בית פורומים בחדרי חרדים

בנות בריקוד סוער במתחם בויאן ברגע האסון

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-7/5/2021 02:20 לינק ישיר 
בנות בריקוד סוער במתחם בויאן ברגע האסון

אין לי שום כוונה באשכול זה לחשב חשבונות שמים , ולא לציין מה סיבת האסון הבלתי נתפס הזה.
אבל העבודות הם שלצערי ראיתי בעייני ולא מפי השמועה את הריקודים הסוערים של בחורות שנחזות כחרדיות על הפרנצ'ס וברחבה של בויאן ללא כל הפרדה כשבחורים צופים בנעשה.
היות ופעם אחרונה שעליתי להר בלילה ולא בשעות היום היה בליל שישי לפני 13 שנה,ביררתי במהלך השבוע האם זה תופעה רווחת בשנים קודמות,ולא נשמע כדבר הזה!
אמרה לי אשה שב 10 שנים אחרונות לא זזה ממתחם בויאן עד 1 בלילה כי לא היה כדבר הזה מעולם!
ומתי התרחש אירוע הפריצות הזה (מעבר לתערובת שכן היה בשנים קודמות) בדיוק בזמן האסון.כאשר גם הרמקולים של רחבת בויאן מחוברים למערכת ההגברה של תולדות אהרון
וכתוב בתורה "ולא יראה בך ערות דבר ושב מאחוריך"
אז כל שנה אתרחש ניסא ולא היו הרוגים מעל לדרך הטבע בהפקרות של מירון ,והשנה......

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/5/2021 02:50 לינק ישיר 

אם כבר העלית את זה, מן הראוי לספר מה עוד היה שם:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/5/2021 02:57 לינק ישיר 

מצדרביעי כתב:

על תרבות הדחיפות כתבתי באשכול אחר ,וחטפתי התקפות מכל מיני מכחישי תרבות האלימות שהייתה באותו ערב ,הרבה מעבר לסתם דחיפות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/5/2021 03:05 לינק ישיר 

מעניין, מה שתפס אותי בטור שלננקתי היה החיבור שהיא עושה בין תרבות הדחיפות לבין חוסר צניעות...
כמובן, שצריך להסתייג מכל שמץ של משמעות כאילו אפשר להסביר מה היה שם ו/או להאשים מישהו מהקורבנות שנראים עדינים וכאלו שאינם יודעים לפגוע בזבוב...

אבל אם כבר פתחת את האשכול, הרשיתי לעצמי להביא גם את זה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/5/2021 03:18 לינק ישיר 
וכי ריקי לא צודקת

מצדרביעי כתב:

בכל מילה שלה??

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/5/2021 05:29 לינק ישיר 

שרית560 כתב:

בכל מילה שלה??

כשמדברים על הפרדה באוטובוס בגלל צפיפות בין גברים לנשים, ריקי לא צודקת (לשיטת שרית..) 
כשמדובר בדחיפות במירון ריקי צודקת

ובגלל שריקי צודקת, ואת העולם לא נתקן, ואנשים שאין בהם מינימום צניעות ונדחפים בין נשים, אין תקנה לתפוס אותם אחד אחד ולתת מוסר
אי לכך כל עוד ולא יהיו הדלקות לנשים בלבד (..) ריקי תשב בבית.
וריקי תשב באוטובוס מאחור

(צפו לכינויים וצעקות, הלכתי להביא מטריה)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/5/2021 09:17 לינק ישיר 

בדיוק היה לנו דיון בערב שבת לא מזמן לעניין ההפרדה באוטובוס . מה הבעיה לשבת מאחור באוטובוס ???? למה ישנן נשים שחשות דחייה או זילזול בגלל זה ???? ההיפך !!!! למי שחשובה ההפרדה הצניעות - לא יראה בכך שום קונספט שלילי . הבעיה מתחילה בכך שיש תופעה של גברים חכמולוגים (בעיקר צעירים) שמתיישבים לכתחילה מאחור בזמן שהאוטובוס כמעט ריק , אויש כמה שזה מעצבן , אך כמו שנאמר אי אפשר לתקן את כל העולם . כל מה שקשור לדחיפות ולחוסר שמירת נגיעה קיים בהחלט לצערנו הרב ואת זה ראיתי כמה פעמים בחיי ואני לא יכולה להגיד שלא נותרתי המומה עם נגיעות של גועל .. אבל חשוב מאוד לומר שלא כולם מתנהגים כך וזה לא הוגן לעשות הכללות . אין לי מושג איך נראה ריקוד הנשים ברחבת בויאן , אך אם זה כך וגברים יכלו לצפות בזה - זה עצוב מאוד !!!!!! צריך לזעוק די לזלזול בערך של - "והיה מחניך קדוש..." . הגברת שכתבה בכיכר השבת על אימהות שמביאות את ילדיהן לציון הרשב"י וצריך לפתוח להן תיק ברווחה צריכה עיון גדול - קצת נסחפה משהו , היא מדברת על חוסר דחיית סיפוקים ותענוגות כאילו היה מדובר בשייט באיים הקריביים תחת הפקרה של ילדיהם שם פשוט מגוחכת ומעוררת רחמים .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/5/2021 09:57 לינק ישיר 

תערבב לי עוד קצת חומוס ותוסיף רוטב פיקנטי מלמעלה .
גם נשים שרקדו באפריקה בשבט בולובולו ולא היו צנועות אשמות באסון במירון.
תוסיף לי גם קצת חרדל ותארוז הכל יפה , זה בגלל הקואליציה והשר לבטחון משכב זכור אשם והמפכל שלא הגיע והסבתא שלא סרגה את הסוודר נכון .זהו. עכשיו מצאנו את האשמים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי ברכת_החמה ב- 07/05/2021 09:57:51

