בלי ספק כל חייל שנהרג עקב היותו יהודי ראוי לתואר קדוש. אבל קביעת יום זיכרון נעשית באופן פרטני ביום נפלו.
נשלח ב-14/4/2021 12:52
וכמה חיילים שכתובים ברשימה הם בסך הכל מתו מתאונת דרכים או התאבדו בגלל שהוטרדו
נשלח ב-14/4/2021 14:48
אם זה אתר לחרדים אז מה שאמור להיות זה כלום!
כי אין קשר בין קביעת הציוניים את יום הזיכרון לבין זה שחללי צה"ל הם קדושים ובין הערכה לחייל קרבי (שזה המיעוט בצה"ל) לבין סגידה לכוחי ועוצם ידי
נשלח ב-14/4/2021 14:57
תפסיקו כבר עם ההתרפסות הזאת, חללי צה״ל הם אפיקורסים שאיתרע מזלם ותו לא, הם קדושים כמו שליברמן זולל החזיר קדוש, הפכנו לנמושות שמתפעלות מכל חילוני מזמזם, אני מוכנה לומר בקול גדול אפיקורס הוא אפיקורס הוא אפיקורס גם אם למזלו הוא מת באיזו מלחמה.
ואני יודעת שתקפו אותי כולכם אבל שום דבר לא ישנה את התורה, וההשקפה שלנו על המדינה הארורה הזאת שרוצחת יום יום מיליון וחצי נשמות של ילדים יהודים והופכת אותם לשונאי ה׳ ושונאי עם ה׳ היא שמי שמת על מזבחותיה איננו קדוש ואפילו איננו טהור וזכרו יהיה יחד עם כלבי יחידת עוקץ שנפלו על מזבח המולדת, שהרי לשיטתם שאינם מאמינים בהישארות הנפש אין מותר לאדם מן הבהמה וכמות זה כן מות זה, אלא מה שכל הנחיתים בחברתנו שאהבתם הגדולה היא ליקוק לחילונים האפיקורסים והמושחתים חושבים לנכון לנצל את הרגשנות המזוייפת שיש לחלק מאיתנו ומשתמשים בנופלים לגרור אותנו למדורת הציונות והחילוניות הארורה, בוז לכם מכל אוהבי ה׳ ששונאים רע!!!!
נשלח ב-14/4/2021 14:59
כוחי ועוצם ידי יכול להאמר גם על חייל שאינו קרבי?
נשלח ב-14/4/2021 16:36
מסעי הצלב, חמלניצקי והיטלר ושות'. אכן נועדו עבורך ובצדק!
sasa2 כתב:
תפסיקו כבר עם ההתרפסות הזאת, חללי צה״ל הם אפיקורסים שאיתרע מזלם ותו לא, הם קדושים כמו שליברמן זולל החזיר קדוש, הפכנו לנמושות שמתפעלות מכל חילוני מזמזם, אני מוכנה לומר בקול גדול אפיקורס הוא אפיקורס הוא אפיקורס גם אם למזלו הוא מת באיזו מלחמה.
ואני יודעת שתקפו אותי כולכם אבל שום דבר לא ישנה את התורה, וההשקפה שלנו על המדינה הארורה הזאת שרוצחת יום יום מיליון וחצי נשמות של ילדים יהודים והופכת אותם לשונאי ה׳ ושונאי עם ה׳ היא שמי שמת על מזבחותיה איננו קדוש ואפילו איננו טהור וזכרו יהיה יחד עם כלבי יחידת עוקץ שנפלו על מזבח המולדת, שהרי לשיטתם שאינם מאמינים בהישארות הנפש אין מותר לאדם מן הבהמה וכמות זה כן מות זה, אלא מה שכל הנחיתים בחברתנו שאהבתם הגדולה היא ליקוק לחילונים האפיקורסים והמושחתים חושבים לנכון לנצל את הרגשנות המזוייפת שיש לחלק מאיתנו ומשתמשים בנופלים לגרור אותנו למדורת הציונות והחילוניות הארורה, בוז לכם מכל אוהבי ה׳ ששונאים רע!!!!
כלבה ארורה! מגיע לך שירוצצו את עולליך אל הסלע.
תוקן על ידי momeir ב- 14/04/2021 16:42:27
נשלח ב-14/4/2021 17:12
ידוע לך שכל יהודי שנהרג בגלל שהוא יהודי נקרא קדוש!!הי"ד
sasa2 כתבה:
תפסיקו כבר עם ההתרפסות הזאת, חללי צה"ל הם אפיקורסים שאיתרע מזלם ותו לא, הם קדושים כמו שליברמן זולל החזיר קדוש, הפכנו לנמושות שמתפעלות מכל חילוני מזמזם, אני מוכנה לומר בקול גדול אפיקורס הוא אפיקורס הוא אפיקורס גם אם למזלו הוא מת באיזו מלחמה.ואני יודעת שתקפו אותי כולכם אבל שום דבר לא ישנה את התורה, וההשקפה שלנו על המדינה הארורה הזאת שרוצחת יום יום מיליון וחצי נשמות של ילדים יהודים והופכת אותם לשונאי ה' ושונאי עם ה' היא שמי שמת על מזבחותיה איננו קדוש ואפילו איננו טהור וזכרו יהיה יחד עם כלבי יחידת עוקץ שנפלו על מזבח המולדת, שהרי לשיטתם שאינם מאמינים בהישארות הנפש אין מותר לאדם מן הבהמה וכמות זה כן מות זה, אלא מה שכל הנחיתים בחברתנו שאהבתם הגדולה היא ליקוק לחילונים האפיקורסים והמושחתים חושבים לנכון לנצל את הרגשנות המזוייפת שיש לחלק מאיתנו ומשתמשים בנופלים לגרור אותנו למדורת הציונות והחילוניות הארורה, בוז לכם מכל אוהבי ה' ששונאים רע!!!!
