לה''ו. לא . חרדי... וחרדי זה דת הספאסט נישט, ומה יגידו... או בקיצור השולחן הפוך החמישי, של יהדות הברית החדשה.
תוך כדי האשכול הבזוי והמבזה שלך, אתה עוד נותן לנו החרדים מוסר.. אתה מבזה את הפורום, שלא מחק את האשכול שלך בעודו באיבו מיד עם יציאתו אתה בכלל בושה למושג בנאדם, איך היית מרגיש עם אחד מילדיך נפטר בצורה כה טראגית, ואז לקרוא אשכול כזה של "למה רבי נחמן לא תפס אותו בפיאותיו"?
אני עוקב אחרי הודעותיך המטופשות כל הזמן, ולא מבין מה אתה עושה בפורןם בן כמה אתה בכלל? ואל תגיד לי שעברת את גיל הטיפש עשרה כי זה יהיה גרוע עוד יותר סגנון הכתיבה שלך כל כך מטופש שאני לא מבין למה אין פה משהו סינון, קצת רמה של כתיבה
נשלח ב-6/4/2021 00:44
איש_חשוב כתב:
muki28 כתב:
אני לא מבין למה אין פה משהו סינון, קצת רמה של כתיבה
גם מבחינת האינטרס הצר של תפעול הפורום, חופש הפעולה הנרחב לטרולים החילונים מביא לענ"ד הרבה יותר נזק מתועלת. חרדים נורמלים מרגישים לא בנוח ולא היימיש להתכתב כאן. וגם אם כותבים עסוקים במגננה.במקום בדיון ענייני. כמובן שיגידו שזה הכל בגלל שיש קבוצות הוואצפ וכו', אבל אם היתה הרגשה שהפורום הוא מקום חרדי, עדיין יש הרבה אנשים שהיו נהנים לכתוב בפורום רחב.
כמה צריך להוקיע את חבורת הפשע הזאת. פגיעה מזעזעמת בנשים, נסיעה מטורפת מטורפת בכבישי הדרום [גם בעיני ראיתי פעם התנהגות מטורפת שלהם בכביש כשהמשוגע שלהם הגיע לכותל, תוך גסות הרוח וצעקות על מי שניסה לעבור את הכביש], התנפלויות על נהגים ערביים שהובילו למוות, וכנראה עכשיו הסיפור הזה. אויבי ה' והאנושות שצריך לכלותם במהרה כל מי שקצת ישרות בלבו.
נשלח ב-6/4/2021 12:06
תודה להנהלה שערכה את הכותרת והתוכן, חבל שלא ערכו גם את שמו של פותח האשכול.. לא מגיע לו לעמוד בקרבת אשכול זה.
נשלח ב-6/4/2021 14:05
יש עדיין משפחות אשכנזיות אצל ברלנד או שהשם האמיתי הוא לא באמת הלר?