|
|
| נשלח ב-12/4/2021 13:31 |
|
| |
ליצמן\גפני\דרעי\סמוטריץ', תתפרגמטו!
אל תתעקשו. אפשרו לבנט להקים ממשלה עם לפיד גנץ והעבודה (בלי ליברמן ומרצ. גם את מראענה והרפורמי לא צריך) תנסו, לא בטוח שתתאכזבו. תשארו בפנים עם היד על הדופק. חייבים לסיים את סאגת הרכבת הממשלה.
למי שלא הבין זה פרפראזה לאשכול הזה
בסוף כל אחד מתעקש על מה שחשוב לו, ומוכן שכל המדינה תטבע בכאוס עבור ההתעקשות שלו. זה המצב. בעייני, אם כבר מתפרגמטים. אז למען אחדות ופיוס בין יהודים. ולא שיתוף פעולה עם האויב כדי לדפוק את היריב היהודי. כי אנשים אחים אנחנו. כולנו יהודים.
תוקן על ידי חריף_ומקשה ב- 12/04/2021 13:31:52
|
|
|
|
| נשלח ב-12/4/2021 13:53 |
|
| |
hhaavv
| חריף_ומקשה כתב: |  | בסוף כל אחד מתעקש על מה שחשוב לו, ומוכן שכל המדינה תטבע בכאוס עבור ההתעקשות שלו.
|
|
מי יגלה עפר מעיני 'רק לא יהדות התורה - ש"ס' בגלל אומן / ל"ג בעומר וכו'...
|
|
|
|
| נשלח ב-12/4/2021 21:48 |
|
| |
אני רואה בהודעת פותח האשכול גזענות מובהקת.
העדפת יריב אכזרי שרודף אותך ללא רחמים,על פני מי שמחפש להיות בן ברית פוליטי, אך ורק בשל המוצא האתני. היא ההתגלמות המובהקת של גזענות טהורה.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/4/2021 22:35 |
|
| |
| פצקו כתב: |  | אני רואה בהודעת פותח האשכול גזענות מובהקת.
העדפת יריב אכזרי שרודף אותך ללא רחמים,על פני מי שמחפש להיות בן ברית פוליטי, אך ורק בשל המוצא האתני. היא ההתגלמות המובהקת של גזענות טהורה. |
|
|
| נשלח ב-13/4/2021 00:08 |
|
| |
| פצקו כתב: |  | אני רואה בהודעת פותח האשכול גזענות מובהקת.
העדפת יריב אכזרי שרודף אותך ללא רחמים,על פני מי שמחפש להיות בן ברית פוליטי, אך ורק בשל המוצא האתני. היא ההתגלמות המובהקת של גזענות טהורה. |
|
מי דיבר על גזע? כזה תת רמה שהתלבטתי אם להגיב. עבאס הוא אויב. לא בגלל הגזע שלו. אלא בגלל הדעות שלו והשתייכותו לתנועה האיסלמית שמזדהה כתנועת אחות של החמאס. הוא לא מחפש להיות בן ברית פוליטי. הוא אויב פלסטיני רמאי ונוכל שרוצה לנצל את הסכסוך הפנים יהודי למטרות האויב. הוא תומך טרור מובהק! צריך רק להקשיב לדברים שהוא אומר בערבית. (ולדברים שהוא מסרב לומר בעברית). עם כל הכבוד, יאיר לפיד הוא אכן יריב פוליטי ואידיאולוגי מר. אבל בשום פנים ואופן לא "יריב אכזרי שרודף אותך ללא רחמים". זה הגזמה פרועה והזויה. ממש מזכיר את המשוגעים שצועקים "נאצים" על שוטרים.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/4/2021 00:14 |
|
| |
| מושגים כתב: |  | | פצקו כתב: |  | אני רואה בהודעת פותח האשכול גזענות מובהקת.
|
גם ראש בקיר.
|
|
בדיוק להיפך, התומכים בהישענות על עבאס, טומנים את ראשם בחול. מדמיינים לעצמם איזה ערבי מתוק ונחמד, כאשר המציאות היא הפוכה בתכלית. מדובר באויב מתוחכם ומרושע שרוצה לנצל את הסכסוך הפנים יהודי כדי להרוס אתנו בשיטת השלבים. תקרא את הפוסטים של סמוטריץ' הוא מנמק את עצמו היטב על בסיס עובדות מוצקות. ולא סתם סיסמאות דמגוגיות פורחות באוויר.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/4/2021 23:01 |
|
| |

|
|
|
|
|
| נשלח ב-28/4/2021 23:08 |
|
| |
הסמוטריץ של יהדות התורה - ליצמן, התחייב לא לשבת עם לפיד והגר"ש אלתר (להבדיל).