כל חללי צה"ל הם קדושים חבל מאוד שאת מבזה את זכר הקדושים שמסרו את נפשם על קידוש השם !! רבים מחללים היו שומרי תורה ומצוות ובחורי ישיבות !! הרב שלמה זלמן אורבך זצל היה מוסר שיעורים בישיבת קול תורה כמה מהבחורים בישיבה רצו לנסוע לגליל לקברי צדיקים!! הרב אורבך זצל אמר להם שילכו להר הרצל להתפלל על קברי החללים שנפלו במערכות ישראל!!
תושב אילת פנה לדבי מלובביץ זצל ואמר שהוא רוצה ללכת לקברי צדיקים אבל הוא צריך לנסוע לגליל . ענה לו הרבי שילך לחלקה הצבאית באילת ויתפלל שם.
גם הרב עובדיה יוסף זצל תמיד דיבר על גודל מסירות הנפש של חללי צה"ל על גודל קדושתם של הנופלים שחרפו את נפשם על קידוש השם !!
ואני יודעת שתקפו אותי כולכם אבל שום דבר לא ישנה את התורה, וההשקפה שלנו על המדינה הארורה הזאת שרוצחת יום יום מיליון וחצי נשמות של ילדים יהודים והופכת אותם לשונאי ה׳ ושונאי עם ה׳ היא שמי שמת על מזבחותיה איננו קדוש ואפילו איננו טהור וזכרו יהיה יחד עם כלבי יחידת עוקץ שנפלו על מזבח המולדת, שהרי לשיטתם שאינם מאמינים בהישארות הנפש אין מותר לאדם מן הבהמה וכמות זה כן מות זה, אלא מה שכל הנחיתים בחברתנו שאהבתם הגדולה היא ליקוק לחילונים האפיקורסים והמושחתים חושבים לנכון לנצל את הרגשנות המזוייפת שיש לחלק מאיתנו ומשתמשים בנופלים לגרור אותנו למדורת הציונות והחילוניות הארורה, בוז לכם מכל אוהבי ה׳ ששונאים רע!!!! כלבה ארורה! מגיע לך שירוצצו את עולליך אל הסלע.
תוקן על ידי momeir ב- 14/04/2021 16:42:27
אפשר לכתוב במקום: "נפלה על קדושת החרדיות השטחית והנבערת"?
נשלח ב-14/4/2021 20:53
פום פאקערט. ציטטת את דברי הבלע הנוראים של המנוולת הארורה הנ"ל על שמי. אבל כתבתי " פום פאקרעט " בדיוק להפך! כתבתי: כלבה ארורה! מגיע לך שירוצצו את עולליך אל הסלע
נשלח ב-14/4/2021 21:06
התכוונתי אליך. אהבת ישראל זה גם לחרדים תועים וטועים ואתה יודע מה? גם חרדים רשעים!
זהו, הנהלת הפורום ראתה שהטרולים החילונים לא מספיקים, אז הוחלט להוסיף גם טרולים נטורי-קרתא?
מתי יבינו כאן שהטרולים אולי יעילים לטווח הקצר, אבל מרחיקים מהפורום כל מי שמעוניין להשתתף בדיון ענייני,ובכך ממיתים את הפורום!
הנושא האחרון שהתקיים בפורום בעת האחרונה דיון מוצלח,סוער ופורה , כמו בימים הטובים של פעם, הוא הנושא הרכילותי הלא רלוונטי של מלחמות סדיגורא. אך ורק בגלל שלטרולים לא היה מה "לתרום" בנושא.
תוקן על ידי פצקו ב- 14/04/2021 23:03:23
נשלח ב-15/4/2021 18:13
sasa2 כתבה:
תפסיקו כבר עם ההתרפסות הזאת, חללי צה"ל הם אפיקורסים שאיתרע מזלם ותו לא, הם קדושים כמו שליברמן זולל החזיר קדוש, הפכנו לנמושות שמתפעלות מכל חילוני מזמזם, אני מוכנה לומר בקול גדול אפיקורס הוא אפיקורס הוא אפיקורס גם אם למזלו הוא מת באיזו מלחמה.ואני יודעת שתקפו אותי כולכם אבל שום דבר לא ישנה את התורה, וההשקפה שלנו על המדינה הארורה הזאת שרוצחת יום יום מיליון וחצי נשמות של ילדים יהודים והופכת אותם לשונאי ה' ושונאי עם ה' היא שמי שמת על מזבחותיה איננו קדוש ואפילו איננו טהור וזכרו יהיה יחד עם כלבי יחידת עוקץ שנפלו על מזבח המולדת, שהרי לשיטתם שאינם מאמינים בהישארות הנפש אין מותר לאדם מן הבהמה וכמות זה כן מות זה, אלא מה שכל הנחיתים בחברתנו שאהבתם הגדולה היא ליקוק לחילונים האפיקורסים והמושחתים חושבים לנכון לנצל את הרגשנות המזוייפת שיש לחלק מאיתנו ומשתמשים בנופלים לגרור אותנו למדורת הציונות והחילוניות הארורה, בוז לכם מכל אוהבי ה' ששונאים רע!!!!