|
|
| נשלח ב-15/6/2021 13:28 |
|
| |
שכיני הגורי הראה לי חלק ממכתב שקיבל

|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2021 15:05 |
|
| |
כל מילה פנינה.
אבל אני לא מאמין שחסיד גור היחס לכתוב את זה, ואם חסיד גור באמת הוא כתב את זה, אני חושש לשלומו.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2021 15:16 |
|
| |
נחמד. אבל מעט מדי מאוחר מדי
|
|
|
|
| נשלח ב-16/6/2021 01:58 |
|
| |
כנראה שאחד האנוסים בגור נדלן כתב את המכתב!! הוא אנוס להישאר שם אבל מאוד רוצה לעזוב!! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-16/6/2021 18:08 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-16/6/2021 22:27 |
|
| |
אני משתדל לא להיכנס לאשכולות הסחי ומאוס בעניין גור, כי אני קצת מתקשה להשתלב בטרנד השנאה שמבוססת ברובה על פוסטים ברלב"ח ושאולזון ודומיהם.
אבל הצחיק אותי המכתב הזה. אני לומד מהדברים הנוקבים שעד לשנים האחרונות תלמידי ישיבות גור היו מבוקשים בכל החוגים, ובנות כל החסידויות (אולי גם מהציבור הליטאי) עמדו בתור לזכות להשתדך דווקא עם חסידי גור, ורק כעת הובאש ריחם של בחורי החסידות.
אבל צריך להסתכל גם על הדברים הטובים, לפחות חסידי גור בוגרי המוסדות של הרב שאול אלתר יהיו מבוקשים ויחטפו אותם מכל החסידיות וכן בנות אברכים ורבנים חשובים.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/6/2021 23:56 |
|
| |
קלעפער
| נוירולוג כתב: |  | אני משתדל לא להיכנס לאשכולות הסחי ומאוס בעניין גור, כי אני קצת מתקשה להשתלב בטרנד השנאה שמבוססת ברובה על פוסטים ברלב"ח ושאולזון ודומיהם.
|
|
לא ליטאים לא קונה...
מה היה הרה"ק הרי"ל מב"ד אומר? "רבונו של עולם צא וראה עמך ישראל, אפילו זה שפותח עשרות אשכולות של סחי ומאוס על הגרח"ק ועוד משונאיו, בכל זאת נמנע מלהכנס לאשכולות על גור ופושט טלפיו כאומר ראו נא כשר אני..."
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2021 00:57 |
|
| |
איך לומר בעדינות, אתה שילוב של נודניק וילד שלא התבגר
כשאני פותח אשכול למשל בנושא ר' חיים זה מבוסס כמעט תמיד על פרסומים שיצאו מהבית או מדוברי ויחצני הבית, ולא מאיזה פורום אנונימי שאין לך מושג וחצי מושג אם הדברים בכלל היו.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2021 02:14 |
|
| |
אה, הבנתי. אינו דומה סחי ומאוס עם מקורות...לסחי ומאוס בלי מקור...
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2021 02:15 |
|
| |
ותודה על העדינות. בנוסף לכל מעלותיך הרבות אתה גם עדין. מישהו כתב לאחרונה שכשהוא ראה את גפני אומר שהוא עדין הוא צחק... עכשיו אני צחקתי...
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2021 19:08 |
|
| |
בהחלט לא נעים שיוצא הרבה סחי ומאוס מבני הבית שם, הגינוי בהחלט במקום. לגבי הסיפורים והעלילות מבית רלב"ח שאולזון ושות', אף שזה הספורט הלאומי כאן לשנוא ולתקוף גם בלי צורך לדעת האם מדובר בסיפורי מעשיות או עובדות (מה לעשות שאין כאן בפרט, וברשת בכלל, ביטוי לעמדת הצד השני), בשביל לקבוע שמדובר בסחי ומאוס צריך לדעת אם זה אכן קרה.
באמת לא נעים שהייתי צריך לומר לך מקצת מהאמת בפנים, התבטאתי בעדינות, יש הרבה מה לומר על ההתנהגות שלך, אבל אסתפק בזה.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2021 19:15 |
|
| |
כלומר שאם זה אמת זה לא סחי ומאוס? לא ברור מה אתה מנסה לומר. אם הבעיה שלך שמדובר בשקרים אז תגיד שזה לא נכון או לא יכול לודא שזה נכון, ברגע שאמרת סחי ומאוס זה אומר שלא שאלת האמינות כאן על הפרק אלא שאלת הסחי. אגב, גם משהו שנכון נתון לפרשנות. למשל וידאו שבו פירשנת שהנכד מזלזל ונותן מכה לסבו הגר"ח. זה באבוא סחי ומאוס. שקר גס והשמצה זולה וגם לא הגיונית, שום נכד ככה לא מתיחס לסבו ודאי לא גדול הדור וודאי לא מול המצלמות. אבל זה לא מנע ממך להסטין.
בצפיה דרוכה ל"מוסר" ממך על התנהגותי כאחד שלא מניח לך לשקר ולהטעות ככל העולה על רוחך...תצטרך לעבוד קצת יותר ולשקר פחות...
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2021 19:19 |
|
| |
נראה לי שאתה בפורום הלא נכון
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2021 19:48 |
|
| |
זה נכון... על זה נאמר ליסטים שכמוך כבשוה...
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|