| נשלח ב-27/4/2021 14:07 |
|
| |
זו השנה השביעית מי היה מאמין ?!
לו מישהו היה אומר לי לפני שבע שנים שזה יהיה פרויקט חיי, הייתי מביטה בו בתמיהה.. היה זה מוצאי ל"ג בעומר לפני שבע שנים בו לצערי לא הצלחתי להגיע לקבר הרשב"י. אני לא באמת מצליחה להגיע עד הציון, איכשהו מתערבבת עם המוני ישראל בתחילת השביל בואכה אל הקבר. מביטה בהתרגשות במארג האנושי שנוהר ביום הקדוש הזה, חילונים ודתיים, חרדים ודתיים לאומים, נערים וזקנים. נושמת את האחווה המהולה בעשן שמיתמרת אל על. חושבת איך יום אחד בשנה הפוליטיקה והמחלוקות מפנות את מקומם לאהבת ישראל, מדמיינת את רבי שמעון עומד בגלימה לבנה מעל הקבר ופורש את ידיו מעל כל הקהל ומברך אותם אחד אחת, איש איש כפי צורכו, כי "כדאי הוא רבי שמעון שנסמוך עליו בשעת הדחק" אותו מוצאי ל"ג בעומר לפני שבע שנים לא הצלחתי להגיע והייתי שרוייה בצער רב, שוחחתי עם בתי והיא הציעה לי לתרום ח"י רוטל לשנה הבאה. אבל אני רציתי יותר מזה... לקחתי מעטפה ורשמתי עליה "כולל רשבי" החלטתי שבשנה הבאה אפתח בלג בעומר כולל בו ילמדו שעתיים לזכות רבי שמעון ובסיום תערך סעודה קטנה. בשנה הראשונה היו - 36 לומדים בשנה השניה היו -120 בשנה השלישית היו 360 בשנה הרביעית היו - 760 בשנה החמישית היו - 1370 בשנה השישית היו - 900 - שנת קורונה! הכוללים נערכו בכל הארץ מצפון ועד דרום, צפת, מרון, אשדוד, קרית ספר, ברכפלד, יבנה, אשדוד, באר שבע, הר המור, אבני חפץ, ירושלים: גבעת שאול, הר נוף, קרית יובל, רמות, גאולה, בעיר העתיקה, בכותל, בחברון במערת המכפלה, בבני ברק, אלעד שלושה סניפים בבית שמש ועוד ועוד , אשתקד פתחנו גם בצרפת [ארמונטייר] ישבו ולמדו כ74 אברכים
זו השנה השביעית יש לי חלום להגיע ל2400 השנה לזכר 24 אלף תלמידי רבי עקיבא שנפטרו בספירת העומר על שלא נהגו כבוד בזה. ברגע זה אנו עומדים על 833 לומדים ורשימת המתנה ארוכה. אני משתפכת אתכם, כי איני יכולה לעשות את זה לבד ואני צריכה את עזרתכם לפרויקט הגדול הזה.
עלות כל לומד 110 ש"ח 100 ש"ח ללומד + 10ש"ח השתתפות בסעודה
איך משתתפים
ביט: 0522574450 0524241129 או העברה בנקאית תמר שווארץ בנק מסד -46 סניף 507 מס: 199294
נא לציין עבור כולל לג בעומר
תזכו למצוות ותבורכו מפי עליון ניתן להעביר שם לכל לומד בתיבה הפרטית
בואו תצטרפו לסיירת רשב"י
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-27/4/2021 14:36 |
|
| |
לה''ו. אני זכיתי לעשות סיפתח. גם בשנים קודמות זכיתי להשתתף ביזמה הזו, וראיתי ישועות. נו. עוד לא זכיתם גם אתם? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-27/4/2021 14:52 |
|
| |
מומלץ לתת לנזקקים שאנחנו מכירים, אפשר לתת לטובת נשמת הרשבי, לא מומלץ לתת למי שלא מוכר, ודאי לא עם כרטיס אשראי, אגב, אין ישועות בכמויות, אין מכונה כזאת, בדרך כלל לא רואים ישועות, בכל מקרה ישועות רואה מי שמאמין ומודה לה' נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-27/4/2021 14:57 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
מומלץ לתת לנזקקים שאנחנו מכירים, אפשר לתת לטובת נשמת הרשבי, לא מומלץ לתת למי שלא מוכר, ודאי לא עם כרטיס אשראי, אגב, אין ישועות בכמויות, אין מכונה כזאת, בדרך כלל לא רואים ישועות, בכל מקרה ישועות רואה מי שמאמין ומודה לה'
|
|
לה''ו. הכל מומלץ. הגב'שווארץ מוכרת מאוד לטובה. ואין שום חשש, מנסיון רב שנים. אתה לא רוצה, אל תתרום. אבל אל תקרר את האמבטי. תודה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-27/4/2021 15:52 |
|
| |
תורם כבר כמה שנים לא בשביל הישועות שנראות לעיניים שלי, אלא כי עצם התרומה שכולה קודש, היא הישועה, אפילו את המעטפות המשפחה קונה מכספה, ולא מכספי התרומות שהולכות נטו נטו לאברכים,
גם השנה תרמתי והרבה
|
|
|
|
| נשלח ב-27/4/2021 18:04 |
|
| |
| הכובס1 כתב: |  | | תורם כבר כמה שנים לא בשביל הישועות שנראות לעיניים שלי, אלא כי עצם התרומה שכולה קודש, היא הישועה, אפילו את המעטפות המשפחה קונה מכספה, ולא מכספי התרומות שהולכות נטו נטו לאברכים,
גם השנה תרמתי והרבה |
|
כל הכבוד!
|
|
|
|
| נשלח ב-27/4/2021 19:31 |
|
| |
מכיר מקרוב את המשפחה. הכל נטו לשם שמים, מומלץ ורצוי בהחלט! וגם זכיתי לתרום כמובן.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/4/2021 19:32 |
|
| |
| hot_tr כתב: |  |
| רציף כתב: |  |
מומלץ לתת לנזקקים שאנחנו מכירים, אפשר לתת לטובת נשמת הרשבי, לא מומלץ לתת למי שלא מוכר, ודאי לא עם כרטיס אשראי, אגב, אין ישועות בכמויות, אין מכונה כזאת, בדרך כלל לא רואים ישועות, בכל מקרה ישועות רואה מי שמאמין ומודה לה'
|
|
לה''ו. הכל מומלץ. הגב'שווארץ מוכרת מאוד לטובה. ואין שום חשש, מנסיון רב שנים. אתה לא רוצה, אל תתרום. אבל אל תקרר את האמבטי. תודה
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-27/4/2021 19:47 |
|
| |
אשרי חלקי העושים
ולגבי המקרר, ככה זה, יש אנשים שזוכים להרבות תורה, ולעורר רחמי שמים, ויש שה"מצוות" שלהם, זה להתריע, איך אמר האמרי חיים מויז'ניץ, ש"מצוות" כאלו, הוא לא רוצה לקיים. \ ומכאן אני מנצטרף לקריאה, כל מי שיכול שיתן יד (אין לי מושג מי הם, אבל הכוללים מדברים בעד עצמם)
|
|
|
|
| נשלח ב-29/4/2021 19:23 |
|
| |
אשריכם ישראל!
|
|
|
|