| נשלח ב-27/4/2021 21:48 |
|
| |
"אני אומר לכם לא תקום ממשלה"
שמוע שמעתי כי אתמול בועד הקבוע של המשגיח הגאון הצדיק רבי דן סגל שליט"א, אמר המשגיח, תקשיבו טוב מה שאני אומר לכם, לא תקום ממשלה כאן, הוא הביא לזה ראיה מאיזה גמרא ורשי בסנהדרין דף צח.
איני יודע בדיוק מה.
הוא הוסיף שבשביל לומר דבר זה הוא לא צריך להיות בעל רוח הקודש.
האם יש דרך להשיג הקלטה או תמלול?
|
|
|
|
| נשלח ב-27/4/2021 22:01 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-27/4/2021 22:15 |
|
| |
אמר רבי חמא בר חנינא אין בן דוד בא עד שתכלה מלכות הזלה מישראל. עד שתכלה מלכות הזלה - שלא תהא להם שום שולטנות לישראל אפילו שולטנות קלה ודלה:
|
|
|
|
| נשלח ב-27/4/2021 22:59 |
|
| |
השאלה אם זה מכוון לכנסת הזו בדוקא...להכריע זאת זה נתינת קץ...
|
|
|
|
| נשלח ב-27/4/2021 23:07 |
|
| |
לא יודעים מה יהיה בגאולה עד שיהיה, לא ברור מה זה מלכות הזלה, לא ברור מתי זה, ובכלל אין תוקף לנבואות רעות. על כל ""נבואה"" אפשר בשקט להגיד ; אז הוא אמר נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-27/4/2021 23:16 |
|
| |
לא כל כך הבנתי. זה משנה עם תקום ממשלה או לא תקום?! הרי בלא"ה לא הממשלה שולטת פה. הבג"ץ והפרקליטות הם השליטים הבלעדיים, והם ימשיכו לשלוט בין אם תוקם ובין אם לאו.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/4/2021 23:43 |
|
| |
| גלאגוזים כתב: |  | לא כל כך הבנתי. זה משנה עם תקום ממשלה או לא תקום?! הרי בלא"ה לא הממשלה שולטת פה. הבג"ץ והפרקליטות הם השליטים הבלעדיים, והם ימשיכו לשלוט בין אם תוקם ובין אם לאו. |
|
אז מבחינתך אין טעם ללכת ושים ג'\ש"ס בקלפי? אתה נשאר בבית ביום הבחירות?
|
|
|
|
| נשלח ב-27/4/2021 23:51 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  |
| גלאגוזים כתב: |  | לא כל כך הבנתי. זה משנה עם תקום ממשלה או לא תקום?! הרי בלא"ה לא הממשלה שולטת פה. הבג"ץ והפרקליטות הם השליטים הבלעדיים, והם ימשיכו לשלוט בין אם תוקם ובין אם לאו. |
|
אז מבחינתך אין טעם ללכת ושים ג'\ש"ס בקלפי? אתה נשאר בבית ביום הבחירות? |
|
למען האמת נכון לעכשיו אין טעם השליטים העליונים מחליטים מה שבא להם מתי שבא להם נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-28/4/2021 00:11 |
|
| |
ראשית, ודאי שאמונתי, שהיא ירושה לי מאבותי ואבות אבותי עד אברהם יצחק ויעקב, לא תיפגע ולא תיפגם, וכבר היה לעולמים שגדולים וצדיקים דברו על קיצים כאלו ואחרים, וידעתי גם ידעתי את דברי חז"ל על ''בעתה אחישנה", ועוד ועוד.
בכל זאת ר' דן לא ידוע כבאבא, כצופה נסתרות, וכמגיד עתידות, ממש לא.
הוא הביא ראיה לזה מחז''ל אחר, שלדבריו, זה ממש מתאים למצב הקורונה, ויחד עם דברי הגמ' בסנהדרין שהעתיקו קודמי, הוא הגיע למסקנא האמורה.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-28/4/2021 00:13 |
|
| |
לשיטתו של רבדן זו נבואה טובה (או סתם ברכה). הוא מתנגד לחונטה הממשלתית של המפלגות המושחתות. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2021 00:39 |
|
| |
נו?
אני עדין אומר לא תהיה ממשלה, גדולים צדיקים! ותגזר אומר ויקם לך!!!
תוקן על ידי מחודד ב- 03/06/2021 00:39:37
|
|
|
|
| נשלח ב-13/6/2021 21:16 |
|
| |
| מחודד כתב: |  |
נו?אני עדין אומר לא תהיה ממשלה, גדולים צדיקים! ותגזר אומר ויקם לך!!!
תוקן על ידי מחודד ב- 03/06/2021 00:39:37 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/6/2021 18:24 |
|
| |
ועדיין ניצבה.
| חריף_ומקשה כתב: |  |
| מחודד כתב: |  |
נו?אני עדין אומר לא תהיה ממשלה, גדולים צדיקים! ותגזר אומר ויקם לך!!!
תוקן על ידי מחודד ב- 03/06/2021 00:39:37 |
|
נו? קמה הממשלה ה36 של מדינת ישראל. בנט הוא רה"מ ה13 של ישראל.
|
|
לה''ו. הסמולנים אישרו את ריקוד הדגלים מחר... לבינתיים! נ.ב. ביבי הימין החזק, דחה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/6/2021 19:11 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | | מחודד כתב: |  | נו?אני עדין אומר לא תהיה ממשלה, גדולים צדיקים! ותגזר אומר ויקם לך!!!
|
|
נו? קמה הממשלה ה36 של מדינת ישראל. בנט הוא רה"מ ה13 של ישראל.
|
|
זה ממשלה זה? זה ראש ממשלה?
|
|
|
|
|