| נשלח ב-22/4/2021 09:51 |
|
| |
דמות ציבורית שעומדת במרכזה של פרשייה שפורסמה לאחרונה פונה לבית החולים בנסיבות מצערות
מצבו אנוש אך יציב
תוקן על ידי פלדלפי ב- 22/04/2021 10:27:23
|
|
|
|
| נשלח ב-22/4/2021 09:54 |
|
| |
אתה רציני?
|
|
|
|
| נשלח ב-22/4/2021 09:58 |
|
| |
זה יהיה אשכול ארוך, אז בבקשה תמחק את הבדיחה המיותרת.
הדבר הזה טלטל אותי מאוד, אף שהיה די צפוי, ואני רוצה לומר שני דברים.
א. הנ"ל אהב לעזור לאנשים, מאוד, כל מי שהכיר אותו לטוב ולמוטב יודע שהיה מוכן להשקיע הרבה רק כדי לעזור לבן אדם. הוא אמנם היה חסר מעצורים אבל זה בא לידי ביטוי גם במידת החסד.
ב. הכעס שהיה לי עליו, (בעצם בעיקר על אלה שחיבקו אותו תמיד רק בשל 'התפכחותו' מהחושך החרדי), נעלם, השמחה לאיד על הגילויים האחרונים (היא היתה איפשהו, לא נעים) - פגה. ועכשיו אני ברור לי שהיה זה טפשי להתעבר על ריב לא לי, תמיד עדיף לעמוד בצד 'במקום שיש איש' - יש מספיק שדואגים לרדוף אותו וגם להגן עליו, ולא להתערב ולכלכך את הידיים ואז להרגיש מצפון כשהנורא מכל קורה.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/4/2021 09:59 |
|
| |
לפי הדיווחים הדופק חזר והוא פונה במצב קשה לבית החולים
|
|
|
|
| נשלח ב-22/4/2021 10:07 |
|
| |
עצוב עליו ועל משפחתו היקרה...
|
|
|
|
| נשלח ב-22/4/2021 10:08 |
|
| |
בויקיפדיה הכניסו כבר תאריך פטירתו, כעת הוציאו את זה
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/4/2021 10:11 |
|
| |
סיפור עצוב מאיזה כיוון שלא תסתכלו עליו
|
|
|
|
| נשלח ב-22/4/2021 10:16 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-22/4/2021 10:20 |
|
| |
| מ_ירושלמי כתב: |  | בויקיפדיה הכניסו כבר תאריך פטירתו, כעת הוציאו את זה |
|
ויקיפדיה - וגוגל - בנוסף ליומרה שלהם לדעת כל מה שהיה ומה שעתיד להיות, מבקשים ליטול לעצמם גם את היכולת להחיות מתים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/4/2021 14:17 |
|
| |
| ירו_שלמי כתב: |  | זה יהיה אשכול ארוך, אז בבקשה תמחק את הבדיחה המיותרת.
א. הנ"ל אהב לעזור לאנשים, מאוד, כל מי שהכיר אותו לטוב ולמוטב יודע שהיה מוכן להשקיע הרבה רק כדי לעזור לבן אדם. הוא אמנם היה חסר מעצורים אבל זה בא לידי ביטוי גם במידת החסד.
ב. הכעס שהיה לי עליו, (בעצם בעיקר על אלה שחיבקו אותו תמיד רק בשל 'התפכחותו' מהחושך החרדי), נעלם, השמחה לאיד על הגילויים האחרונים (היא היתה איפשהו, לא נעים) - פגה. ועכשיו אני ברור לי שהיה זה טפשי להתעבר על ריב לא לי, תמיד עדיף לעמוד בצד 'במקום שיש איש' - יש מספיק שדואגים לרדוף אותו וגם להגן עליו, ולא להתערב ולכלכך את הידיים ואז להרגיש מצפון כשהנורא מכל קורה. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/4/2021 15:57 |
|
| |
בעיקרשומע
ב. הכעס שהיה לי עליו, (בעצם בעיקר על אלה שחיבקו אותו תמיד רק בשל 'התפכחותו' מהחושך החרדי), נעלם, השמחה לאיד על הגילויים האחרונים (היא היתה איפשהו, לא נעים) - פגה. ועכשיו אני ברור לי שהיה זה טפשי להתעבר על ריב לא לי, תמיד עדיף לעמוד בצד 'במקום שיש איש' - יש מספיק שדואגים לרדוף אותו וגם להגן עליו, ולא להתערב ולכלכך את הידיים ואז להרגיש מצפון כשהנורא מכל קורה. |
|
כל אדם בוגר מבין שהסיפור כאוב ועצוב ונורא וטרגדי, ולא צריך לזרוק סיסמאות כולל 'באבוד רשעים וכו'.
דוקא בגלל זה חשוב לי להדגיש שאני לא רואה בזה ה'נורא מכל', נכון שמוות הוא תמיד נורא אבל כנראה שהאדם מחוייב מיתה על פי דין תורה. זה לא מתעלם מהטרגדיה, זה רק להחזיר את הפרפורציות שהכי נורא זה מה שהוא כנראה עשה.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/4/2021 16:29 |
|
| |
ירו_שלמי
| בעיקרשומע כתב: |  | זה יהיה אשכול ארוך, אז בבקשה תמחק את הבדיחה המיותרת.
ב. הכעס שהיה לי עליו, (בעצם בעיקר על אלה שחיבקו אותו תמיד רק בשל 'התפכחותו' מהחושך החרדי), נעלם, השמחה לאיד על הגילויים האחרונים (היא היתה איפשהו, לא נעים) - פגה. ועכשיו אני ברור לי שהיה זה טפשי להתעבר על ריב לא לי, תמיד עדיף לעמוד בצד 'במקום שיש איש' - יש מספיק שדואגים לרדוף אותו וגם להגן עליו, ולא להתערב ולכלכך את הידיים ואז להרגיש מצפון כשהנורא מכל קורה. כל אדם בוגר מבין שהסיפור כאוב ועצוב ונורא וטרגדי, ולא צריך לזרוק סיסמאות כולל 'באבוד רשעים וכו'.
דוקא בגלל זה חשוב לי להדגיש שאני לא רואה בזה ה'נורא מכל', נכון שמוות הוא תמיד נורא אבל כנראה שהאדם מחוייב מיתה על פי דין תורה. זה לא מתעלם מהטרגדיה, זה רק להחזיר את הפרפורציות שהכי נורא זה מה שהוא כנראה עשה. |
|
מה זה מחוייב מיתה? בי"ד שהרגו אחת לשבעים שנה נקראת קטלנית, וזה כלל גם רוצחים בפועל, וזה כי המוות הוא הנורא מכל, לא רק עבור האדם עצמו אלא עבור אשתו וילדיו.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/4/2021 16:35 |
|
| |
ירו_שלמי
| רציף כתב: |  | | ירו_שלמי כתב: |  | זה יהיה אשכול ארוך, אז בבקשה תמחק את הבדיחה המיותרת.
|
|
|
ראשית, אני לא, תחפש בתגובות הקודמות שלי לגבי משי זהב. ודוקא כי היה לי אולי חלק, חלקיק זעיר, במשפט הציבורי הזה אני חש מצפון.
אבל, לגבי הזוועות והסליחה, אני לא סלחני לג' עבירות חמורות שבתורה! ולגביהם ידעו כולם, שנים, שהוא לא כל כך הקפיד בהם.. אני כמובן מזועזע גם מכל מה שהתפרסם כעת, אבל לא חייב להרגיש בדיוק כמו אלו שכל עוד רק אסר נשים על בעליהן 'בהסכמה' הם 'סלחו' לו.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/4/2021 16:38 |
|
| |
| ירו_שלמי כתב: |  | ירו_שלמי
| רציף כתב: |  | | ירו_שלמי כתב: |  | זה יהיה אשכול ארוך, אז בבקשה תמחק את הבדיחה המיותרת.
|
|
|
ראשית, אני לא, תחפש בתגובות הקודמות שלי לגבי משי זהב. ודוקא כי היה לי אולי חלק, חלקיק זעיר, במשפט הציבורי הזה אני חש מצפון.
אבל, לגבי הזוועות והסליחה, אני לא סלחני לג' עבירות חמורות שבתורה! ולגביהם ידעו כולם, שנים, שהוא לא כל כך הקפיד בהם.. אני כמובן מזועזע גם מכל מה שהתפרסם כעת, אבל לא חייב להרגיש בדיוק כמו אלו שכל עוד רק אסר נשים על בעליהן 'בהסכמה' הם 'סלחו' לו. |
|
קח תגובה קולעת שמישהו כתב ; הוא בא מחינוך סגור, הוא לא ידע מה זה מעשה מגונה ומה זה תקיפה מינית, ומתי שהוא ידע הוא כבר היה עמוק בתוך זה, יתכן בהחלט שהוא ניסה להגמל וניסה שוב וניסה שוב, ובקש סליחה ופיצה את הקורבנות... חשוב גם ללמד זכות. לצד הגינוי הגדול למעשים נוראים שהוא עשה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/4/2021 16:45 |
|
| |
הוא נשפט כבר ויצא אשם ? מהי חריצת הדין הזו?
|
|
|
|
| נשלח ב-22/4/2021 16:46 |
|
| |
קלעפער
|
א. אפס שווי. זה שהוא גם עזר לאנשים לא מכבה את הרוע הנורא. משל לאדם שירה לתוך ציבור אנשים והרג עשרת אבל גם הגיש מים לפצועים...
ב. אל ייסרך מצפונך. זה הרדבר הנכון לעשות להוקיע. (בהנחה שאתה יודע ולא רק ניזון משמעות. אני יודע שהוא אנס ילד אחד לפחות)
|
|
|
|
|