| נשלח ב-20/6/2021 17:44 |
|
| |
מי עוקב לאן הולך הכסף של קרן השביעית???
ישנם אנשים שמשנוררים עבור החקלאים כביכול, אני רוצה להבין משהו, האם ישנו מישהו שאנו סומכים עליו שבודק איפה הולך כל הכספים שכל הציבור תורמים לחקלאים? ואולי בכלל לא נותנים לחקלאים, אלא חלקם ליענקוש, וחלקם לפרסומת, והשאר לכיסם של המתרימים? אני אולי קצת יכול להבין שבקופות הצדקה הכל חסוי, שהנצרכים מתביישים שיפרסמו אותם, אבל למה אסור לנו לקבל דו"ח מפורט מכל החקלאים המקבלים, וכמה מקבלים, וגם פרטי החקלאים שנוכל לברר אצלם האם באמת מקבלים? האם זה בושה להיות חקלאי שומר שמיטה? האם זה לא מחשיד? אני מציע שכל אחד יגיד לגובה שמגיע אליו, לפני שיש לי דו"ח מהשמיטה שעברה איזה חקלאים קיבלו וכמה קיבלו, אני לא תורם לכם שקל אחד!
|
|
|
|
| נשלח ב-20/6/2021 18:28 |
|
| |
נגעת במורסה....
|
|
|
|
| נשלח ב-20/6/2021 18:35 |
|
| |
| מזמור_שיר כתב: |  | ישנם אנשים שמשנוררים עבור החקלאים כביכול, אני רוצה להבין משהו, האם ישנו מישהו שאנו סומכים עליו שבודק איפה הולך כל הכספים שכל הציבור תורמים לחקלאים? ואולי בכלל לא נותנים לחקלאים, אלא חלקם ליענקוש, וחלקם לפרסומת, והשאר לכיסם של המתרימים? אני אולי קצת יכול להבין שבקופות הצדקה הכל חסוי, שהנצרכים מתביישים שיפרסמו אותם, אבל למה אסור לנו לקבל דו"ח מפורט מכל החקלאים המקבלים, וכמה מקבלים, וגם פרטי החקלאים שנוכל לברר אצלם האם באמת מקבלים? האם זה בושה להיות חקלאי שומר שמיטה? האם זה לא מחשיד? אני מציע שכל אחד יגיד לגובה שמגיע אליו, לפני שיש לי דו"ח מהשמיטה שעברה איזה חקלאים קיבלו וכמה קיבלו, אני לא תורם לכם שקל אחד! |
| הגיע הזמן לעזוב את יענקוש לנפשו!
|
|
|
|
| נשלח ב-20/6/2021 18:48 |
|
| |
אני יודע על דין תורה- בוררות שהיה האם להעביר מקופת קרן השביעית לקופת אלמנה ויתומים, והתגלע סיכסוך מר בין כמה מראשי הקרן, מראשי הגנבים. בסוף ניצחה הממסד.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/6/2021 18:59 |
|
| |
אל תתאמץ.
כל הקרן הזו זה בסך הכל לדאוג לפרנסה לכמה עסקנים.
מידיעה ברורה החקלאים מקבלים פרוטות ממש, אם בכלל.
נקוה שהציבור לא טיפש ויזרוק כספו לאותם שקרנים.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/6/2021 19:08 |
|
| |
מי מנהל את הקרן הזו?
|
|
|
|
| נשלח ב-20/6/2021 22:45 |
|
| |
כווויייייייפר. לא ידעת שכל עבדקן בכלל, ואם יושב במשרד בלב שכונה חרדית, ומפרסם בתעמולון, אין מרחרחין אחריו?!
| מזמור_שיר כתב: |  | מי עוקב לאן הולך הכסף של קרן השביעית???
ישנם אנשים שמשנוררים עבור החקלאים כביכול, אני רוצה להבין משהו, האם ישנו מישהו שאנו סומכים עליו שבודק איפה הולך כל הכספים שכל הציבור תורמים לחקלאים? ואולי בכלל לא נותנים לחקלאים, אלא חלקם ליענקוש, וחלקם לפרסומת, והשאר לכיסם של המתרימים? אני אולי קצת יכול להבין שבקופות הצדקה הכל חסוי, שהנצרכים מתביישים שיפרסמו אותם, אבל למה אסור לנו לקבל דו"ח מפורט מכל החקלאים המקבלים, וכמה מקבלים, וגם פרטי החקלאים שנוכל לברר אצלם האם באמת מקבלים? האם זה בושה להיות חקלאי שומר שמיטה? האם זה לא מחשיד? אני מציע שכל אחד יגיד לגובה שמגיע אליו, לפני שיש לי דו"ח מהשמיטה שעברה איזה חקלאים קיבלו וכמה קיבלו, אני לא תורם לכם שקל אחד! |
|
לה''ו. שתוק, ותביא ת'כסף.
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי hot_trend ב- 20/06/2021 22:45:59
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2021 00:49 |
|
| |
aטורף
| מזמור_שיר כתב: |  |
מי עוקב לאן הולך הכסף של קרן השביעית???
|
|
מי שעוקב לאן הולך הכסף של קופת העיר, ושל ערבים, ושל חסדי נעמי, ושל כל כל המיליונים שנאספו עבור הרוגי מירון.
