מד"א מחויבים לבוא ולפנות בכל קריאה שמתקבלת. איחוד הצלה אינם אחראים או מחיובים לשום דבר. ברצותם באים וברצותם לא.
נשלח ב-18/5/2021 14:46
bakבוק
מכמונת כתב:
אלי ביר נשיא איחוד הצלה שנכח במקום האסון בגבעת זאב התראיין לקול חי וטען כי מד"א התיחסו אליהם כאילו היו שקופים וסירבו לשתף פעולה יחדיו בפעולות ההצלה
תוקן על ידי מכמונת ב- 18/05/2021 12:52:32
בראיון האחרון ששמעתי ממר ביר בתקשורת לפני כחצי שנה לערך ממיטת חוליו הוא חרף וגידף את שר הבריאות לשעבר שלדעתי היה מהשרים החרוצים ומהמוצלחים ביותר בתולדות המדינה . כים משאלת לבו של ביר התגשמה והשר הוחלף.. מעניין מאוד את מי יש לו להאשים כעת .
נשלח ב-18/5/2021 14:48
הייתי לוקח בערבון מוגבל כל דיווח של אנשים שלעיתים נראה שהפכו את הבכיינות והטלת הרפש למקצוע ועושים פוליטיקה בזמן אסונות.
נשלח ב-19/5/2021 12:10
מעריך מאוד את מתנדבי איחוד הצלה על עבודת הקודש שהם עושים. ואין לי באמת מושג מה באמת קרה באירוע זה כך שלא יכול לקחת צד בעניין. רק אעיר מנקודת המבט שלי, שנחשפתי גם לכמה אירועים בהם הגיעו מתנדבי הצלה ולמרבה הצער התנהגו בצורה לא מקצועית ביחס לטיפול בפצועים וגם לא אתית (צילמו מהזירה פצועים)... מאמין ומקווה שזה רק אחוז קטן...
נשלח ב-20/5/2021 00:40
גם באסון מירון אחד מנציגי איחוד אמר בראיון. שלא שיתפו אותם בתרגילים שעשו יום קודם
הייתי לוקח בערבון מוגבל כל דיווח של אנשים שלעיתים נראה שהפכו את הבכיינות והטלת הרפש למקצוע ועושים פוליטיקה בזמן אסונות.
כמי שנעזרה כמה פעמים בטיפולם המקצועי של איחוד הצלה אני לוקחת בערבון מאוד מוגבל את הספקנות שלך
נשלח ב-20/5/2021 01:10
שמיםפתוחים
אפיפנס כתב:
מעריך מאוד את מתנדבי איחוד הצלה על עבודת הקודש שהם עושים. ואין לי באמת מושג מה באמת קרה באירוע זה כך שלא יכול לקחת צד בעניין. רק אעיר מנקודת המבט שלי, שנחשפתי גם לכמה אירועים בהם הגיעו מתנדבי הצלה ולמרבה הצער התנהגו בצורה לא מקצועית ביחס לטיפול בפצועים וגם לא אתית (צילמו מהזירה פצועים)... מאמין ומקווה שזה רק אחוז קטן...
כמי שנעזרה כמה פעמים בטיפולם המקצועי של איחוד הצלה אני מאוד סקפטית לגבי העדות המשמיצה שלך.
נשלח ב-20/5/2021 01:17
שמיםפתוחים כתב:
כמי שנעזרה כמה פעמים בטיפולם המקצועי של איחוד הצלה אני לוקחת בערבון מאוד מוגבל את הספקנות שלך
אם תסבירי את הקשר בין דברייך לדברים שכתבתי אוכל להתייחס.
נשלח ב-20/5/2021 12:39
שמיםפתוחים כתב:
מעריך מאוד את מתנדבי איחוד הצלה על עבודת הקודש שהם עושים. ואין לי באמת מושג מה באמת קרה באירוע זה כך שלא יכול לקחת צד בעניין. רק אעיר מנקודת המבט שלי, שנחשפתי גם לכמה אירועים בהם הגיעו מתנדבי הצלה ולמרבה הצער התנהגו בצורה לא מקצועית ביחס לטיפול בפצועים וגם לא אתית (צילמו מהזירה פצועים)... מאמין ומקווה שזה רק אחוז קטן... כמי שנעזרה כמה פעמים בטיפולם המקצועי של איחוד הצלה אני מאוד סקפטית לגבי העדות המשמיצה שלך.
לא התכוונתי להשמיץ, אלא להעלות נקודה.
גם נעזרתי על ידי מתנדבי איחוד הצלה וחבריי הטובים ביותר מתנדבים ועושים עבודת קודש ואני לא מזלזל בהקרבה שלהם... אולי יש צורך לחזק כמה צדדים שיותר חלשים בארגון זה, בלי להפחית מפועלם האדיר
אנשי איחוד הצלה עושים עבודת קודש ללא ספק, אבל איך לומר, השתן קצת עלה להם לראש. ההתנהגות האישית שלהם בכביש, ביחס לציבור וכו', הולך ונעשה גס ומיותר. שלא לדבר על הפעלת צופרים ללא צורך וסיבה, סתם כי בא להם, בלי להתחשב בהפרעה לדיירים.