| נשלח ב-29/6/2021 15:05 |
|
| |
עצרת ענק היום בכיכר השבת בשעה 6 בערב על פגיעה בגאב"ד העד"ח
וביומנים החרדים זה מוזכר כמו שזה מוזכר בישראל היום.
מה הסיבה? כי זה לא הרב שלהם? כי זה היה במסגרת הפגנה שכידוע נאסרה על ידי כל גדולי ישראל "שלנו"? כי המשטרה ודאי לא אשמה, ובטח היא עשתה מה שהיא מחויבת על פי חוק?
לא למדתם בשנה האחרונה על בשרכם על האטימות, הרשעות, האכזריות, והטמטום של משטרת ישראל, מהמפכ"ל האכזרי, עד אחרון השוטרים זבי החוטם?
בתור עונש נראה לי שכדאי להכניס כמה פלוגות של שוטרים לתוך רמלה לוד כשיש שם הפרות סדר על ידי ערבים, אותם ערבים יותר שומרים חוק משוטרי הזבל של משטרת ישראל.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2021 22:22 |
|
| |
אנשי העדה החרדית עסקניהם ורבניהם הפקיעו את עצמם מהקולקטיב של הציבור החרדי כשלא מיחו ואף הצטרפו לביזוי השיטתי של מרנן הגרי"ש והגראי"ל זצ"ל. בעבר בזמן המנחת יצחק היה לעדה החרדית קו אדום לא להלחם אישית בגדולי ישראל מחוגים אחרים, אלא רק להלחם נגד עמדות כאלו ואחרות, משעה שחצו את הקו בענין הזה (בימי כהונתו של הרב דשטיבל גור באנטוורפן ר"ט וייס), אין להם לצפות שחוגים אחרים ילחמו על כבוד רבניהם.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2021 22:26 |
|
| |
והאמת שהם נקטו בקו זה גם ביחס לרבניהם, ע"ע היחס מצד הקנאים (כולל הרבי הלאלוני וחסידיו) אל הגר"מ שטרנבוך בפרשת גולובנציץ.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2021 23:46 |
|
| |
קלעפער
תקשיב טוב, אנחנו לא מוחים על כבוד גדולי תורה סתם, אנחנו מוחים רק כאלה שבתמורה מוחים על כבוד התורה של המנהיגים שלנו. ואם העדה לא מחתה על הפגיעה בהרב שטיינמן, אנחנו ננקום בהם ולא נמחה בפגיעה במנהיגםפ. מאד פשוט, לא ברור איך חרדי נורמלי לא מבין זאת.
בדוגמת הפוליטיקע, שהימין הליכודי לא מצביע בעד ההארכת החוק של איחוד משפחות שמסכן את ישראל כי הם לא בשלטון.
נראה לי אתה בעל תשובה שאין לו מושג.
תוקן על ידי קלעפער ב- 29/06/2021 23:46:50
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2021 00:44 |
|
| |
תקשיב טוב אם לא הבנת זאת גאב"ד העדה הוא לא יותר ממו"ץ בינוני ואף זה פרגון גדול מה שיש לו זה המוסד שהוא עומד בראשותו, שבעבר זכה ליוקרה אנשי המוסד הנ"ל על רבניהם ועסקניהם הפכו להיות סיקריקים בזויים, מה שגרם לחרדי ממוצע לקוץ בהם ולכן גם כשהם נפגעים באופן כזה או אחר, אין לאף חרדי תחושת סולידריות עמם וכמו שאם מישהו היה פוגע בכבודו של משה הירש או ממשיכיו, זה לא היה זוכה לגינוי מהקונצנזוס החרדי כך היום ביחס לכלל החוג שנקרא העדה החרדית חוג קטן נלעג ומטופש, שכל מה שיש לו זה תפארת העבר, וועד כשרות מוצלח (שהוא חברה כלכלית לכל דבר וענין). איש אינו לוקח אותם ברצינות, איש אינו מכבד או מתעניין בפסקי הדין של רבניהם (להוציא הגר"מ שטרנבוך - שאינו נחשב כאיש שלהם), ולאיש לא איכפת כאשר הם חוטפים מכות, כי כולם סבלו וסובלים מהם.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2021 00:45 |
|
| |
אנשי מאה שערים מפגינים כל יום כנגד משהו אחר, הם נלחמים אחד בשני, כשכל אחד חושב שהוא מעל לרבנים של הצד השני. אין שום סיבה לעזור להם במלחמות ה"קודש" המיותרות שלהם. (אם תבדוק עוד קצת תראה שמאחורי כל מאבק, יש הרבה מאד כסף) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2021 00:48 |
|
| |
והרב שטיינמן ור' מיכל יודא היו ר"מים בישיבה קטנה...נו? אז מה? זה המדד לגדלותו של אדם? אתה חושב שהרב וויס אינו יודע ללמוד? שאין אלפי ת"ח שמעסיק אותם פסקיו והנהוגתיו? העיקר זה הנקמה כאמור.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2021 00:54 |
|
| |
אולי תצביע לי על פסק מעניין של ר"ט וייס, על 'תשובה' שלו שגרמה ענין בציבור התורני. אולי על איזה הנהגה מרוממת שלו. על שיעור עמוק שמסר. על דברי חכמה שנשמעו ממנו בהנהגת הכלל והפרט. על איזה דמות תורנית מרכזית שהתעניינה באיש הזה לפני ששימש בתפקידו. חבל לך לחפש, כי אין כלום, נאדה גורנשט. מו"ץ בינוני באנטוורפן ותו לא. מוישה הירש לא היה פחות ת"ח ממנו.
על כבודו אין מה למחות, וכבוד הקהילה שלו כבר הושפל על ידי חבריה עד עפר.
תוקן על ידי תם_יושב ב- 30/06/2021 00:59:59
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2021 01:11 |
|
| |
הוא היה ר"מ. ראש כולל במקום הרב דסלר. (אני לא חושב שהרב דסלר היה נותן לאיזה אברך בינוני למלא את מקומו) ורב בבית כנסת. לאחר מכן באנטוורפן שימש בדיינות ורבנות וגם ר"מ בישיבה. השיג לא רע למו"ץ בינוני...
באשר לדבר הלכה מפיו וכו וכו'. אני לא משומעי לקחו ואכן לא שמעתי. אבל הרשימה לעיל מספיקה בשביל למחות על כבודו ביחוד שהוא רב של אלפי חרדים.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2021 01:44 |
|
| |
אני מתאר לעצמי כשיארגנו עצרת תמיכה בראב"ד של העדה החרדית שליט"א על הפגיעה שסיקריקי הגאב"ד שליט"א פגעו בו (כשפסק לא לפי רצונם בגולובנציץ), אז יהיה ציבור הרבה יותר ענק....
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2021 01:49 |
|
| |
ואגב, היכן היו כל הרבנים כדי למחות על הרדיפות של אחד מגדולי התלמידי חכמים בדור זה וקהילתו הנרדפת?
גם שם זה כי הוא בינוני?
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2021 08:42 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  | הוא היה ר"מ.
ראש כולל במקום הרב דסלר. (אני לא חושב שהרב דסלר היה נותן לאיזה אברך בינוני למלא את מקומו) בכולל הרבנים של הרב דסלר הנהיג הרב דסלר שכל אחד מהאברכים משמש תקופה מסויימת כראש כולל, ודואג בתקופה זו לכל הוצאות הכולל, אין למינוי זו שום משמעות, מלבד העובדה שאתה אברך בכולל.
ורב בבית כנסת. כן, הרב של שטיבל גור שהוא שטיבל קטן באנטוורפן.
לאחר מכן באנטוורפן שימש בדיינות ורבנות וגם ר"מ בישיבה. ר"מ בישיבת וילרייק, ישיבה קטנה תיכונית.
השיג לא רע למו"ץ בינוני... אין כאן שום הישג מהותי, וכאמור הוא לא הטביע חותם תורני בשום תחום.
באשר לדבר הלכה מפיו וכו וכו'. אני לא משומעי לקחו ואכן לא שמעתי. אבל הרשימה לעיל מספיקה בשביל למחות על כבודו ביחוד שהוא רב של אלפי חרדים. וכנ"ל שאינו רב של חרדים אלא של סיקריקים.
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2021 08:43 |
|
| |
אתם לא מחלקים חילוק פשוט, יש לחלק בין מחלוקת פנים חרדית, שבזה אנחנו אמונים על הבסיס של אלו ואלו דברי אלקים חיים, לבין ביזוי של קלגסי משטרת הפשע. תבינו, השוטר חמום המוח, וחסר ההשכלה, לא מבחין בניואנסים הפנים חרדיים, ומבחינתו הגאב"ד של העדה, או ר' חיים קנייבסקי, או הרב עובדיה זה אותו דבר, זה משהו שכציבור חרדי כולם צריכים להתקומם נגדו, ולא משנה מאיזה חוג, אתם המשטרה החוליגנים תפנו את האלימות הברברית שלכם כלפי ערבים, אתם והם אותו דבר, אבל בחיים אל תעזו לפגוע ברב. אם רק היו עושים את זה לשייך מוסלמי, היו קוברים את השוטרים הפןחזים בקבר אחים.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2021 08:44 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  | ואגב, היכן היו כל הרבנים כדי למחות על הרדיפות של אחד מגדולי התלמידי חכמים בדור זה וקהילתו הנרדפת?
גם שם זה כי הוא בינוני? |
|
רוב הרבנים מחו על זה בצורה מסויימת, כשקירבו את אותו ת"ח גדול וחלקו לו כבוד למרות הטרור שהצד השני עושה. והאמירה הזאת חלחלה היטב לציבור כפי שכולם ראו עתה במצ'ינג שלהם.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2021 08:44 |
|
| |
ומי אתם בכלל שתדונו גדולים בתורה?
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2021 09:16 |
|
| |
זרק רימון לכיוון הרכב של הרב .... ואוווו!! מה חשבתם שהוא יבא להפגנה ויזרקו עליו סוכריות ?? איפה בדיוק הפגיעה בכבוד התורה ?
אגב פנחס לא ישב ברכב ושלח חסיד להסתכן עם החרב....
את ר' עמרם בלוי העריכו גם אם חלקו עליו כי הוא הלך בראש ההפפגנה וחטף מכות באופן קבוע אבל בימנו החסידים מפגינים כל היום והרבעס לא יוצאים (גם אצל העצניקים שמחקים את הסיקרקים) ואם פעם אחת יוצאים זה במזגן ברכב....
|
|
|
|
|