| נשלח ב-9/5/2021 19:44 |
|
| |
למה הנציגות החרדית פוחדת מוועדת חקירה על אסון מירון
מן הראוי וגם השכל הישר שהם היו אמורים לדרוש בתוקף וועדת חקירה ממלכתית לבדיקת אירוע האסון הנורא במירון, כל ההרוגים שם הם חרדים, ומה טבעי יותר מזה שהם יעמדו בתוקף על דרישה וחקירה מי אשם ואחראי על רצח הזה. אממה,,,,, זה מעניין אותם בדיוק כמה שעניין אותם האלימות המשטרתית בכל שנות הקורונה, כמו ששם לא נקפו אצבע ככה גם כאן, הציבור לא מעניין אותם, רק הכסא והשחיתות והגניבות והרמאות ושחלילה לא יזיזו אותם או יותר מכך שיכלאו אותם באשמה עקיפה על מה שקרה שם.
נציגי הציבור שלנו פח.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/5/2021 21:22 |
|
| |
הם פוחדים כי יתגלה כמה הם מרויחים מהמירון הזה, כמה כח ועוצמה הם צוברים מהרשבי, הם מגינים על האדמו"ר מבויאן על האדמו"ר מתולדות אהרן, על האדמו"ר מתולדות אברהם יצחק, ועל עוד שורה של רבנים ואדמורים מדליקי משואה בכח, אבל לא דואגים לבטיחות מינימלית, הם מגינים על אנשי הזרוע שהשתלטו על מתחם הקבר והמסביב, הם פוחדים שמא ישללו מהם את האפשרות לחלק אישורים במחירים מושחתים ומפולפלים.
ותלמדו לבד את הסוגיא ותגיעו למסקנא מדוע האדמורים החשובים השושבין הראשי האדמו"ר מתולדות אהרן והבויאן והקרלינר והסלונים וסלאנים בעלזא וגור ועוד שורת האדמורים לא הלכו לנחם את כלל המשפחות הרצוצות שבורי הלב שאסונם אסון כלל ישראל, הם לא הגיעו לנחם לפחות את אלו שבעיר שלהם, אלא רק את האינזער שיל מענטשן , ודוק ותמצא.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/5/2021 21:50 |
|
| |
כי ועדת חקירה ממלכתית היא בראשות שופט עליון שקודם יקבע מי האשמים ואז יוכיח שהם אכן האשמים אני יכול לנחש מי לא יהיו אשמים על בטוח
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי אל_קפונה ב- 09/05/2021 21:51:33
|
|
|
|
| נשלח ב-9/5/2021 22:16 |
|
| |
וועדת חקירה לא תעזור לישום המסקנות, היא תעזור לעריפת ראשים, וכידוע אין הגינות אצל השופטים, יש הרבה עיוות דין. מה שצריך עכשיו זה לצאת עכשיו לעבודה באתר במירון, יש הרבה עבודה. אם יש חקירה אז יבוא המשטרה -מגדולי הרוצחים במירון- וירצה קודם לחכות למסקנות שיקח שנים רבות, ובינתיים יתבטלו אירועים ויצטמצמו נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/5/2021 22:27 |
|
| |
נראה לך ראוי כי מי שאחראי במישרין או בעקיפין במות 45 הקדושים במירון יכול להמשיך ולהיות נציג ציבור? הוא לא צריך לתת את הדין? מי שבנה את הפארטאץ' הזה ומי שנתן לזה מההקדשות ומהפוליטיקאים, חייבים לתת את הדין, ולו רק שלא יעיזו לתחוב יותר את ידיהם המגואלות בדם הקודשים בכל המתחם הזה בפרט ובכל עניני ציבור בכלל.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/5/2021 22:54 |
|
| |
| בוכניק כתב: |  | נראה לך ראוי כי מי שאחראי במישרין או בעקיפין במות 45 הקדושים במירון יכול להמשיך ולהיות נציג ציבור? הוא לא צריך לתת את הדין? מי שבנה את הפארטאץ' הזה ומי שנתן לזה מההקדשות ומהפוליטיקאים, חייבים לתת את הדין, ולו רק שלא יעיזו לתחוב יותר את ידיהם המגואלות בדם הקודשים בכל המתחם הזה בפרט ובכל עניני ציבור בכלל. |
|
נראה לי שדעת הנציגים שלנו הוא, שאם תיהיה חקירה אז לא יהיו אירועים, ויצטמצמו האירועים במירון.
הדגש חייב להיות לצאת לעבודה עכשיו, לא מתי שיסתיים החקירה בעוד הרבה שנים.
ועוד משהו, מה יעזור לנו עכשיו שחמשה אחראים, אנשי תולדות אהרן, ישבו במאסר 20 שנה ? יהיו עוד אלמנות ויתומים שיצטרכו לתמוך בהם ? עוד חילול ה' ? אנחנו לא זקוקים למדינה שיחלקו לנו עונש, שיטפלו ברוצחים של המשטרה.
כמובן, שזה לא המקום והשעה שהאדמורים האחראים ילכו לנחם ויבואו לזרות מלח על הפצעים בעצם בואם, ודאי לא האדמו"ר מתולדות אהרן
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 09/05/2021 22:55:09
|
|
|
|
| נשלח ב-10/5/2021 07:15 |
|
| |
לכתוב אזאלעכע שטיסים, ה' ישמור וירחם,
|
|
|
|
| נשלח ב-10/5/2021 07:53 |
|
| |
asaf2000
| רציף כתב: |  | | בוכניק כתב: |  | נראה לך ראוי כי מי שאחראי במישרין או בעקיפין במות 45 הקדושים במירון יכול להמשיך ולהיות נציג ציבור? הוא לא צריך לתת את הדין? מי שבנה את הפארטאץ' הזה ומי שנתן לזה מההקדשות ומהפוליטיקאים, חייבים לתת את הדין, ולו רק שלא יעיזו לתחוב יותר את ידיהם המגואלות בדם הקודשים בכל המתחם הזה בפרט ובכל עניני ציבור בכלל. |
|
נראה לי שדעת הנציגים שלנו הוא, שאם תיהיה חקירה אז לא יהיו אירועים, ויצטמצמו האירועים במירון.
הדגש חייב להיות לצאת לעבודה עכשיו, לא מתי שיסתיים החקירה בעוד הרבה שנים.
ועוד משהו, מה יעזור לנו עכשיו שחמשה אחראים, אנשי תולדות אהרן, ישבו במאסר 20 שנה ? יהיו עוד אלמנות ויתומים שיצטרכו לתמוך בהם ? עוד חילול ה' ? אנחנו לא זקוקים למדינה שיחלקו לנו עונש, שיטפלו ברוצחים של המשטרה.
כמובן, שזה לא המקום והשעה שהאדמורים האחראים ילכו לנחם ויבואו לזרות מלח על הפצעים בעצם בואם, ודאי לא האדמו"ר מתולדות אהרן
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 09/05/2021 22:55:09 |
|
מה פתאום חמשה מתולדות אהרון?אם כבר אז ועדת החמשה
|
|
|
|
|