| נשלח ב-13/5/2021 08:19 |
|
| |
הי"ד. יהודי נרצח ע"י פורעים ערבים בעכו
בד"ה. נפטר היהודי שפורעים ערבים ערכו בו אמש לינץ' בעיר עכו. ה' יקום דמו - גם מכתבלבי התקשורת הישראלית שחושבים שיכולים לקבוע לעדר המטומטמים שצורכים את שירותיהם לאיזה כיוון צריך להזדעזע, לאיזה ערבי שחטף כמה זאפטות בבת-ים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/5/2021 08:31 |
|
| |
אסור לנו להרשות לעצמנו להתנהג כמו הערבים הברברים, אנחנו בניו של הקב"ה ומשכך יש לנו תורה שקיבלנו.
ועל אף רגש הנקמה, צריכים להיזהר.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/5/2021 08:39 |
|
| |
חזרנו לתש"ח עם מדינה מתקדמת ו"כח הרתעה" מדומיין.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/5/2021 08:45 |
|
| |
| timobl כתב: |  |
אסור לנו להרשות לעצמנו להתנהג כמו הערבים הברברים, אנחנו בניו של הקב"ה ומשכך יש לנו תורה שקיבלנו.
ועל אף רגש הנקמה, צריכים להיזהר. |
|
ברור שאסור! אסור גם להשחית רכוש. היית מקבל בהבנה מצב שבו התקשורת מםנה את כל הזרקורים ומורה לעדר המטומטמים להזדעזע ממעשה אסור ונתעב של השחתת תחנת אוטובוס, לדוגמא, בזמן שיהודי נרצח בפוגרום בידי מחבלים וחצי מדינה מותקפת בטילים? ואני כלל לא מזלזל בכאבו של האדם שספג כמה חבטות רציניות בבת-ים, זה לא מגיע לו וזה אסור, אבל כשהזרוע הישראלית של החמאס, התקשורת הישראלית, קובעת לעדר שעליו להזדעזע רק בכיוון הזה - זה מחליא. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/5/2021 09:00 |
|
| |
ירו_שלמי
| פיינשמקער כתב: |  | | timobl כתב: |  |
ועל אף רגש הנקמה, צריכים להיזהר. |
|
ברור שאסור! אסור גם להשחית רכוש. היית מקבל בהבנה מצב שבו התקשורת מםנה את כל הזרקורים ומורה לעדר המטומטמים להזדעזע ממעשה אסור ונתעב של השחתת תחנת אוטובוס, לדוגמא, בזמן שיהודי נרצח בפוגרום בידי מחבלים וחצי מדינה מותקפת בטילים? ואני כלל לא מזלזל בכאבו של האדם שספג כמה חבטות רציניות בבת-ים, זה לא מגיע לו וזה אסור, אבל כשהזרוע הישראלית של החמאס, התקשורת הישראלית, קובעת לעדר שעליו להזדעזע רק בכיוון הזה - זה מחליא. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אני מודה לה' שהתשקורת שלנו עדיין מבחינה בין יהודים לערבים, ומבינה שיש לדווח כאשר ילד נושך כלב... ואני שמח שהם מבינים שהזעזוע העמוק באמת צריך לבוא כשיהודים רחמנים בני רחמנים עוברים לעשות לינצ'ים. יותר מאשר כשערבים עושים זאת, כשערבי עושה לינץ' זה כמו כל פיגוע או גראד שהורג, היו לצערנו כבר כמה כאלו בימים האחרונים ולא ראיתי את הזעזוע שלך, כשיהודי הופך לפרא אדם, לחיית טרף, על א"י להזדעזע ארבע מאות פרסה על ארבע מאות פרסה.
ואני הקטן מזועזע בעיקר מכך שחרדים, גלותיים בהצהרה, מביעים תמיכה בחיות מטורפות דלי"ם וריקים.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/5/2021 09:36 |
|
| |
ירו_שלמי לאחל לך ביקור קצר "וידידותי" של אהוביך ידידיך "שונאי הדתל"ים" בביתך ? אולי גם תשמח אם אשתך וילדיך יהיו נוכחים ? חבל שהם יפספסו את התענוג של החבר'ה מ "על חרבך תחיה" ואל תשכח לספר לנו חוויות.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/5/2021 09:39 |
|
| |
יש מקור אמין לדיווח על מותו של הפצוע? לא ראיתי על כך שום דיווח, ובשאר האתרים מופיע שהוא חי ב"ה, אבל פצוע קשה השם ירחם.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/5/2021 09:43 |
|
| |
ירו_שלמי
| momeir כתב: |  | ירו_שלמי לאחל לך ביקור קצר "וידידותי" של אהוביך ידידיך "שונאי הדתל"ים" בביתך ? אולי גם תשמח אם אשתך וילדיך יהיו נוכחים ? חבל שהם יפספסו את התענוג של החבר'ה מ "על חרבך תחיה" ואל תשכח לספר לנו חוויות. |
|
אם אין דעת הבדלה מניין. מי שמשוה ומנסה לקיים 'איזון' בין התנהגות יהודית לערבית, אין לו צל של מושג על ההבדל בין ישראל לעמים, בין 'כלב נשך ילד' לבין 'ילד נשך כלב'. הוא מנסה לצרף אותנו ל'על חרבך תחיה' של הערבים. סמוטריץ' הבין את זה, נתניהו הבין שעכשיו צריך לגנות.
בעיניי התנהגות ערבים הם לא פונקציה, הם איום בדיוק כמו של חיות בג'ונגל, צריך לטפל בהם בשכל ובהגיון ציני, באופן פרקטי ופרגמטי. לנסות להיות כמוהם? סרטונים של יהודים מכים פצוע שנראה ללא הכרה לא מזעזעים אותך? אתה יהודי?
|
|
|
|
| נשלח ב-13/5/2021 09:49 |
|
| |
כבר קודם לכן כתבו כאן שיש לעקוב מה יהיה אחרי ביקורם של בן גביר וגופשטיין בעיר
|
|
|
|
| נשלח ב-13/5/2021 10:29 |
|
| |
חוסר אחריות קצת לדווח על פטירת אדם חי שזקוק לתפילות
אלעד ברזילי, בוגר ישיבת ההסדר במעלות (מחזור ל"ח) וחבר הגרעין התורני בעכו, נפצע אתמול קשה בלינץ' שביצעו בו ערביי עכו. אלעד הוצא בכוח ממכוניתו והוכה קשות בראשו ע"י ההמון המשולהב.
הודעת המשפחה המעדכנת על מצבו:
"חברים יקרים, אלעד יצא מהניתוח, ברוך השם מצבו יציב וכרגע לא נשקפת סכנה לחייו. עם זאת, אלעד שלנו נפגע בצורה קשה ולכן ידרש הרבה זמן לשיקום, וכולנו תפילה שיצא מזה בשלום וללא נזקים עתידיים. בשם כולם אנחנו מחזקים את ידיה של יעל אישתו ושל כל משפחתו לימים טובים ובריאות איתנה"
|
|
|
|
| נשלח ב-13/5/2021 10:40 |
|
| |
לאור זאת, מתבקש שההנהלה תשנה את הכותרת. אני כבר וא יכול. ונמשיך להתפלל לרפואתו! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/5/2021 11:13 |
|
| |
משפחתו וחבריו של אלעד ברזילאי יוצאים בגיוס המונים למענו! אלעד הגיע כאיש חינוך שהתלווה לקבוצת בני נוער יהודית שהגיעו לחזק את מרכז העיר עכו, לאחר שבקבוצת הוואצפ של אנשי חינוך בעכו התפרסמה קריאה למורים להגיע למקום ולשמור על בני הנוער, על מנת שלא יפעלו בדרכים לא רצויות חלילה. הרופאים נלחמים על חייו ומכינים את המשפחה לקראת תהליך שיקום ארוך וקשה, שידרוש משאבים רבים. תרומה בקישור הבא - https://tic.li/2gBvZEg
|
|
|
|
| נשלח ב-14/5/2021 11:18 |
|
| |
פשוט זוועה שהמבוגרים באים "לרסן את הנוער", בעוד יכול להיות שדווקא הטקטיקה של הנוער ה"מופרע" מתאימה יותר למאורעות המזוויעים בהם אנו מצויים...
|
|
|
|
|