונים דוקרים... ולשיטתך, האם הסיקריקים , חסידי גור נדל"ן , הצדיקים מרחוב החומה השלישית וכיו"ב. האם גם הם בוגרי ברנקו וויס?
תוקן על ידי momeir ב- 16/03/2021 18:48:09
|
|
|
|
| נשלח ב-16/3/2021 18:53 |
|
| |
| momeir כתב: |  | momeir
אתה משתמש באותה הכללה מקוממת של שונאינו. יענקל הוא סוטה מטונף, יענקל הוא חרדי , מסקנה: כל החרדים סוטים. מוישה גנב, מוישה חרדי , כל החרדים גנבים. בברנקו וויס היו דקירות, (אתה החלטת שהם 'חילונים') מסקנה: כל ילדי החילונים דוקרים... ולשיטתך, האם הסיקריקים , חסידי גור נדל"ן , הצדיקים מרחוב החומה השלישית וכיו"ב. האם גם הם בוגרי ברנקו וויס?
תוקן על ידי momeir ב- 16/03/2021 18:48:09 |
|
אין כאן שום הכללה . בסך הכל השתמשתי בסטטיסטיקה מקום המדינה ועד היום . 70 שנה ואפס מקרי דקירה וסכינאות בחידרים . מול 70 שנה עם מאות מקרי דקירה בבתי ספר חילונים . נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-16/3/2021 18:54 |
|
| |
| יו_טיוב כתב: |  | | hot_tr כתב: |  | נו ו...? החינוך החרדי פושט יד...
|
|
התגובה שלך יפה כמשל . אבל לעניינם של דברים. דקירה בבית ספר זה מעשה שלא קרה בשום חיידר חרדי מקום המדינה ועד היום . ואילו בבית הספר החילונים זה כמעט תופעה חודשית נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בדוק היטב, אם זכרוני אינו מטעני :לפני מספר שנים בחור חרדי בן 17 מישיבת "כנסת הגדולה" -מודיעין עילית דקר את חברו ופצע אותו קשה.
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 16/03/2021 18:57:05
|
|
|
|
| נשלח ב-16/3/2021 21:14 |
|
| |
וואו טיעון ברמה גבוהה מאוד. בטח פותח האשכול יודע שכל העבריינים הם נשים- כי בנווה תירצה יש רק נשים, או שרק אנשים מגיל 12 עוברים על החוק כי מעולם לא נשפט ילד פחות מגיל 12... וכמובן שדקירה שקרתה עכשיו (אבל בא לו להגיד ללא ראיה, שזה כל שבועיים) במוסד מסוים (גם 100 מוסדות זה לא ממש ראיה, אפילו בלי פילוח לפי עוד קטגוריות..), ועוד שממש במקרה מדובר בברנקו וייס רמלה (בוא נגיד שמדובר באחד ממוסדות הלימוד הכי מפחידים בארץ, וכן- האוכלוסיות שמגיעות לשם הן ממש לא בהכרח חילוניות; הרבה פעמים דווקא חרדים מגיעים למקומות האלה), זה מוכיח שלא רק שיש עבריינות - אלא שיש גם פשיטת רגל. בואנה אתה גאון, רק חכה לאכול את הכובע כשכצפוי, במשפט הנאשם יבוא עם כיפה...
|
|
|
|
| נשלח ב-16/3/2021 23:17 |
|
| |
האם בוגרי 'ברנקו וויס' ?

|
|
|
|
| נשלח ב-16/3/2021 23:28 |
|
| |
מישהו פה חושב לשלוח את ילדיו לחינוך החילוני פושט הרגל? דומני שלא. אז אין שום צורך להסביר מה ההבדל בין בהמות החינוך החילוני לבין הילדים הזכים שלומדים בחינוך החרדי.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/3/2021 01:07 |
|
| |
| אליבא כתב: |  | מישהו פה חושב לשלוח את ילדיו לחינוך החילוני פושט הרגל? דומני שלא. אז אין שום צורך להסביר מה ההבדל בין בהמות החינוך החילוני לבין הילדים הזכים שלומדים בחינוך החרדי.
|
|
למה לקרוא לחילונים בהמות ? אין לצאת בהכרזות בצורה גורפת, כי אז יתווכחו אתך שזה לא נכון נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-17/3/2021 01:32 |
|
| |
כותרת כזו כוללנית על מקרה קיצון בבית ספר בעייתי שנועד להציל מפשע ומיועד לאוכלוסיה קשה. וכמו שמישהו העלה כאן מקרה אלימות חרדי, יש אלפים מקרים מכל סוגי הפשע והאלימות מדווחים בפורום הזה, האם זה אומר שהחינוך החרדי פשט רגל ??
|
|
|
|
| נשלח ב-17/3/2021 04:25 |
|
| |
בית הספר הוקם בשנת 2000, כחלק מרשת בתי הספר של מכון ברנקו וייס, שנוסד על ידי התעשיין והנדבן היהודי-שווייצרי ברנקו וייס. מתחילתו הוגדר בית הספר כבית ספר אתגרי, כלומר מיועד לבני נוער שלא מצאו את מקומם בבתי ספר נורמטיביים, מסיבות של בעיות התנהגות (כולל התנהגות אלימה), רקע משפחתי וסוציו-אקונומי קשה, קשיי למידה וליקויי למידה, וכדומה. בין השנים 2005 ל-2011 ניהל את בית הספר חילי טרופר, שהביא אליו צוות של מורים צעירים, רובם חסרי ניסיון בחינוך מיוחד. בהנהלתו ובשיתוף הצוות, הצליחו להביא את ילדי השכונה לרמת נוכחות גבוהה בבית הספר. ב-2011 חל שיפור גדול בשיעור הזכאים לבגרות. בשנת 2014 נכלל בית הספר בעשירון העליון בדירוג של משרד החינוך, בקטגוריה של "בתי הספר הערכיים ביותר בישראל"[1][2]. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-17/3/2021 04:29 |
|
| |
| יו_טיוב כתב: |  |
| hot_tr כתב: |  | נו ו...? החינוך החרדי פושט יד...
|
|
התגובה שלך יפה כמשל .
אבל לעניינם של דברים. דקירה בבית ספר זה מעשה שלא קרה בשום חיידר חרדי מקום המדינה ועד היום . ואילו בבית הספר החילונים זה כמעט תופעה חודשית
|
|
ברור שזה לא קורה בישיבות. בחינוך החרדי נוער כזה לא מגיע לישיבות אלא נושר ונחשב "נוער שוליים". בחינוך הממלכתי מנסים להציל את נוער השוליים שלהם ולא להוציא אותם אל מחוץ למחנה ואז לשקר לעצמנו כאילו "אצלנו אין דברים כאלה". נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/3/2021 09:09 |
|
| |
בגלל ההודעה האחרונה אני רוצה לחדד ולהדגיש פרט אחד שלא הרבה יודעים: רוב הנושרים הם חרדים, כי בתי הספר החילוניים יודעים להתמודד עם נשירה ועבריינות ומצליחים להטמיע בהם חינוך ולהכיל אותם. המקומות שכמעט תמיד מנדים וזורקים ומשחקים, וכלל לא מבינים מהי אחריות כלפי הורים וילד. משם בדרך כלל תלמידים נושרים ונשארים בלי כלום (אפילו ללא חינוך מהסוג החילוני). דווקא אשמח אם מישהו מהחברים יעשה בירור בברנקו וייס רמלה או בבתי הספר(!) של ברנקו וייס בכלל, כמה יוצאי מוסדות חרדים יושבים שם. אני משער שנהיה מזועזעים.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/3/2021 11:05 |
|
| |
| הדיבוק כתב: |  | בגלל ההודעה האחרונה אני רוצה לחדד ולהדגיש פרט אחד שלא הרבה יודעים: רוב הנושרים הם חרדים, כי בתי הספר החילוניים יודעים להתמודד עם נשירה ועבריינות ומצליחים להטמיע בהם חינוך ולהכיל אותם. המקומות שכמעט תמיד מנדים וזורקים ומשחקים, וכלל לא מבינים מהי אחריות כלפי הורים וילד. משם בדרך כלל תלמידים נושרים ונשארים בלי כלום (אפילו ללא חינוך מהסוג החילוני). דווקא אשמח אם מישהו מהחברים יעשה בירור בברנקו וייס רמלה או בבתי הספר(!) של ברנקו וייס בכלל, כמה יוצאי מוסדות חרדים יושבים שם. אני משער שנהיה מזועזעים. |
|
צודק בכל מילה!! הנושרים הם אות קלון של החינוך החרדי העקום !! שאין מסגרות לילדים ונוער שלא מתאימים לישיבה קלאסית !! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-17/3/2021 13:07 |
|
| |
| hot_trend כתב: |  | נו ו...? החינוך החרדי פושט יד...
|
|
התגובות שלך מעצבנות
|
|
|
|
|