מי? לעולם לא נדע.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2021 01:00 |
|
| |
לפחות בקשר לקופת העיר כולם יודעים מי מנהל
ואני מכיר אנשים שמתעסקים איתם ושומע מהם שבחים וביקורות.
כאן הכל לוט בערפל (בינתיים).
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2021 18:28 |
|
| |
| קסיו כתב: |  | אני יודע על דין תורה- בוררות שהיה האם להעביר מקופת קרן השביעית לקופת אלמנה ויתומים, והתגלע סיכסוך מר בין כמה מראשי הקרן, מראשי הגנבים. בסוף ניצחה הממסד. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2021 01:17 |
|
| |

|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2021 10:28 |
|
| |
ניתן לבדוק באתר רשם העמותות, יש שם תיעוד של דוחות להיכן הלך הכסף. אין שם כל עזרה לנצרכים, אין שם העברת כסף לעמותה אחרת, (והעביר כסף לעמותה אחרת צריך פרוצדורה שלמה) אין שם משכורות מנופחות. אין שם כל פעילות במשך השנים שבין השמיטות, כל אחד יכול לתרץ למה הוא לא רוצה לתרום לשום גוף בגלל שאולי יש שחיתות. אז אפשר לסגור את הבסטה. כי לא אקנה מהדרין , כי הרב לוקח כסף. לא אשמור שבת כי משמרת השבת לא בסדר. לא אשלח את ילדי לחיידר כי המנהל יש לו כמה דירות (ככה סיפרו מקורות יודעי דבר) לא אלמד גמרא, כי ההוצאות החדשות של הגמרות מרוויחות עלינו הרבה. וכו' וכו'. זה לא תשובה, זה "תירוץ" למה לא לעשות מה שצריך. וכפי שאמר אחד מגדולי ישראל על תירוץ אין תשובה !!!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2021 11:18 |
|
| |
| הגיוני100 כתב: |  | אפשר לסגור את הבסטה. כי לא אקנה מהדרין , כי הרב לוקח כסף. לא אשמור שבת כי משמרת השבת לא בסדר. לא אשלח את ילדי לחיידר כי המנהל יש לו כמה דירות (ככה סיפרו מקורות יודעי דבר) לא אלמד גמרא, כי ההוצאות החדשות של הגמרות מרוויחות עלינו הרבה. וכו' וכו'. זה לא תשובה, זה "תירוץ" למה לא לעשות מה שצריך. וכפי שאמר אחד מגדולי ישראל על תירוץ אין תשובה !!!!!! |
|
עלית על הנקודה. כנראה שזאת אכן המטרה ואין בלתה.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2021 12:25 |
|
| |
| הגיוני100 כתב: |  | ניתן לבדוק באתר רשם העמותות, יש שם תיעוד של דוחות להיכן הלך הכסף. אין שם כל עזרה לנצרכים, אין שם העברת כסף לעמותה אחרת, (והעביר כסף לעמותה אחרת צריך פרוצדורה שלמה) אין שם משכורות מנופחות. אין שם כל פעילות במשך השנים שבין השמיטות, כל אחד יכול לתרץ למה הוא לא רוצה לתרום לשום גוף בגלל שאולי יש שחיתות. אז אפשר לסגור את הבסטה. כי לא אקנה מהדרין , כי הרב לוקח כסף. לא אשמור שבת כי משמרת השבת לא בסדר. לא אשלח את ילדי לחיידר כי המנהל יש לו כמה דירות (ככה סיפרו מקורות יודעי דבר) לא אלמד גמרא, כי ההוצאות החדשות של הגמרות מרוויחות עלינו הרבה. וכו' וכו'. זה לא תשובה, זה "תירוץ" למה לא לעשות מה שצריך. וכפי שאמר אחד מגדולי ישראל על תירוץ אין תשובה !!!!!! |
|
כתבת - זה "תירוץ" למה לא לעשות מה שצריךעכשיו רק יחליט כל אחד לעצמו מה הוא צריך לעשות ומה חובתו בעולמו בהתאם למקומו ומצבו. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2021 13:18 |
|
| |
נו. מי שאמר שכסף לא גדל על העצים, לא מכיר את החרדים.
| מזמור_שיר כתב: |  | מי עוקב לאן הולך הכסף של קרן השביעית???
ישנם אנשים שמשנוררים עבור החקלאים כביכול, אני רוצה להבין משהו, האם ישנו מישהו שאנו סומכים עליו שבודק איפה הולך כל הכספים שכל הציבור תורמים לחקלאים? ואולי בכלל לא נותנים לחקלאים, אלא חלקם ליענקוש, וחלקם לפרסומת, והשאר לכיסם של המתרימים? אני אולי קצת יכול להבין שבקופות הצדקה הכל חסוי, שהנצרכים מתביישים שיפרסמו אותם, אבל למה אסור לנו לקבל דו"ח מפורט מכל החקלאים המקבלים, וכמה מקבלים, וגם פרטי החקלאים שנוכל לברר אצלם האם באמת מקבלים? האם זה בושה להיות חקלאי שומר שמיטה? האם זה לא מחשיד? אני מציע שכל אחד יגיד לגובה שמגיע אליו, לפני שיש לי דו"ח מהשמיטה שעברה איזה חקלאים קיבלו וכמה קיבלו, אני לא תורם לכם שקל אחד! |
|
|
|
|
|
|