| נשלח ב-2/6/2021 23:44 |
|
| |
אין תשובה מקצועית לזה אז כל שנותר הוא הימורים ומשאלות לב
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2021 23:47 |
|
| |
מצדרביעי
יש טענות שברגע האחרון ניר אורבך כן יבריז למרות החתימה של בנט, ככל שאכן יקרה הנס והממשלה כן תקום -אני מהמר שהיא תתפרק עד סוף ספטמבר מקסימום...
תוקן על ידי מצדרביעי ב- 02/06/2021 23:47:00
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2021 23:54 |
|
| |
כנראה לא תעלה, אבל אם תעלה, אני הייתי נותן לה חצי שנה סיבה: בהתחלה יתרגשו נבחרי השמאל לקבל לידם את הנהגת המדינה, ויוותרו על כל הערכים והמריבות העיקר להמשיך את הממשלה אחרי חצי שנה לבם יהיה כבר גס, יתרגלו קצת לכסא, ואז יעלו כל המשקעים האפורים שיש לכל אחד בבטן הרי אין מכנה משותף אמיתי בין השמאל ערבים בנט הלוואי ואני טועה וזה יקח פחות זמן..
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2021 23:58 |
|
| |
לדעתי, הערבים יבריזו ברגע האחרון. מספיק האירוע הביטחוני הכי קטן, הם יצהירו הצהרות פבלוביות, והעסק יתפוצץ. זה ב-DNA שלהם, כך היה עם כל ההסכמים של השמאל עם הפלסטינים (ע"ע ברק, למשל), בסוף הם קיבלו רגליים קרות. בנוסף, כל עוד יש רשתות חברתיות ויש אפשרות להתראיין, כל מרכיב ומרכיב ביצור המוזר הזה יכול לפלוט משהו מביך ולפרק את העסק כולו. אחרי הרכבת הקואליציה כבר יהיה יותר קשה לפרק אותה, אבל כל עוד היא לא הוקמה, כל עלה נידף יכול לפרקה.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2021 00:02 |
|
| |
אם היא תקום, היא תחזיק מעמד הרבה יותר זמן ממה שכוולם חושבים,
ולמה?
משום שלנוכל הפוליטי נפתלי בנט אין לאן לחזור,
הוא כיום שרוף בציבור הסרוג הימני,
ולכן הוא יתעקש להמשיך אותה גם אם יתברר לו שהוא מוביל את מדינת ישראל לאסון נורא,
את אותו תהליך עבר ראש הממשלה דאז יצחק רבין,
שגם שהתברר לו שערפאת לא רוצה לעשות שלום,
והוא רימה אותו,
הוא המשיך בדרך הנוראית שגרמה לעוד ועוד אסונות ופיגועים,
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2021 00:10 |
|
| |
גג שלושה חודשים
פלוס התרסקות פוליטית של בנט ולפיד
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2021 00:11 |
|
| |
תלוי בהתפתחות עם בנימין נתניהו. כל עוד שהוא יהווה איום על שלטונם יעשו הכול כדי לא לאבד את ההישג ההיסטורי שלהם. לא כל יום, נתניהו יכול להכריז עלה בידי לאבד את שלטון הליכוד לטובת בנט ולפיד...
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 03/06/2021 00:15:44
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2021 00:17 |
|
| |
כל עוד נתניהו יור הליכוד
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2021 00:48 |
|
| |
זה ודאי שאם נתניהו יעזוב את הליכוד, הממשלה תפול תוך שבוע שבועיים. אבל גם אם לא, אין לה סיכוי לשרוד יותר מחצי שנה במקרה הטוב, ואם יתחילו/ימשיכו מהומות במגזר הערבי תוחלת החיים שלה פחות מחודש. וזה לא תלוי בבנט בכלל, ביום שהערבים נגדו הוא נופל.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2021 00:58 |
|
| |
תוקן על ידי אויויוי ב- 03/06/2021 00:58:08
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2021 07:51 |
|
| |
ראש השנה התשפ''ב
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2021 08:39 |
|
| |
הימור מקצועי והגיוני בדרך כלל אמור לקחת בין שנה לשנה וחצי כי המריבות האלה הן עניין של תהליך שלוקח להם זמן עד שכלו כל הקיצין. דווקא במקרה הזה הייתי לוקח סיכון שהעסק יתפרק מהר מאוד .יש כאן לדעתי את כל המרכיבים שצריך בשביל מחלוקת .העסק פשוט יתפוצץ להם בפנים ויתכן מאוד מסיבה חיצונית שהיום עדיין לא ידועה כמו למשל אירוע בטחוני או פרשת שחיתות חדשה. עד חצי שנה הממשלה הזו ז"ל. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2021 08:50 |
|
| |
אפילו אם הממשלה תיפול בהצעת "אי אימון" יום אחרי הקמתה היא תכהן עוד חצי שנה בתור "ממשלת מעבר" עד לבחירות והקמת ממשלה חילופית כמו שממשלת המעבר הנוכחי נפלה באיזור חנוכה ורק עכשיו מפנה את מקומה. אי אפשר להפיל ממשלת מעבר ובינתיים היא תעביר סדרת חוקים שיהיו בכיה לדורות.
|
|
|
|
|