| נשלח ב-12/5/2021 11:56 |
|
| |
השכן הערבי שהיה כמו חבר קרוב פתח את השער לפורעים
יובל חובב, תושב לוד שביתו נפרץ: "השכן שלי, שחייתי ליידו במשך שנתיים בדו קיום, פתח את החצר שלו בשביל לתת לפורעים להיכנס לבית שלי. נכנסו לבית, קרעו ספרי קודש, השחיתו תשמישי קדושה… אני לא יודע להסביר את רמות השנאה אבל אין ספק שיש פה משהו שלא היה". @ErelSegal נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-12/5/2021 12:05 |
|
| |
הערבים אותם ערבים זה שאין משטרה שתגן על היהודים זה מדאיג מאוד, אך זה שהמשטרה עוצרת בשיטתיות יהודים שמגלים יוזמה להגן על נפשם וביתם זה נורא ואיום, גם עצם המעשה, גם המסר ליהודים שאסור להם להגן על עצמם, וכן המסר לערבים שהם יכולים לעשות ככל העולה על רוחם וליהודים לא תהיה זכות להגנה עצמית.
תוקן על ידי נוירולוג ב- 12/05/2021 12:08:19
|
|
|
|
| נשלח ב-12/5/2021 12:27 |
|
| |
אם לא היו עוצרים אות היהודים המהומות היו כפולות
|
|
|
|
| נשלח ב-12/5/2021 12:40 |
|
| |
| מכמונת כתב: |  | אם לא היו עוצרים אות היהודים המהומות היו כפולות
|
|
ולכן יהודי לא יכול להגן על ילדיו ורכושו מפני רוצחים?
|
|
|
|
| נשלח ב-12/5/2021 12:47 |
|
| |
אם יוכח שפעל תוך הגנה עצמית בודאי ישוחרר אבל לתת לו להמשיך חופשי ללא חקירה זה פתח למהומות
|
|
|
|
| נשלח ב-12/5/2021 12:49 |
|
| |
נו באמת
|
|
|
|
| נשלח ב-12/5/2021 12:49 |
|
| |
| מכמונת כתבה: |  | אם לא היו עוצרים אות היהודים המהומות היו כפולות
|
|
סוג של איפוק מעוות שלא רק משדרת חולשה אלא מזמינה את הפרעות הבאות ולגבי השכן שהכניס פורעים התורה כבר העידה: פרא אדם פרא אדם פרא אדם נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-12/5/2021 12:54 |
|
| |
מצדרביעי
| מכמונת כתב: |  | אם לא היו עוצרים אות היהודים המהומות היו כפולות
|
|
לא הוכח בכלל...
בינתיים הראיות הנסיבתיות מוכיחות דווקא להיפך, האם שמת לב שאינתיפאדת הסכינים הפסיקה בדיוק אחרי האירוע של אלאור אזריה (גיבור ישראל לכאורה)?
|
|
|
|
| נשלח ב-12/5/2021 13:14 |
|
| |
לא שמתי לב
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/5/2021 13:30 |
|
| |
מצדרביעי
| A_Smithee כתב: |  | | לא שמתי לב |
|
טוב מאוחר מלעולם לא, תנסה לבדוק/לרענן את זכרונך, בתקופה שקדמה לאותו אירוע היו לצערנו המון מקרים של פגיעה ורצח אזרחים באינתיפאדת הסכינים, ומאז אותו אירוע עם אזריה זה הפסיק, כנראה שההיגיון של המרצחים עובד באופן שונה מאיך שאתה מדמיין שהוא עובד...
|
|
|
|
| נשלח ב-12/5/2021 14:45 |
|
| |
כמה אטימות יש כאן.
הרי אם היו מתארגנים צעירים מכל הארץ, ללכת במסות לערים המעורבות, לפגוע ברכוש של הערבים, אבל פגיעה מסיבית, לשרוף כל רכב, כל חנות של ערבי, ולזרוק אבנים לבתיהם, תוך השמעת שאגות קרב, ולהיטפל לעוברי אורח ערבים, להפחיד אותם, ולהכאיב להם מאד, הם היו מפחדים מ א ד, ויש כמה מקומות בארץ שזו דוגמא טובה, שם הערבים מפחדים מהיהודים, ורק מהחיילים, שהן לא יעשו להם כלום, מהם הם לא מפחדים.
|
|
|
|
|