בית פורומים בחדרי חרדים

משקאות מוגזים דיאט/זירו כשרים לפסח יש חיה כזו?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-21/3/2021 19:50 לינק ישיר 
משקאות מוגזים דיאט/זירו כשרים לפסח יש חיה כזו?

הקידמה לא פסחה על מוצרי פסח, כאשר כידוע הסיבה למנהג האשכנזים לאיסור אכילת קטניות היה בשל כך שזה דומה לחמץ, כך שבימינו נראה לענ"ד שיש להתיר את המנהג הזה ללא פקפוק לאור כך שאכשר דרא וכבר יש פיתות כשרות לפסח.

אך מה רבה הייתה פליאתי שלא מצאתי משקה מוגז דיאט או זירו הראוי להתכבד בו שכשר לפסח בשנת תשפ"א.
זכורני שבשנים האחרונות נהנתי מדיאט פאנטה כתום כשר לפסח, אך נראה שהשנה גם הכתום לא שרד.

מי שיודע מדוע מפלים את את צורכי הדיאט והזירו אשמח לפענוח הסיבה.

ועוד יותר, אשמח אם מאן דהוא יודיע לי בעל במה זו האם הודעתי אינה מדוייקת וכן יש משקה דיאט/זירו מוגז כשר לפסח.

ושנזכה לשתות מן הדיאט וחמן הזירו.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/3/2021 20:09 לינק ישיר 

בשנה שעברה היה גם RC דיאט כשר לפסח.
אינני יודע מה המצב השנה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/3/2021 22:50 לינק ישיר 

רוב המשקאות דיאט מומתקים עם אספרטיים שאינו מקבל הכשר מהודר לפסח (קטניות).
חברת יפאורה תבורי ממתיקה את משקאות הדיאט שלה עם סוכרלוז שמקבל כשרות מהודרת ולכן בדרך כלל מוצרי הדיאט שלה כשרים לפסח בכשרות הרב רובין. חפש במותגים RC, קריסטל (שארית) וכן בשוופס אם יש כשרות טובה לפסח על המוגזים הדיאטטיים. יש גם ספרינג ותפוזינה אבל הם לא מוגזים. שים לב שהכשרות של פסח בבקבוקי יפאורה מופיעה בהדפסת דיו ליד התאריך אחרון לשיווק, וכבר ראיתי כאלו שחושבים בטעות שמדובר בכשרות לפסח של הרבנות בלבד, ולא היא! כל עוד אין הסתייגות בצמוד להכשר המהודר שמדובר בכשרות לימות השנה בלבד אז חותמת הדיו של כשר לפסח שייכת לכלל ההכשרים שמופיעים על המוצר...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/3/2021 16:01 לינק ישיר 

haptel כתב:
חברת יפאורה תבורי ממתיקה את משקאות הדיאט שלה עם סוכרלוז שמקבל כשרות מהודרת ולכן בדרך כלל מוצרי הדיאט שלה כשרים לפסח בכשרות הרב רובין. חפש במותגים RC, קריסטל (שארית) וכן בשוופס אם יש כשרות טובה לפסח על המוגזים הדיאטטיים. יש גם ספרינג ותפוזינה אבל הם לא מוגזים. שים לב שהכשרות של פסח בבקבוקי יפאורה מופיעה בהדפסת דיו ליד התאריך אחרון לשיווק, וכבר ראיתי כאלו שחושבים בטעות שמדובר בכשרות לפסח של הרבנות בלבד, ולא היא! כל עוד אין הסתייגות בצמוד להכשר המהודר שמדובר בכשרות לימות השנה בלבד אז חותמת הדיו של כשר לפסח שייכת לכלל ההכשרים שמופיעים על המוצר...