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/5/2021 11:02 לינק ישיר 

ברכת_החמה כתב:
תערבב לי עוד קצת חומוס ותוסיף רוטב פיקנטי מלמעלה .
גם נשים שרקדו באפריקה בשבט בולובולו ולא היו צנועות אשמות באסון במירון.
תוסיף לי גם קצת חרדל ותארוז הכל יפה , זה בגלל הקואליציה והשר לבטחון משכב זכור אשם והמפכל שלא הגיע והסבתא שלא סרגה את הסוודר נכון .זהו. עכשיו מצאנו את האשמים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי ברכת_החמה ב- 07/05/2021 09:57:51

אני הקדמתי שאי אפשר להסביר את האסון הנורא, אבל אי אפשר להמשיך כאילו לא קרה כלום ואי אפשר לשתוק כשנחצים קוים אדומים בוהקים של ההפך הקדושה.
ואני רואה הבדל גדול בין תערובת שנוצרת בכל האנדרלמוסיה שנוצרת בהר(שגם זה צריך תיקון) לבין פעולה מכוונת של ריקודים סוערים לעיניי כל ישראל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/5/2021 11:07 לינק ישיר 

נשים רקדו רוקדות וירקדו בכל מקום ובכל זמן. אין לך דרך לחסום את כל העולם. רשבי ומירון לא שייכים בטאבו לאף חוג .לא חושב שאפשר לחסום את כל העולם.אפשר לתקן קצת ולחסום קצת כמו בכותל למשל ובשטח קטן. אתה לא יכול לשלוט על כל מירון בהפרדה מגדרית.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/5/2021 11:13 לינק ישיר 

ברכת_החמה כתב:
נשים רקדו רוקדות וירקדו בכל מקום ובכל זמן. אין לך דרך לחסום את כל העולם. רשבי ומירון לא שייכים בטאבו לאף חוג .לא חושב שאפשר לחסום את כל העולם.אפשר לתקן קצת ולחסום קצת כמו בכותל למשל ובשטח קטן. אתה לא יכול לשלוט על כל מירון בהפרדה מגדרית.

נשלח מהאנדרואיד שלי

אתה לא עונה לעניין .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/5/2021 11:38 לינק ישיר 
עומדבפרץ

ברכת_החמה כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

העולם כולו כולל מירון שייך לקב"ה. 
ומה לעשות, מי שהולך לא לפי הכלללים שלו יכול להיפגע. בניוחד בעניני צניעות.

תקרא פרשת שבוע, תראה מה כתוב. .email-autocomplete-ext { display: none; direction: ltr; text-align: left; z-index: 99999999; font: 14px arial, sans-serif; background: #fff; padding: 1px; line-height: 25px; box-sizing: content-box; border: solid 1px #ccc; position: absolute; white-space: nowrap; left: 0; top: 0; right: auto; box-shadow: 0 1px 3px 0 rgba(0,0,0,.2), 0 1px 1px 0 rgba(0,0,0,.14), 0 2px 1px -1px rgba(0,0,0,.12); } .email-autocomplete-ext .email-complete-value { cursor: pointer; padding: 2px 10px; letter-spacing: 1px; color: #222; transition: background 0.2s; } .email-autocomplete-ext .email-complete-value:hover, .email-autocomplete-ext .email-complete-value:focus, .email-autocomplete-ext .email-complete-value.focus, .email-autocomplete-ext .email-complete-credit:hover, .email-autocomplete-ext .email-complete-credit.focus { background: #eee; outline:none; } .email-autocomplete-ext .email-complete-value span { display: inline-block; } .email-autocomplete-ext .email-complete-value .suffix { letter-spacing: 1px; } .email-autocomplete-ext .email-complete-credit { cursor: pointer; padding: 0px 15px; transition: background 0.2s; text-align: right; color: #777; font-size: 13px; line-height: 22px; border-top: solid 1px #ececec; } .email-autocomplete-ext .email-complete-credit a { color: #777; text-decoration: none; }

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/5/2021 11:43 לינק ישיר 

לא .טעות בידך.
הבנות רוקדות ומי שנענש זה הגברים הצדיקים שלא רקדו. אז מנין לך שהשם מעניש?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/5/2021 11:48 לינק ישיר 

כל כבודה בת מלך פנימה... כן... אישית לא ממליץ לנשים ללכת למקומות כאלה, בשבילם... אז שיחכו להתפלל ביום אחר, לא חסרים פושעים שם, באצטלה של ...
שוב, להיות חכמה, לא צודקת...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/5/2021 11:50 לינק ישיר 

בינתיים לא ראיתי שום הוכחה שהאירוע הזה היה בכלל. אפילו לא מקצתו.
לא חסר אנשים שרואים מה שהם רוצים לראות. ומדמיינים מה שליבם חפץ לדמיין. ונוח להם להפיל את האשמה בכיוון הזה..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/5/2021 11:52 לינק ישיר 

פסתםנחמד כתב:
כל כבודה בת מלך פנימה... כן... אישית לא ממליץ לנשים ללכת למקומות כאלה, בשבילם... אז שיחכו להתפלל ביום אחר, לא חסרים פושעים שם, באצטלה של ...
שוב, להיות חכמה, לא צודקת...

נשלח מהאנדרואיד שלי

ואני לא ממליץ לגברים להגיע ולהידחס ביחד.
גם בציבור החרדי כמו בכל מקום יש אנשים עם נטיות הפוכות וד"ל..

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > בנות בריקוד סוער במתחם בויאן ברגע האסון
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext