מי יכול לסתום את הפה של אהרן בוימל שרוקד מה יפית לתקשורת?.
איך הוא לא מתבייש? עומד ומאשים את תולדות אהרן. המראיין מבין יותר טוב ממנו. המשפחות הכואבות לא מחפשות אשמים ואתה רוקד על הדם? ?
זה שאומרים לי שהוא לא נורמלי לא עונה לי לשאלה למה אנחנו מסכימים עם הבעיה ששמה אהרן בוימל. צריך להעמיד אותו במקום.
אדון בוימל מציג את עצמו לחילוניים כאדמור. הם לא יודעים שהוא אדמור מטעם עצמו בלי חסידים.
צריך לפרסם בתקשורת שהוא לא אדמור.
שהוא לא מייצג שום חרדי.
תוקן על ידי קרשינדו ב- 02/05/2021 15:19:31
נשלח ב-2/5/2021 18:36
הוא כן אדמו"ר הוא אדמו"ר לליטאים עם סמארטפונים
נשלח ב-2/5/2021 18:43
כשזה נוגע לך או אז אתה קופץ, איפה היית כשהוא התראיין בימי הקורונה? הוא הוציא את דיבת הציבור החרדי רע, ואף אחד לא קם וזעק שהוא משוגע ואדמו"ר מטעם עצמו.
נשלח ב-2/5/2021 20:19
מצאת את הבעיה של היהדות החרדית, אז הוא אמר, הוא אומר כל מיני דברים..
הודעה אחת רשמית לכל כלי התקשורת מטעם גורם רשמי בציבור החרדי נניח סיעת 'יהדות התורה' ונהיה סוף לכל הפייק אדמו"ר הזה, וזה נוסח ההודעה 'מר אהרן בוימל מגבעת זאב מציג עצמו כאדמו"ר וכמאן דאמר, הנ"ל מתחזה, ולא מייצג אף אחד מלבד אשתו וילדיו, ויש להתייחס אליו בהתאם'
הודעה אחת רשמית לכל כלי התקשורת מטעם גורם רשמי בציבור החרדי נניח סיעת 'יהדות התורה' ונהיה סוף לכל הפייק אדמו"ר הזה, וזה נוסח ההודעה 'מר אהרן בוימל מגבעת זאב מציג עצמו כאדמו"ר וכמאן דאמר, הנ"ל מתחזה, ולא מייצג אף אחד מלבד אשתו וילדיו, ויש להתייחס אליו בהתאם'
התקשורת מחפשים כותרות. זה לא יעזור שום הבהרה. מראיינים אותו בתור רב וגם בתור אדם פרטי. התקשורת הם לא אנשי אמת גדולים, הם ימשיכו להציג אותו בתור דמות חשובה
לא בטוח שהוא מייצג אפילו טת אשתו.
האיש חולה נפש וזקוק לאשפוז בכפיה
נשלח ב-2/5/2021 22:25
הפורום הזה התדרדרד וחוץ מכמה שונאי חרדים ורבנים לא נשאר כאן איש...פעם היה אסור לדבר על רבנים לא משנה מי ומה. והיום כל צרוע מרשה לעצמו לדבר על אדמו"ר, מי אתם שתמדדו מי רב?
נשלח ב-2/5/2021 22:51
פסתם. לא רק של גנץ.
כולנו נזכור את המי שברך ודברי התשבחות לרון קובי ליד הכותל המערבי.
ואגב, בתקשורת הכללית מראיינים אותו בשביל לעשות צחוק מהחרדים. תמיד יביאו שם עילגים ותמהונים.
נשלח ב-2/5/2021 23:08
אני מתחיל לחשוד בכמה ניקים כאן שהם אולי בכלל שלו...
נשלח ב-3/5/2021 08:02
מי אתה שתסתום לו את הפה? הוא אדמו"ר שלי. אני לא סותם את הפה לאדמו"ר שלך.
נשלח ב-3/5/2021 09:08
קלעפער כתב:
הפורום הזה התדרדרד וחוץ מכמה שונאי חרדים ורבנים לא נשאר כאן איש...פעם היה אסור לדבר על רבנים לא משנה מי ומה. והיום כל צרוע מרשה לעצמו לדבר על אדמו"ר, מי אתם שתמדדו מי רב?