נשלח מהאנדרואיד שלי

לא ראיתי השנה RC דיאט כשר לפסח

תוקן על ידי אריאל222 ב- 22/03/2021 16:01:43

תוקן על ידי אריאל222 ב- 22/03/2021 16:02:43

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/3/2021 18:43 לינק ישיר 

אריאל222 כתב:

haptel כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

לא ראיתי השנה RC דיאט כשר לפסח

תוקן על ידי אריאל222 ב- 22/03/2021 16:01:43

תוקן על ידי אריאל222 ב- 22/03/2021 16:02:43

לא לחוץ לי הקטע של המוגז אז קניתי ספרינג תה דיאט ולא בדקתי מה המצב במוגזים. אבל שווה לבדוק גם בגזרה של שוופס אם אתה אומר שאין השנה RC. אם אתה מכניס לפה קריסטל מוגז (הלא מוגז דווקא סבבה) אז אפשר לבדוק גם מה המצב שם...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/3/2021 21:23 לינק ישיר 

מה רע בסודה עם לימון? ולמחמירים גם נענע. גם יותר טעים עם יותר בריא

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/3/2021 22:52 לינק ישיר 

ממה עשוי אספרטיים שהוא נחשב קטניות?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/3/2021 08:07 לינק ישיר 

היתה לי הרגשה של חוסרים גדולים מאוד לפסח, ביחס לשנים האחרונות, שכבר התרבו בהם ממתקים, שתיה ועוד.
יש מצב שבגלל הקורונה והסגרים, התאמצו לייצר מסביב לשעון את הבייסיק ולא עמדו בקצב גם של הדברים הנוספים. גם בייבוא יש "פקקים" רציניים בנמלים, ואני יודע על לפחות 2 יבואנים שיקבלו את את הסחורה של פסח, אחרי החג..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/3/2021 12:16 לינק ישיר 

עניין הקטניות בימנו מהווה בעיה אמיתית. בגלל המציאות בשטח. שדות גידול משותפים(מחזורי גידול)/סמוכים לקטניות ודגנים. ואמצעי שינוע אחסון. שבהם חשש אמיתי לערבוב. הממתיק בזירו גדל על מצע קטניות. ולכן יש המאשרים אותו רק לאוכלי קטניות. אולם מעיקר הדין זה מותר גם למקפידים על קטניות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/3/2021 12:26 לינק ישיר 
גרשום

מסטוגי500

כבר-סמכא בתחום הכשרות אשמח לשמוע ממך באיזה משקאות מוגזים נטולי קלוריות אפשר להשתמש.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/3/2021 15:15 לינק ישיר 
פרוגרמי

אריאל222 כתב:
הקידמה לא פסחה על מוצרי פסח, כאשר כידוע הסיבה למנהג האשכנזים לאיסור אכילת קטניות היה בשל כך שזה דומה לחמץ, כך שבימינו נראה לענ"ד שיש להתיר את המנהג הזה ללא פקפוק לאור כך שאכשר דרא וכבר יש פיתות כשרות לפסח.
... 
ועוד יותר, אשמח אם מאן דהוא יודיע לי בעל במה זו האם הודעתי אינה מדוייקת ....

חלק מטעם האיסור המובא בפוסקים הוא משום שבתהליך האריזה והמסחר שלהם עשוי להתערבב חמץ וחשש זה רלבנטי היום לא פחות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/3/2021 10:59 לינק ישיר 

מישהו מצא משהו?

תוקן על ידי אריאל222 ב- 31/03/2021 10:59:21

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/4/2021 22:08 לינק ישיר 

אריאל222 כתב:

מישהו מצא משהו?

תוקן על ידי אריאל222 ב- 31/03/2021 10:59:21

רק ביום שישי הייתי שוב בסופר ולא הספקתי לכתוב לך בזמן. המשקאות דיאט המוגזים בכשרות מהודרת (הרב רובין) לפסח היחידים שמצאתי היו של שוופס.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/3/2023 11:21 לינק ישיר 

מה קורה השנה עם השתיה הדיאטטית, קיים בכלל עם הכשר?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/4/2023 22:20 לינק ישיר 

לא ראיתי כאלו

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/4/2023 23:33 לינק ישיר 

שוופס מוגז תפוחים יש דיאט

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > משקאות מוגזים דיאט/זירו כשרים לפסח יש חיה כזו?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext