בית פורומים בחדרי חרדים

אולי הגיע הזמן שאגודת ישראל תטפל בסוררים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-24/3/2021 13:55 לינק ישיר 
אולי הגיע הזמן שאגודת ישראל תטפל בסוררים

מכיון שאני ומשפחתי והחצר שבו אני משתייך הצביעו בהמונים במעל 95% ליהדות התורה וחצרות אחרות אולי הגיעו בקושי ל60 70% .

שיהדות התורה תתייחס לזה בהתאם למשל סיקווירא ומונסי לעלוב ופינסק קרלין טשערנוביל וכו' שהצביעו ב60% קיבלו מגרשים ונדלן בבית שמש ובשאר הערים ואילו החסידיות שנשכבות על הגדר בשביל אגודת ישראל אינם מקבלים כלום,
כששאלתי נציג באגו"י למה הם מקבלים  יותר. הסבירו שהנציגים מתקבלים בכבוד מלכים אצל האדמורים ואולי עדיף לקבל את הנציגים בכבוד מאשר לבחור בקלפי וכו'  

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/3/2021 14:28 לינק ישיר 

בצורת הדיבור שלך אתה נשמע מהחצר של ליצמן.

כדאי שתבין שבצורת ההתנהלות שלך ושל כמותך אתה מרחיק עוד ועוד קהלים, במקום לחבק את כולם אתם דוחים את כולם.

כדאי שתפנימו שהשיטה הזו עברה מהעולם, ואם לא תתעשתו אבל מהר, תמשיכו לרדת ולהמאס סופית על הציבור.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/3/2021 14:49 לינק ישיר 

לידיעתך אינני משתייך כלל לגור אלא לחצר קטנה המתמודדת בקושי עם הנציגים עקב החצרות הנ"ל המקבלים הכל,
תבדוק את המגרשים בית שמש וירושלים ועוד 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/3/2021 15:13 לינק ישיר 

באמת הגיע הזמן שאגודת ישראל תטפל בסוררים שדואגים בעיקר לעסקנים ולמנהלי המוסדות ופחות לאזרח הקטן. אם זה אבא שנחנק מהמשכנתא של הדירה של הילד, אם זה אבא שנחנק מתשלומי הסמינר או אם זו גננת שעושקים ממנה תנאים סוציאלים בסיסיים. כשזה יקרה, אני מתחייב בעז"ה בל"נ לחזור להצביע לאגודת ישראל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/3/2021 15:13 לינק ישיר 

גם אם אתה לא קשור לגור, אך צורת ההתנהלות הכוחנית שייכת לגור, ובעוכריה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/3/2021 15:28 לינק ישיר 

מה קשר לכוחניות פה?

מפלגה רגילה משקיעה בבוחריה הפוטנציאליים
אבל אם השיטה שלהם זה כל מיני פתגמים יפים של חצאי קנאות וכדומה, ובין כך אין סיכוי שישנו את המנגינה, אז למה להשקיע בהם?

נושאים שקשורים לשוויון כגון קצבאות שמוסדות מקבלים, גם הם יקבלו, אבל אם הם מגיעים עם בקשות ייחודיות של הקצאות למגרשים וכדומה, למה שלא יתנו להם להבין שיש פה עניין של השקעה ורווח, ואם בכל מקרה לא תהיה רווח, אז למה אנחנו אמורים להשקיע בהם. יש ציבורים אחרים שההשקעה בהם משתלמת הרבה יותר.

ובעיני זה בכלל צביעות במיטבה.
רוצים, שיהיו כמו סאטמאר, לא בוחרים ולא לוקחים כלום. מתנזרים מהמדינה באופן טוטלי וחלאס.
אבל אלו שאין להם בעיה ליהנות מ"שולחן איזבל", אבל כשמגיע לבחירות הם מתייפייפים עם כל מיני פתגמים ואמרות שפר, אז חייבים ליידע אותם שיש לזה מחיר.

ושוב, דבריי מכוונים רק לקהילות שבשיטה לא מוכנים לתמוך בנציגים חרדים לכנסת ולכן ההשקעה בהם לא תישא שום פירות.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/3/2021 18:45 לינק ישיר 

גליקל כתב:
מכיון שאני ומשפחתי והחצר שבו אני משתייך הצביעו בהמונים במעל 95% ליהדות התורה וחצרות אחרות אולי הגיעו בקושי ל60 70% .

שיהדות התורה תתייחס לזה בהתאם למשל סיקווירא ומונסי לעלוב ופינסק קרלין טשערנוביל וכו' שהצביעו ב60% קיבלו מגרשים ונדלן בבית שמש ובשאר הערים ואילו החסידיות שנשכבות על הגדר בשביל אגודת ישראל אינם מקבלים כלום,
כששאלתי נציג באגו"י למה הם מקבלים  יותר. הסבירו שהנציגים מתקבלים בכבוד מלכים אצל האדמורים ואולי עדיף לקבל את הנציגים בכבוד מאשר לבחור בקלפי וכו'  

אולי זו הסיבה שהם "קיבלו " מגרשים כי הם פשוט שילמו עליהם אל תשכח שמלבד בחירות ארציות יש בחירות לרשות המקומית ובהם כנראה כולםםםם הצביעו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/3/2021 18:57 לינק ישיר 

פותח האשכול מציג רעה חולה שהשתרשה בציבור החרדי: כדי לקבל  מגרש אתה חייב להצביע? אבל כשהקבלן שילם לרשות המקומית אגרות בנייה וסכומים לא מבוטלים עבור מבני ציבור שהוטלו בסופו של יום על ציבור רוכשי הדירות לא נאמר לדיירים שבמידה והם יצביעו, יקבלו את כספם בחזרה, יתרה מזאת, אותן חצרות שקיבלו מגרשים עשו חסד עם העירייה שגייסו  כספים לבנייה מתורמים פרטיים ולא הטילו על העירייה, דתות וכו' הוצאות הבנייה כפי שמחייב מנהל תקין .

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 24/03/2021 19:07:36

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/3/2021 19:09 לינק ישיר 
מצדרביעי

גליקל כתב:

כל אשכול מסוג זה גורם לי להרגיש ש"עשיתי בשכל" שלא הצבעתי למפלגת העסקנים ואנ"ש שמתיימרת להיות "חרדית"...

כמפלגה שכביכול פועלת רק לפי התורה ו"תמיד" שואלת דעת תורה, האם שאלו את דעת ההלכה לפי אלו קריטריונים אפשר "לחלק" מגרשים ונדל"ן שאחרי הכול הם לא רכושם הפרטי?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/3/2021 19:24 לינק ישיר 

אשכול זה גורם לי להרגיש
שלאנשים יש אגו מפותח
והם סתם מאשימים את נציגי אגודת ישראל שלא כיסו להם את המשכנתא, ולא שלמו להם שכר לימוד לילדים, ולא עזרו להם עם איזה משכורת נחמדה..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/3/2021 19:28 לינק ישיר 
מצדרביעי

רציף כתב:
אשכול זה גורם לי להרגיש
שלאנשים יש אגו מפותח
והם סתם מאשימים את נציגי אגודת ישראל שלא כיסו להם את המשכנתא, ולא שלמו להם שכר לימוד לילדים, ולא עזרו להם עם איזה משכורת נחמדה..

נשלח מהאנדרואיד שלי

אם הם באמת מחלקים את כל ההטבות הנ"ל למקורבים לצלחת ולמתחנפים הבוחשים, טבעי שכל אחד ירצה לדרוש את זה, השאלה היא איזה רב לימד אותם את "דעת התורה" וההלכה בשאלה איך להתנהג בחלוקת נכסים ציבוריים.
או שכדרכם של הרפורמים הם מחליטים לעצמם אלו חלקים בתורה הם "יפים" ו"נחמדים" שמחזקים להם את האגו כ"צדיקים" ואלו חלקים בתורה "לא רלוונטים להם" ר"ל...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/3/2021 19:33 לינק ישיר 

ועוד מעט גם יגידו שהקולות שהם מקבלים בקלפי זה שוחד

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/3/2021 19:55 לינק ישיר 

רציף כתב:
אשכול זה גורם לי להרגיש
שלאנשים יש אגו מפותח

נשלח מהאנדרואיד שלי

לדאוג לדיור לזוגות צעירים זה המינימום שהייתי מצפה מהם. יודע מה? לנסות לפחות לדאוג לזה. הידעת שאצל החילונים יש חינוך חינם? מדוע אני צריך לשלם לתת 500 שקל ומעלה כל חודש? ואל תתרץ תירוצים כמו ליבה או לימודי אחהצ וכו' כי אם זה היה חשוב להם בטוח שהיו מוצאים את הסעיף והדרך לתקצב. שלא לדבר שהתנאים הפיסיים שילדנו מקבלים בת"תים או בבתי ספר לא מתקרבים לרבע ממה שיש בממלכתי. הניצול של הגננות בחלק מהרשתות זה משהו שקיים במגזר הכללי? אבל ברור שהכי קל זה לדאוג לעסקנים ולמקורבים..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/3/2021 20:01 לינק ישיר 