אז אין לזה היתכנות
תוקן על ידי מנחה_חדשה ב- 28/04/2021 23:08:19
|
|
|
|
| נשלח ב-28/4/2021 23:16 |
|
| |
| מנחה_חדשה כתב: |  | הסמוטריץ של יהדות התורה - ליצמן, התחייב לא לשבת עם לפיד והגר"ש אלתר (להבדיל).
אז אין לזה היתכנות
תוקן על ידי מנחה_חדשה ב- 28/04/2021 23:08:19 |
|
שישאירו את ליצמן בחוץ שימשיך לנער את החליפה שלו מהמגע יד של לפיד כמו ילד קטן בגן..
|
|
|
|
| נשלח ב-28/4/2021 23:44 |
|
| |
גם אם השמאל ירכיב ממשלה,
היא תתמוטט תוך חודשים ספורים,
המצב הכלכלי יורע,
התשקורת תחזור לשקר מה באמת המצב הכלכלי,
והציבור יחזור לימין !
בדיוק כמו שקרה אצל אהוד ברק !
|
|
|
|
| נשלח ב-28/4/2021 23:49 |
|
| |
| רעיונוביץ כתב: |  | גם אם השמאל ירכיב ממשלה,
היא תתמוטט תוך חודשים ספורים,
המצב הכלכלי יורע,
התשקורת תחזור לשקר מה באמת המצב הכלכלי,
והציבור יחזור לימין !
בדיוק כמו שקרה אצל אהוד ברק !
|
|
כה אמר הנביא.
להערכתי, אם למרות כל הקשיים והמכשולים, הממשלה הזו תצליח לקום, אז היא תשרוד ארבע וחצי שנים!
ואגב, מבחינה כלכלית, זו לא תהיה ממשלת שמאל. כי המצע הכלכלי של 'יש עתיד' הינו ימני קפיטליסטי מובהק.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/4/2021 00:00 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  |
כה אמר הנביא.
להערכתי, אם למרות כל הקשיים והמכשולים, הממשלה הזו תצליח לקום, אז היא תשרוד ארבע וחצי שנים!
ואגב, מבחינה כלכלית, זו לא תהיה ממשלת שמאל. כי המצע הכלכלי של 'יש עתיד' הינו ימני קפיטליסטי מובהק. |
|
כל מה שאני אומר בנוי על ניסיון רב שנים,
ואני יוסיף לך משהו בסיסי !
לשקר כידוע אין רגליים !
קואליציה שבנויה על שקר שכן חלק גדול מאוד ממצביעי ימינה,
לא היו מצביעים לה, וגם לא יצביעו לה יותר אף פעם ! ! !
זו קואליציה שמה שמאחד אותה זה רק השנאה לנתניהו ולא שום דבר אחר !
לכן היא תתפורר מיד !
כי היא שקר ושנאה,
וכידוע רק אהבה מחברת ולא שנאה
לכן אני מסופק אם היא תקום בכלל,
וגם אם היא תקום, היא תתמוטט מהר מאוד,
וככל הנראה גם נתפטר מבנט הפזיז שילך לעסקיו.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/4/2021 00:16 |
|
| |
צר לי, אבל אני בהחלט נוטה להסכים עם חריף.
דווקא בגלל העובדה שלממשלה הזו יהיו ביצועים גרועים, ומצב כל שותפותיה בסקרים יהיה קשה, דווקא משום כך- כולם ידבקו בכל הכח בכסא ולא יהיה אחד מהם שיזוז ממנו לרגע.
תוקן על ידי פצקו ב- 29/04/2021 00:16:55
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול