| נשלח ב-14/5/2021 00:55 |
|
| |
מה מביא את הרבה אנשי תקשורת להזדהות עם האויב??
הדגש על המשוואה בין לינץ' אחד של יהודים נגד ערבים מול ההסתה והרצח בין רבים מאוד מהציבור הערבי (בהחלט לא כולם אבל גם לא מעטים), ובכלל ההלקאה העצמית של הרבה מאנשי התקשורת על קיפוח המגזר הערבי, ועל זה שאין ערבים רעים רק ערבים שרע להם מבחינה כלכלית בלה בלה בלה. למישהו יש הסבר לתופעה הזו?? ואולי הם מתוסכלים שהתקוממות הערבים והכיסוי התקשורתי הבינלאומי השלילי מזכיר להם שלעם ישראל ולארץ ישראל יש כללים וקודים שונים וייחודיים מה שאין בכל העמים ובכל הארצות האחרות, והם פשוט מתקוממים נגד ה"אתה בחרתנו" שמנחיתים עליהם בכל פעם ממקום אחר? הרבה יגידו שזה משנאת נתניהו ויש בזה יותר ממשהו, אבל התופעה הנ"ל חיה ובועטת הרבה זמן לפני שנתניהו בכלל הגיע לשלטון. ואולי זה הנשמה היהודית שלא נותנת מנוח וחייבים להשתיק אותה עם כל מיני רעיונות עועים של צדק אוניברסלי ואחוות עמים. תעלומה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/5/2021 01:02 |
|
| |
ממתי מי שהורג יהודים הוא אוייב? ידוע לי על קבוצות חרדיות שלמות שהרגו יהודים בשאננות והם לא האויב של היהודים, או שכן?
|
|
|
|
| נשלח ב-14/5/2021 01:05 |
|
| |
יש כמה גורמים, אך אי אפשר שלא להביא ציטוט מדהים של הודה הדעות ברל כצנלסון ממנהגיה הבולטים של תנועת העבודה:
"היש בעמים אשר מבניו הגיעו לידי סילוף כזה, שכלי ונפשי, שכל מה שעושה עמם, כל יצירתו וכל יסוריו הם בזויים ושנואים, וכל מה שעושה אויב־עמם, כל שוד וכל רצח וכל אונס ממלא את לבם רגש הערצה והתמכרות? אכן, ברוסיה ב-1881, בעצם ימי הפרעות, ישבו בנים ובנות לעם ישראל והדפיסו בחשאי מתוך מסירות־נפש, פרוקלמציות, הקוראות לפוגרומים, מתוך תקווה שהדם היהודי שישפך יעזור להתקוממותו של המוז'יק הרוסי. אכן, יודעת ההיסטוריה העברית כל מני רנגטים ודגנרטים. צורות שונות ל'שמד'! כל עוד אפשרי הדבר שיבוא ילד יהודי לארץ ישראל, ילד שטופח על־ידי יסורי העם ומשאת נפש של דורות, וכאן ידבקו בו חיידקים של שנאה לעצמו, של 'עבדות בתוך המהפכה', ויטרפו עליו את דעתו עד כדי כך שיראה את הגאולה הסוציאלית בנאצים הפלשתינאים, שהצליחו לרכז כאן בארץ את האנטישמיות הזואולוגית של אירופה עם תאוות הפיגיון שבמזרח – אל ידע מצפוננו שקט." ~ נאום 1 במאי 1936
|
|
|
|
| נשלח ב-14/5/2021 01:10 |
|
| |
נוירולוג הוא גם מתפלא על התופעה הייחודית ליהודים יש להבדיל הרבה מוסלמים שיש להם המון ביקורת על האסלאם. אבל שנאה עצמית תהומית כמו שיש ללא מעט יהודים, את זה עדיין לא פגשתי. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/5/2021 01:23 |
|
| |
בהחלט זה כמובן לא רק בקרב אנשי התקשורת, פשוט להם אנו נחשפים יותר המצב באקדמיה, בתרבות, בבתי המשפט ובפרקליטות לא יותר טוב.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/5/2021 01:36 |
|
| |
אוטו-אנטישמיות:
|
|
|
|
| נשלח ב-14/5/2021 04:00 |
|
| |
אם אתה עיתונאי אגואיסט אוהב כבוד ותשומת לב, יש לך דילמה לא פשוטה, מה עדיף הכבוד האישי, או הכבוד הלאומי שלך, של העם שלך
אם אתה אוהב יותר את הכבוד האישי, אתה יוצא בצדקנות נגד העם שלך, נגד הארץ שלך, נגד המדינה שלך, וקוצר המון תשומת לב ואהבה על חשבון האחים שלך.
זהו תמצית משנת חייו של מוחמד פריי, "תראו אותי, אני אני אני" כל ציוץ חדשות שלו צועק "ישראל פריי פה, איזה גבר"
|
|
|
|
| נשלח ב-14/5/2021 06:23 |
|
| |
אותה סיבה שגרמה לך לשרוץ פה 24/7 ולהפיץ שקרים בכל אשכול שנפתח על הקורונה. ומאותה סיבה שכתבת שהסיכוי למות מהרקטות הוא פחות מאפסי ואין סיבה לשמור על ההנחיות. אינך שונה מהם. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|