| נשלח ב-17/3/2021 21:17 |
|
| |
אני מחפש גוי למכירת חמץ אישית וקנייה בחזרה אחרי החג
אני נוהג לא למכור חמץ גמור במכירת חמץ הרגילה, חוץ אם אני מוצא גוי ומוכרו לו במכירה אמיתית והוא לוקח את זה לרשותו ואני קונה ממנו בחזרה אחר החג. יש באיזור ירושלים סוג שירות כזה? *לכל המקנטרים למיניהם, כן אני מזלזל בספק פיקוח נפש שלכם ומחמיר באיסור חמץ. זהו. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-17/3/2021 21:24 |
|
| |
רק תקפיד שזה יהיה גוי כשר, כזה שלא שם מסכה...
|
|
|
|
| נשלח ב-17/3/2021 21:26 |
|
| |
אני אכן קנטרן וזה בדיוק מה שלא הבנתי, הרי "לא יודעים" מה בדיוק חמץ ואיך פוסלים אותו, יש לי חברים שניסו לבער ולנקות ביסודיות ובסוף מצאו בפסח פירור של "גיברעכט" (ר"ל) ויש לי חבר אחר שלא ניקה כמו שצריך ובכל זאת לא מצא שום דבר...
|
|
|
|
| נשלח ב-17/3/2021 21:28 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-17/3/2021 21:33 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  | אני נוהג לא למכור חמץ גמור במכירת חמץ הרגילה, חוץ אם אני מוצא גוי ומוכרו לו במכירה אמיתית והוא לוקח את זה לרשותו ואני קונה ממנו בחזרה אחר החג. יש באיזור ירושלים סוג שירות כזה? *לכל המקנטרים למיניהם, כן אני מזלזל בספק פיקוח נפש שלכם ומחמיר באיסור חמץ. זהו. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
ברחוב מנחת יצחק, היה פעם איזה רב שהיה שוכר קונטיינר, לשם כולם הביאו את החמץ, והגוי היה עושה לזה 'משיכה' בעת המכירה. לצערי אני לא יודע יותר פרטים, אבל תנסה לשאול ממתפללי 'בית יהושע'.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/3/2021 22:01 |
|
| |
גוי קונה במשיכה?
|
|
|
|
| נשלח ב-17/3/2021 22:25 |
|
| |
| avishai323 כתב: |  | גוי קונה במשיכה? |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/3/2021 22:31 |
|
| |
| מצדרביעי כתב: |  | אני אכן קנטרן וזה בדיוק מה שלא הבנתי, הרי "לא יודעים" מה בדיוק חמץ ואיך פוסלים אותו, יש לי חברים שניסו לבער ולנקות ביסודיות ובסוף מצאו בפסח פירור של "גיברעכט" (ר"ל) ויש לי חבר אחר שלא ניקה כמו שצריך ובכל זאת לא מצא שום דבר... |
| טובבבבב
|
|
|
|
| נשלח ב-18/3/2021 00:02 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  | אני מחפש גוי למכירת חמץ אישית וקנייה בחזרה אחרי החג
אני נוהג לא למכור חמץ גמור במכירת חמץ הרגילה, חוץ אם אני מוצא גוי ומוכרו לו במכירה אמיתית והוא לוקח את זה לרשותו ואני קונה ממנו בחזרה אחר החג.
יש באיזור ירושלים סוג שירות כזה?
*לכל המקנטרים למיניהם, כן אני מזלזל בספק פיקוח נפש שלכם ומחמיר באיסור חמץ. זהו.
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-18/3/2021 00:10 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  | אני מחפש גוי למכירת חמץ אישית וקנייה בחזרה אחרי החג
אני נוהג לא למכור חמץ גמור במכירת חמץ הרגילה, חוץ אם אני מוצא גוי ומוכרו לו במכירה אמיתית והוא לוקח את זה לרשותו ואני קונה ממנו בחזרה אחר החג. יש באיזור ירושלים סוג שירות כזה? *לכל המקנטרים למיניהם, כן אני מזלזל בספק פיקוח נפש שלכם ומחמיר באיסור חמץ. זהו. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-18/3/2021 00:24 |
|
| |
כאן אתה מחפש גוי? כבר עתבו שכולם כאן טרולים, בוטים, רפורמים, חילונים פרובטקטורים; גוים עוד לא שמענו..
|
|
|
|
| נשלח ב-18/3/2021 00:27 |
|
| |
קלעפער
| הדיבוק כתב: |  | | כאן אתה מחפש גוי? כבר עתבו שכולם כאן טרולים, בוטים, רפורמים, חילונים פרובטקטורים; גוים עוד לא שמענו.. |
|
הוא לא חיפש את הגוי כאן, אלא בגלל שכאן רפורמים וכו' אז בטח מכירים גויים...
|
|
|
|
| נשלח ב-18/3/2021 00:34 |
|
| |
גוי אפשר לחפש ב144, ובאזור ירושלים יש אפילו יותר מדי. יש יותר סיכוי שהמכירה שלהרבנות טובה, מאשר שהרפורמי שתפגוש הוא גוי (והראיה, שאתה סומך על הגיור של הרבנות יותר מעל הגיור הרפורמי..)
|
|
|
|
| נשלח ב-18/3/2021 02:12 |
|
| |
| הדיבוק כתב: |  | כאן אתה מחפש גוי? כבר עתבו שכולם כאן טרולים, בוטים, רפורמים, חילונים פרובטקטורים; גוים עוד לא שמענו.. |
|
|
|
|
|
|