בית פורומים בחדרי חרדים

חמורים, חמורים בזול לקיים-מצוות פטר חמור בהידור. עציץ עציץ!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-6/5/2021 14:38 לינק ישיר 
חמורים, חמורים בזול לקיים-מצוות פטר חמור בהידור. עציץ עציץ!

ידענו "שדואגים לנו  מאוד לקיים מצוות" :יוזמה חדשה של נוכלים (לכאורה): שימכרנו לנו אמה קרקע ואנחנו נוכל לקיים מצוות שמיטה בהידור רב.
אז כך, לאלה מבנינו שחושבים שיש משהו בהצעה הזאת אציע להם לרכוש עציץ ולהפקיר אותו בשמיטה הצעה זולה ויעילה לא פחות וקיימתם את מצוות השמיטה בהידור רב. שיהיה.

גם אני יזמית שחושבת תמיד איך ניתן לחלוב את "הפרות": עלה בדעתי למכור לציבור החרדי כמובן, בעזרת גדולי ישראל!
חמורים, כן קראתם נכון חמורים, לקיים בהם מצוות פטר חמור בהידור רב! באמת תחשבו: מתי קיימתם מצוות פטר חמור?
אז כך, אנחנו נשתף אתכם בכל הקורה עם האתון עד לקיום מצוות פדיון פטר חמור בפועל: נשלח אליכם תמונות אולטרה סאונד  של האתון, סקירת מערכות עלינו, רישום האתון והחיסונים  בשנה הראשונה אצל הויטרינר המקומי עלינו ,אנחנו גם נמליץ  לכם על השה לפדות את החמור: גילוי נאות: תיתכן שיתוף פעולה ביננו, לבין סוחרי הקרקעות "לקיים מצוות השמיטה בהידור רב", אולי נשכיר את השדות  שלכם לאורוות החמורים שלכם.
לסיכום: כדי לשתות כוס חלב לא רוכשים פרה וכדי לקיים מצוות שמיטה לא רוכשים קרקעות מספיק שתרכשו עציץ!
הגיע הזמן שגדולי ישראל יזהו את הנוכלים מבעוד מועד: ולא יחתמו להם על כל מיני "הצעות" שאין בינם לבין קיום מצוות השמיטה ולא כלום.

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 06/05/2021 14:57:24

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/5/2021 14:50 לינק ישיר 

ללעוג קל מאוד

לאהוב את המצוות קצת יותר קשה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/5/2021 15:04 לינק ישיר 

תמניא, איש לא לועג ואני משתוקקת לא פחות ממך לקיים את מצוות השמיטה כהלכתה, אבל בין זה, לבין לתת לנוכלים לעשות סיבוב על גבו השחוח של הציבור...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/5/2021 15:04 לינק ישיר 

הנוכלים הם המה שהופכים את המצוות ללעג.

אם מישהו רוצה כל כך לדאוג לי לקיום מצוות שמיטה, מאיפה תקציב הפרסום האגרסיבי שלהם ? 

ועצה טובה לפותח האשכול, תמונה עם שר התורה, ואתה יכול להתחיל לשווק את החמורים שלך...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/5/2021 15:32 לינק ישיר 

קהלת כתב:
הנוכלים הם המה שהופכים את המצוות ללעג.

אם מישהו רוצה כל כך לדאוג לי לקיום מצוות שמיטה, מאיפה תקציב הפרסום האגרסיבי שלהם ? 

ועצה טובה לפותח האשכול, תמונה עם שר התורה, ואתה יכול להתחיל לשווק את החמורים שלך...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/5/2021 15:34 לינק ישיר 

היינו דאמר רבי אלעזר בואו ונחזיק טובה לרמאין שאלמלא הן היינו חוטאין בכל יום שנאמר (דברים טו, ט) וקרא עליך אל ה' והיה בך חטא

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/5/2021 15:39 לינק ישיר 

תמניא_אפי כתב:
היינו דאמר רבי אלעזר בואו ונחזיק טובה לרמאין שאלמלא הן היינו חוטאין בכל יום שנאמר (דברים טו, ט) וקרא עליך אל ה' והיה בך חטא

נשלח מהאנדרואיד שלי

מה הקשר? הרי לא מדובר כאן במצוות צדקה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/5/2021 16:07 לינק ישיר 

במקום להשקיע בכל מיני מצוות נדירות עדיף אולי להקפיד במצוות רגילות שאדם דש בעקיביו..
"הוי זהיר במצוה קלה כבחמורה, שאין אתה יודע מתן שכרן של מצוות..."

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/5/2021 19:13 לינק ישיר 

אדם. אתה נשמה טהורה אז אתה חושב על המצוות ש"אדם דש בעקביו" המציאות המציאותית שאנו חיים בה שונה בתכלית :אנו עדיין מאוד רחוקים מהדרגה הזאת, אנו עדיין בפוזיציה של סור מרע שחייבים לעשות הכול כדי למנוע את העבירות הגסות שעוברים עליהם במחננו כדבר שבשגרה ר"ל ברגל גסה ובלי נקיפת מצפון לדוגמה: התוהו ובוהו בישיבת פוניב'ז ,הפרשה בגור וכו' שגורמים לחילול ה' מסוף העולם ועד סופו. מעניין לעניין באותו עניין למצוות השמיטה: רק לאחרונה קראתי שוועד הכשרות "שארית ישראל "מבקשת מהציבור להפוך את הוועד לשליחיו ממש ברכישת הירקות עבורו, כדי שזו תהיה כשיטת החזון איש( מעניין שעוד לא מצאו את שיטת החזון איש לפתור סכסוכים בין אדם לחברו, בהמשך עוד נחזור לזה ) איך שמחתי שזה מה שמעסיק את עם ישראל בעת הזאת שמשקיע את כולו בספק מצווה: שיש מי שסובר שבזמננו היא אפילו לא מדרבנן?: אני לא חושדת בכשרים אז דחיתי את מחשבתי: שבוועד הכשרות מעוניינים לדעת איזה כמויות המגזר צורך כדי להתכונן לשנת השמיטה אז יוצאים לציבור עם "הידור חדש" ואם כתוצאה מזה יתווספו קונים להכשר הזה אז הם בכלל זכו בכל הקופה. עכשיו חזור לעבירות בפוניב'ז ולחילול ה' הגדול שנגרם בעטיים מה עשו אותם רבנים שוועד הכשרות נמצא תחת פיקוחם בנושא ישיבת פוניב'ז ?האם הם נתנו "להבין" לראשי הישיבות במקום, שבמידה והם ימשיכו לגרום לחילול ה' הם ישקלו לאסור את הלימודים במקום?! לא עם אלף רבתי: כי אין כאן ביזנס אז איש לא לוקח אחריות ואין פוצה פה ומצפצף על החילול ה' הגדול.

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 06/05/2021 20:11:05

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/5/2021 21:54 לינק ישיר 

זה סך הכל ביזנס. מה אתה רוצה מהם? 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/5/2021 14:41 לינק ישיר 

[quote]זה סך הכל ביזנס. מה אתה רוצה מהם? [/quote
יפה שאלת: הבעיה שהם מציגים את הביזנס הזה בתור מצווה ולזה אסור לנו לתת את ידינו, כי גם על פתחם של חלק מגדולי ישראל ניצבים אנשי עסקים  וד"ל ולכן: ההתנגדות לטמטום ולשוד חייב לבוא מהציבור

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/5/2021 15:44 לינק ישיר 

היום למדו כבר: שמי שלא "מקיים" מצוות השמיטה כאילו חסר לו אבר בגוף. הבנתם?! זו רק ההתחלה ולכן יש להתריע מבעוד מועד שלכל הדעות מספיק עציץ וכו' וניתן לתרום כמה שקלים לחקלאים ששובתים ויש לך את כל המצווה והזכויות.

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 10/05/2021 15:47:16

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/5/2021 17:10 לינק ישיר 

כמעט "השתכנעתי" לרכוש דלת על דלת לקיים את המצווה הנשגבה אבל עדיין נותר בליבי ספק קטן :האם זה שמוכר לי את השדה הוא אכן הבעלים שלה?: בדרך כלל מדובר בבעלות חכירה של מינהל -49 שנים שאין זה למעשה בעלות מלאה על הקרקע. מילא הכסף, למרות שהתורה חסה.., אבל את המצווה איך אקיים?

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 10/05/2021 17:15:48

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/5/2021 17:49 לינק ישיר 

דוקא בקטע הזה, זה לא מנהל..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/5/2021 19:16 לינק ישיר 

פסתםנחמד כתב:
דוקא בקטע הזה, זה לא מנהל..

נשלח מהאנדרואיד שלי

איך אתה יודע?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > חמורים, חמורים בזול לקיים-מצוות פטר חמור בהידור. עציץ עציץ!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext