בית פורומים בחדרי חרדים

נשיא איחוד הצלה: באסון בקרלין מד"א התיחסו אלינו כאילו היינו שקופים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-18/5/2021 12:50 לינק ישיר 
נשיא איחוד הצלה: באסון בקרלין מד"א התיחסו אלינו כאילו היינו שקופים

אלי ביר נשיא איחוד הצלה שנכח במקום האסון בגבעת זאב התראיין לקול חי וטען כי מד"א התיחסו אליהם כאילו היו שקופים וסירבו לשתף פעולה יחדיו בפעולות ההצלה

תוקן על ידי מכמונת ב- 18/05/2021 12:52:32

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/5/2021 13:11 לינק ישיר 

אני מקווה שיום יבוא, ומישהו הגון וישר יצליח "להתפלח" לכנסת, ויעשה סדר בכל העניין הזה..
והכל כסף! אבטחת אירועים, יוקרה ושוב.. כסף!!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/5/2021 13:43 לינק ישיר 

לא קשור לכנסת... תפנימו שהכח של חכ לגבי מערכות הוא מאד חלש, אבל כיף שיש את מי להאשים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/5/2021 14:27 לינק ישיר 
זה לא קשור לח"כ חרדי כזה או אחר

מד"א מוברגים חזק במרכז הליכוד ומשם כל הכח שלהם.
אם רוצים לעשות שינוי צריך להתחיל שם

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/5/2021 14:39 לינק ישיר 

הבדל עצום בין מד"א לאיחוד הצלה.

מד"א מחויבים לבוא ולפנות בכל קריאה שמתקבלת.
איחוד הצלה אינם אחראים או מחיובים לשום דבר. ברצותם באים וברצותם לא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/5/2021 14:46 לינק ישיר 
bakבוק

מכמונת כתב:
אלי ביר נשיא איחוד הצלה שנכח במקום האסון בגבעת זאב התראיין לקול חי וטען כי מד"א התיחסו אליהם כאילו היו שקופים וסירבו לשתף פעולה יחדיו בפעולות ההצלה

תוקן על ידי מכמונת ב- 18/05/2021 12:52:32

בראיון האחרון ששמעתי ממר ביר בתקשורת לפני כחצי שנה לערך ממיטת חוליו הוא חרף וגידף את שר הבריאות לשעבר שלדעתי היה מהשרים החרוצים ומהמוצלחים ביותר בתולדות המדינה . כים משאלת לבו של ביר התגשמה והשר הוחלף..
מעניין מאוד את מי יש לו להאשים כעת .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/5/2021 14:48 לינק ישיר 

הייתי לוקח בערבון מוגבל כל דיווח של אנשים שלעיתים נראה שהפכו את הבכיינות והטלת הרפש למקצוע ועושים פוליטיקה בזמן אסונות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/5/2021 12:10 לינק ישיר 

מעריך מאוד את מתנדבי איחוד הצלה על עבודת הקודש שהם עושים. ואין לי באמת מושג מה באמת קרה באירוע זה כך שלא יכול לקחת צד בעניין. רק אעיר מנקודת המבט שלי, שנחשפתי גם לכמה אירועים בהם הגיעו מתנדבי הצלה ולמרבה הצער התנהגו בצורה לא מקצועית ביחס לטיפול בפצועים וגם לא אתית (צילמו מהזירה פצועים)... מאמין ומקווה שזה רק אחוז קטן...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/5/2021 00:40 לינק ישיר 

גם באסון מירון
אחד מנציגי איחוד אמר בראיון.
שלא שיתפו אותם בתרגילים שעשו יום קודם

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/5/2021 01:02 לינק ישיר 
שמיםפתוחים

נוירולוג כתב:
הייתי לוקח בערבון מוגבל כל דיווח של אנשים שלעיתים נראה שהפכו את הבכיינות והטלת הרפש למקצוע ועושים פוליטיקה בזמן אסונות.

כמי שנעזרה כמה פעמים בטיפולם המקצועי של איחוד הצלה אני לוקחת בערבון מאוד מוגבל את הספקנות שלך

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/5/2021 01:10 לינק ישיר 
שמיםפתוחים

אפיפנס כתב:
מעריך מאוד את מתנדבי איחוד הצלה על עבודת הקודש שהם עושים. ואין לי באמת מושג מה באמת קרה באירוע זה כך שלא יכול לקחת צד בעניין. רק אעיר מנקודת המבט שלי, שנחשפתי גם לכמה אירועים בהם הגיעו מתנדבי הצלה ולמרבה הצער התנהגו בצורה לא מקצועית ביחס לטיפול בפצועים וגם לא אתית (צילמו מהזירה פצועים)... מאמין ומקווה שזה רק אחוז קטן...

כמי שנעזרה כמה פעמים בטיפולם המקצועי של איחוד הצלה אני מאוד סקפטית לגבי העדות המשמיצה שלך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/5/2021 01:17 לינק ישיר 

שמיםפתוחים כתב:

כמי שנעזרה כמה פעמים בטיפולם המקצועי של איחוד הצלה אני לוקחת בערבון מאוד מוגבל את הספקנות שלך

אם תסבירי את הקשר בין דברייך לדברים שכתבתי אוכל להתייחס.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/5/2021 12:39 לינק ישיר 

שמיםפתוחים כתב:
כמי שנעזרה כמה פעמים בטיפולם המקצועי של איחוד הצלה אני מאוד סקפטית לגבי העדות המשמיצה שלך.
לא התכוונתי להשמיץ, אלא להעלות נקודה. גם נעזרתי על ידי מתנדבי איחוד הצלה וחבריי הטובים ביותר מתנדבים ועושים עבודת קודש ואני לא מזלזל בהקרבה שלהם... אולי יש צורך לחזק כמה צדדים שיותר חלשים בארגון זה, בלי להפחית מפועלם האדיר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/5/2021 14:23 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/5/2021 16:07 לינק ישיר 

אנשי איחוד הצלה עושים עבודת קודש ללא ספק, אבל איך לומר, השתן קצת עלה להם לראש.
ההתנהגות האישית שלהם בכביש, ביחס לציבור וכו', הולך ונעשה גס ומיותר.
שלא לדבר על הפעלת צופרים ללא צורך וסיבה, סתם כי בא להם, בלי להתחשב בהפרעה לדיירים.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > נשיא איחוד הצלה: באסון בקרלין מד"א התיחסו אלינו כאילו היינו שקופים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext