, אז נזכיר את הפוסט החריף הזה שכתב נפתלי בנט בעבר:
נשלח ב-3/6/2021 22:18
באותו ראיון בנט אומר כך: "טעיתי בכך שעד כה פסלתי אותו".
נשלח ב-3/6/2021 22:22
לא ברור לי אם אתה חסיד של ממשלת השמאל ערבים הזו, ומכאן כל תגובותיך באשכולות השונים או שאתה סתם אוהב להתנגח.
עכ"פ המשפט שהדגשת לא עונה ולא מסביר את הסתירה המוחלטת לגמרי מהדברים שהוא כתב בפוסט תוך שגיבה את הדברים בעובדות מהמציאות.
נשלח ב-3/6/2021 22:25
זה חיובי שהמפלגות הערביות הפכו לשותפות לגיטימיות לממשלה (תודה לנתניהו), סביר להניח שבשל עמדותיהן הן יהיו רוב הזמן באופוזיציה (כמו מרץ) אבל טוב ובריא שאין פסילה רק בגלל שהם לא יהודים
נשלח ב-3/6/2021 22:31
יש אנשים שאין להם גם בעיה שיהיה שר בטחון ערבי, רמת הטירלול ואיבוד הדרך של אנשים מדהימה.
נשלח ב-3/6/2021 22:36
לא בעד ולא נגד. לא חוזה עתידות. נחיה ונראה. הערה שלי הייתה פשוט להראות (מה שאתה השמטת) שהוא מודע לסתירה והוא חוזר בו. אתה יכול לבקר אותו על כך אבל לפחות תהיה הגון לומר שהוא טוען שהוא טעה וגילה "ידיד"... כמו שביבי גילה את ידידו ערפאת ימ"ש
נשלח ב-3/6/2021 22:38
ממה הוא חזר בו? מהעובדות שהוא עצמו ציין? מעובדות אי אפשר לחזור אפשר לחזור מאג'נדה ואידיאולוגיה, לא מעובדות.
נשלח ב-3/6/2021 22:40
למה לא? ג'ורג' דיק לא יוכל במדינה הגזענית שלך להיות שר ביטחון? הוא יותר ציוני ממך וודאי תורם לישראל יותר ממך.
נשלח ב-3/6/2021 22:43
הוא חזר בו ממה שאמר על עבאס.כנראה שהבין שעבאס השתנה בשנים האחרונות (כפי שאכן נראה שהיה מוכן לשבת עם מפלגות ימין) ומה שעשה ב2013 זה בעבר. עכשיו הוא ידיד לפחות כמו ערפת...
נשלח ב-3/6/2021 23:08
והוא מפרט יותר בראיון.
נשלח ב-3/6/2021 23:33
קלעפער כתב:
למה לא? ג'ורג' דיק לא יוכל במדינה הגזענית שלך להיות שר ביטחון? הוא יותר ציוני ממך וודאי תורם לישראל יותר ממך.
נדמה לי שתגובה כה הזויה וחולנית אינה מצריכה תגובה מלבד להסגיר אותה.
נשלח ב-3/6/2021 23:38
אתה לא יודע מי זה ג'ורג' דיק? זו אינה בושה. אתה מתמצא באליטוב ופינטו ובן ארצי, ויש בזה כנראה מספיק פרנסה.
ג'ורג' דיק הוא דיפלומט ערבי שהנאום שלו הוגדר בתקשורת כולה, כולל הימנית, כנאום הטוב ביותר שנערך כהגנה על מדינת ישראל.
נשלח ב-3/6/2021 23:38
קלעפער כתב:
הוא חזר בו ממה שאמר על עבאס.כנראה שהבין שעבאס השתנה בשנים האחרונות (כפי שאכן נראה שהיה מוכן לשבת עם מפלגות ימין) ומה שעשה ב2013 זה בעבר. עכשיו הוא ידיד לפחות כמו ערפת...
אתה חושב לפני שאתה כותב? או לפחות קורא לפני שאתה כותב?
הפוסט החריף של בנט על רעמ ומנסור עבאס נכתב בינואר השנה לפני כמה חודשים בנט לא ידע שמנסור עבאס השתנה בשנים האחרונות? רק כעת כשהיה צריך אותו להקמת ממשלה בראשותו הוא גילה את זה?
אולי אני לא קורא את מה שאני כותב, אבל אני גם לא כותב נגד עצמי, אתה לא מקשיב לבנט ומפרסם נגדו, זה הרבה יותר חמור. הוא התייחס לכך מפורשות. הכתב שאלה אותו בדיוק את כל השאלות הקשות והוא הסביר שהוא טעה. ביחס לטענתך שזו "עובדה" אמרתי שהוא חזר בתשובה ובנט אכן למד זאת אחרי נתנהיו. בכל זאת ביבי יותר משופשף.