| נשלח ב-15/6/2021 13:36 |
|
| |
תודה לאתר בחדרי חרדים
אתמול עמד האתר על עקרונותיו, וטשטש את תמונות הנשים השרות והסוררות בתמונה המסורתית עם הנשיא, מה שגרר תגובות נזעמות מאותן מטושטשות תרתי משמע.
החברים פה מתבקשים לההגיב בלייקים ודברי חיזוק לעורכים, על העמידה על העקרונות
יחד עם זאת מהראוי להעלות מאמר הבהרה לאותם טינופות שנשבו, שאין להם מושג על מה ההסתרה, והם יוצאים עם התגובות הקבועות כמו 'סוטים שלא יכולים לעמוד ביצרם למראה תמונות נשים שילכו לטיפול' וכו', שלא מדובר על שנאת נשים ולא על יצרים, אלא כך קובעת ההלכה הפשוטה ברמב"ם ובשו"ע שאסור להסתכל על נשים והפוסקים בדורות האחרונים מעת המצאת הפוטגרפיה פסקו שהוא הדין לתמונות, וזהו, מבלי להיכנס לפולמוסים למה ומדוע, את זה נסביר להם בסמינר של ערכים אם הם רוצים לבא לסוף שבוע,
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2021 13:39 |
|
| |
נאה דרשת. גא"מ.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2021 15:06 |
|
| |
מסכים עם כל מילה איך נהיה אתר חרדי, אם כל הגבולות המגדירים את האתר כחרדי ייפרצו?
לא מפרסמים תמונות נשים באתר חרדי כי זה לא חרדי וגם שומרים על כבודם של רבנים, ואם כבר אז כל הכבוד להנהלה שערכה כותרת של ניק הזוי כאן שפנה ודיבר לאדמורים בצורה מבזה בשמם המלא, שאפו, כאן אתר חרדי, ומי שלא מוצא חן בעיניו שישב בשקט
בינינו, שניה אחרי זה הם הולכים לאתרים חילונים כדי להשלים את החסר ולהזין את עיניהם בנשים לא להם
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2021 21:59 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2021 22:07 |
|
| |
רק חמישה צדיקים בסדום?...
(הסיבה הפשוטה לחוסר הענות, מעבר לכך שכולם כאן חרדקים, היא שעקרונות צריך עיקביות ואין עיקביות בזה באתר. האתר מביא סרטונים עם נשים בלי בעיה. אז מה הקטע שבתמונות סטילס ימחקו? קצת רעש וטרפיק?...)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2021 22:12 |
|
| |
האמת שכלל לא הבנתי על מה הסערה, לא ציפיתי למשהו אחר. זה לא חדש שבאתר חרדי (מבלי להיכנס כעת להגדרה מהו אתר חרדי, שהרי גדולי ישראל בכלל יצאו נגד אתרי האינטרנט החרדים) לא מביאים במוצהר תמונות של נשים, לכן התמונה כלל לא הפתיעה.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2021 22:13 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  | רק חמישה צדיקים בסדום?...
(הסיבה הפשוטה לחוסר הענות, מעבר לכך שכולם כאן חרדקים, היא שעקרונות צריך עיקביות ואין עיקביות בזה באתר. האתר מביא סרטונים עם נשים בלי בעיה. אז מה הקטע שבתמונות סטילס ימחקו? קצת רעש וטרפיק?...) |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2021 22:37 |
|
| |
כל הכבוד להנהלה על עמידתה האיתנה על משמר קודשי ישראל.
זאלן זיי זוכה זיין חתונה צו מאכן אייניקלעך און אוראייניקלעך מיט פריילעכע הערצער, און דערלעבן משיח'ן.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2021 22:43 |
|
| |
אני בעד אבל באופן עקבי היה משונה בעיני שתמיד מפרסמים תמונות נשים וכאן מוחקים
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2021 23:17 |
|
| |
צריך באמת לחזק ידי האתר. בזמן שאתרים מתחרים מעלים תמונות נשים ונערות באופן חופשי, כאן עומדים על העקרונות! בזמנו, אמר בן גוריון, אם אינני טועה: "לא חשוב מה יאמרו הערבים. חשוב מה יעשו היהודים". גם כאן: לאי חשוב מה יאמרו החילונים. חשוב מה נעשה אנחנו, החרדים. יש אנשים, צדיקים, הנשמרים מלהביט באישה בשוק, ועבורם גלישה מסוננת באתרים חרדים כשלפתע מופיעות תמונות אישה, אפילו צנועה, פוגע ביר"ש שלהם. שכוייח למנהלי האתר "בחדרי חרדים"!!! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2021 23:25 |
|
| |
כל הכבוד לאתר בחדרי חרדים ששומר על העקרונות . למי שמפריע ''ההדרת נשים'' שבאתר שפשוט לא יכנס . נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2021 23:46 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2021 23:48 |
|
| |
קלעפער
| מושגים כתב: |  | |
|
אני באל"מ, למה להתנגד לכך?
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2021 23:51 |
|
| |
קשה מאוד להודות לאכסניה שהסטטוס שלה היא אפילו פחות מדיעבד שבדיעבד, אבל בכל זאת אין הקב"ה מקפח שכר שיחה נאה, וכל התאמצות לכיוון טוב חשובה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2021 23:57 |
|
| |
לפני 40 שנה לערך שרבנית הגיעה מארצות הברית כזכור לי זאת היתה אשתו של האדמור מסטאמר הרב יואל טייטלבויים זצ"ל!! והתמונה שלה היתה בעיתונים חרדים!! מה הבעיה להראות את תמונות השרות שלבושות בצניעות?? לא יאומן עד כמה עד כמה ההקצנה גדולה !! אתמול ראיתי הודעה מודעות אירוסין עם שם השדכן אבל ללא שמה הפרטי של הכלה רק שם אביה !! כמו בהזמנות לשמות כותבים רעיתו לאישה אין שם לא מגיע לה שאחרי שהיא טיפלה וגידלה ועמלה ששמה יוזכר ?? למה משפילים אותה ?? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-16/6/2021 00:07 |
|
| |
| שרית560 כתבה: |  |
לפני 40 שנה לערך שרבנית הגיעה מארצות הברית כזכור לי זאת היתה אשתו של האדמור מסטאמר הרב יואל טייטלבויים זצ"ל!! והתמונה שלה היתה בעיתונים חרדים!! מה הבעיה להראות את תמונות השרות שלבושות בצניעות?? לא יאומן עד כמה עד כמה ההקצנה גדולה !! אתמול ראיתי הודעה מודעות אירוסין עם שם השדכן אבל ללא שמה הפרטי של הכלה רק שם אביה !! כמו בהזמנות לשמות כותבים רעיתו לאישה אין שם לא מגיע לה שאחרי שהיא טיפלה וגידלה ועמלה ששמה יוזכר ?? למה משפילים אותה ??
|
|
גברת שרית הנכבדת והמועצמת . יש כאלו שלא מעוניינים לראות תמונות נשים . גם לא באתר חדשות . והאתר מכבד את רצון רוב גולשיו . ותהי בטוחה שלא עשו זאת מחמת חסידות יתירה אלא משקולי ביזנעס . נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|