muki28 כתב:
אשכול זה גורם לי להרגיש
שלאנשים יש אגו מפותח

נשלח מהאנדרואיד שלי

לדאוג לדיור לזוגות צעירים זה המינימום שהייתי מצפה מהם. יודע מה? לנסות לפחות לדאוג לזה. הידעת שאצל החילונים יש חינוך חינם? מדוע אני צריך לשלם לתת 500 שקל ומעלה כל חודש? ואל תתרץ תירוצים כמו ליבה או לימודי אחהצ וכו' כי אם זה היה חשוב להם בטוח שהיו מוצאים את הסעיף והדרך לתקצב. שלא לדבר שהתנאים הפיסיים שילדנו מקבלים בת"תים או בבתי ספר לא מתקרבים לרבע ממה שיש בממלכתי. הניצול של הגננות בחלק מהרשתות זה משהו שקיים במגזר הכללי? אבל ברור שהכי קל זה לדאוג לעסקנים ולמקורבים..

היום סיפר לי נציג עייריה שבאתי אליו בטענות למה אני צריך לשלם שכ"ל של 500 ש"ח עבור כל ילד מיךלדי שלומד בת"ת עד כתה ב' בו בזמן שכל המלמדים מדווחים כעובדים ברשת הגנים והגן הוא במימון מלא,
ענה לי הנציג שהם מפחדים להלשין את זה לרשויות כי הם מפחדים ממנהלי המוסדות שהם שולטים בהכל ובצותם מוציאים וברצותם זורקים, ואפילו שהם יודעים שזה עבירה פלילית לגבות שכ"ל ברגע שהגן מדווח בעיריה כגן עירוני ואסור לגבות בו יותר מדמי שכלול.

דבר זה יכול להועיל להורים קשי יום להתמודד מדי חודש בהוצאות מיותרות למנהל המוסדות

מוסדות שנוהגים בזהירות יתר כופים את ההורים לשלם את השכ"ל בגיל הזה כתרומה למוסד או לעמותת קש המלווה אותם בעסקיים האפלים, וד"ל  

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/3/2021 20:29 לינק ישיר 

אם הנ"ל זה נכון - וזה גם ההרגשה הכללית

כי הנציגים עובדים/פועלים/מתגייסים/ עבור "המנהלים" ולא עבור "עמך ישראל"

בשנים האחרונות כאשר יש מרירות (במקום הערכה כמו פעם, שהמנהלים נדדו לחו"ל וכדומה) כנגד המנהלים, אז זה בעצמו נחשב לחיסרון על נציגנו ולא ליתרון.

המנהלים, כמו הגורים לפני עשר שנים, חושבים כי הם מנהלים גם את העולם לא רק את המוסד הפרטי שלכם. אבל בדורנו דור "האביב - - ", לכל דבר תמוה ובלתי מתקבל על הדעת, יש 'פג תוקף' ובפתע פתאום כל המגדל קלפים עובד.

יתכבדו נציגנו היקרים, לעזוב למשך השנים הבאות את המנהלים וענייניהם, ויטפלו אך ורק בעמך ישראל.
יעבדו - למען הורדת שכ"ל
יפעלו - למען העלאת משכורות רעב לעובדות מסורות של מעונים וגנים וכדומה
יפעלו - בנוסח סמוטריץ' לגבי תח"צ
יפעלו - במלוא העוצמה בעניין דירות לזוג"צ, בלי עדיפות לסגנונות של מגזר מסויים 
יפעלו - ברוח צעירה, ויעיפו לכל הרוחות את המתבגרים (משום מה, גפני עדיין פועל נמרצות, אבל הקולגה החסידית שלו אבדה את זוהרה לגמרי - אינו דומה ליצמן/פרוש של שנת תש"ס להיום. הם סיימו את התפקיד. )

ואז אגודת ישראל תעלה, ויד החסידים על העליונה.

כעת החסידים הכלליים - המורדים והבוגדים מצביעי סמוטריץ', ביישו את הפירמה בריש גלי. אבל עתידים לשוב הביתה באם יקראו כמה דברים ברוח הנ"ל.

אז יאללה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/3/2021 22:52 לינק ישיר 

חסידות קרלין מצביעה בהמוניה לסמוטריץ', גם בעיריית ירושלים הם הצביעו ברקוביץ

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > אולי הגיע הזמן שאגודת ישראל תטפל בסוררים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext