| נשלח ב-30/6/2021 12:41 |
|
| |
בכיינות או עבודה ?
מאז נפילת שלטון הימין, יש מהצד המפסיד כל הזמן תגובות של אכלו לי שתו לי, כמעט ואין מלחמה או ויכוח בדעת הקהל על המעשים האם כשהשמאל היה מפסיד, הוא היה מתבכיין ?? או מנסה למצוא נקודות חולשה ולהלחם בהם על דעת הקהל, הימין והחרדים נתפסים כמהמרים שאולי פעם אחת יתפוס הבכי ויפיל את הממשלה, השמאל לעומתו מצטייר כמשקיע לטווח ארוך, ???? רק שואל
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2021 12:55 |
|
| |
קצת נכון וקצת לא . אתמול שמעתי את שלי יחימוביץ וגואטה (2 שמאלנים שונאי ביבי) שהתמרמרו על חוסר הפרגון של הימין ועל הקללות וחוסר הנימוס בהתבטאויות. לא צריך להקצין וזה לא כזה נורא .נכון שאפשר להיות יותר מנומס אבל גם זה לא כזה נורא כמו שעושים את זה בתקשורת ומנפחים. מה שכן יש כאן בניגוד לבחירות שהיו בעבר זו תחושה של גניבת קולות שלא בצדק ואפילו אפשר לקרוא לזה ניצול פרצה בחוק כי חוק נורמלי במדינה נורמלית היה צריך לחסום נוכל כמו בנט מלהיות ראש ממשלה אבל מי חשב אי פעם ש6 מנדטים בגניבת קולות מישהו יתן לו להיות ראש ממשלה ...לכן אפשר בהחלט להבין את הצעקות וחוסר הנימוס . זה בכלל לא כצעקתה .
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי ברכת_החמה ב- 30/06/2021 12:55:47
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2021 13:10 |
|
| |
ועדיין, תרשה לי להוסיף עוד נקודה, ימין או שמאל כבר לא קשור רק לשטחים כבושים או התנחלויוץ, יש עוד נושאים ששכחנו בדרך, כמו, חברתי, דת, להטבים, תמיכות, וזכויות אדם, בדברים האלה הימין לא גיבש עמדה, מצד אחד הולך עם החרדים מצד שני שוחט בתמיכות בהם, מצד אחד נחשב מסורתי ומצד שני מפעיל תחבורה בשבתות, מצטחד כל בוחריו הומופבים אך מצד שני ממנים שר בטחון פנים מהקהילה, כשהכל מבולבל בצד אחד מפלגה של 6 חברים מצליחה לקבל את השלטון, וזטת לא גניבה הם קיבלו את השלטון בתמיכת 61 חברים בכנסת. נ.ב. גילוי נאות הצבעתי ג ואצביע הלאה ג
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2021 13:11 |
|
| |
דרך אגב את שלי עוד אני מסוגל לשמוע ובקושי, את גואטה פשוט לא מצליח ווואי מילים דוחות יש לי על הקול שלו ועל הסגנון שלו, כבר מעדיף את יעקב ברדוגו שגם הוא לא העיפרון המחודד שבקלמר.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2021 13:17 |
|
| |
שלטון ארוך שנים הופך למסואב ומושחת. מאד בריא ונחוץ שהליכוד, ש"ס ויהדו"ת יישבו קצת באופוזיציה לאחר שנים רבות בשלטון.
המעבר לאופוזיציה מחרפנת אותם והם מתקשים להשלים עם השינוי ולשלוט ברוחם. לא צריך להתרגש מהצעקות, מהגידופים והקללות. יקח קצת זמן והם יתרגלו וירגעו.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2021 13:41 |
|
| |
שוב ושוב לועסים ומעלים גירה את הטענה על חוסר לגיטימיות כביכול, שיש בכהונת בנט כראש הממשלה. בהיותו ראש מפלגה עם 6 מנדטים בלבד.
על פי חוק יסוד: הממשלה. הנשיא מטיל את הרכבת הממשלה על אחד מחברי הכנסת שהסכים לכך ושנראה כבעל יכולת להרכיב ממשלה. חבר הכנסת הזה יכול להיות כל אחד מ-120 חברי הבית.
https://m.knesset.gov.il/Activity/Legislation/Documents/yesod6.pdf
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2021 13:48 |
|
| |
אין לי בעיה שיש לבנט 6 מנדטים . יש לי בעיה שהנל הבטיח לא לשבת עם לפיד ועבאס ועל סמך זה קיבל את קולות בוחריו . אל תרמה את בוחריך ואל תצטרף לממשלת שמאל בכסות עלה תאנה מפוקפק. אם היה לבנט 20 או 30 מנדטים היה אפשר לקרוא לזה ממשלת אחדות. כיום זה ממשלת נוכלות ורמאות , אבל נוכלות ורמאות חוקית כי החוק מאפשר לשקר ולרמות את בוחריך...
אם היית מוכר לפלוני ארטיק או עפרון עם רמאות כזו היית מקבל בבית משפט קנס ואולי רישום פלילי או גרוע יותר.
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי ברכת_החמה ב- 30/06/2021 13:49:40
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2021 14:11 |
|
| |
ברכת החמה.
אתה קורא לזה לשקר ולרמות. זכותך. אבל מבחינת החוק מותר לא לקיים הבטחות. כי כל המפלגות מפרות הבטחות. ואי-אפשר לחייב לקיים את ההבטחות.
וכי נתניהו לא הפר הבטחות?! חמור מכך. הוא הפר אפילו התחייבות בכתב לרוטציה לרוטציה לגנץ.
תראה לי מפלגה אחת שלא הפרה שום התחייבות לבוחריה. אין דבר כזה בנמצא.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2021 17:59 |
|
| |
כמו שמפלגה חרדית תצביע בעד חילול שבת גיור רפורמי וחנויות טריפה . מה קרה ? באמת לא קרה כלום ...מותר להפר הבטחה... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2021 18:18 |
|
| |
הפרת הבטחות בחירות היא נורמה פסולה הראויה לגינוי. את העונש על כך המפלגות צריכות לקבל מבוחריהן ובמקרים רבים הן אכן נענשות ע"י ציבור בוחריהן. והיו גם כאלה שעברו מן העולם בשל כך.
הלוואי שהמפלגות והח"כים יקפידו לקיים את הבטחותיהן וישרתו את הציבור נאמנה. כך צריך שיהיה.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2021 19:36 |
|
| |
ועדיין כל המגנים את הממשלה החדשה, מגנים בבכיינות, ולא בפעולות שנעשות על ידה,
בוא נאמר שיתכן ובנט גנב את ראשות הממשלה, אך עדיין מתנהל בתבונה ומצליח לנהל את המדינה בתושיה, לא נכנס לפינת פינוי ההתנחלות אביתר, לא מתנצח עם החרדים יותר מדי, מקימים ועדה כדי לעכב הליכים שיגרמו לבעיות במדינה.
השאלה שנשאלת, בינתיים מה עושים החכי"ם שבאופיזציה איזה פעילות חיובית לאידאל שלהם הם מקיימים, אני הולך ברחוב החרדי ואפילו החילוני הימני ולאף אחד אין עדיין לומר מילה רעה על הממשלה החדשה. אבל לי יש מלא מילים רעות, אבל הבעיה שכל המילים הרעות שייכות לממשלות הקודמות של הליכוד,
מתווה הכותל נוסח בזמן ממשלת הליכוד, ועוכב אז, (לא חוקקו שום חוק נגדו) קיצוץ תקציבי הילדים, קוצץ בידי הליכוד ולא שונה כי אם במעט לכספת של כל ילד, ושהאבא ימשיך לעבוד בשבילו ולחתן אותו וגם הוא יקבל את הכסף. קיצוצים בתקציבים לאברכים בידי הליכוד ועוד ועוד בעיות, שיילכו ויתמעטו כך אני מעריך בזמן ממשלת בנט לפיד. מה לעשות צריכים להתעורר מחלום, כי בחלום חולמים שיש לנו אבל בעצם קמים בלי כלום, הליכוד נתן לחרדים לחלום שיש להם, אך לקח להם הכל.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2021 19:40 |
|
| |
יסלח לי פותח האשכול, אבל הטענה קצת הזוייה מהסיבה דלהלן:
כל מי שלא חי על החלל בשנים האחרונות, ראה איך חוברים אנשי תקשורת ופוליטיקאים לנסות להנדס את מוחות האזרחים כאילו הדבר הכי רגוע לנו זה ביבי בראשות ממשלת ישראל, עם הפגנות הזויות ובאופן כללי ניסיון אובססיבי להפיל עליו כל כישלון מצד אחד, ולטעון שכל ההצלחות הם בכלל לא בגללו מצד שני...
ואתם מדברים על בכיינות?????????????? פתאטי...
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2021 19:50 |
|
| |
כמה שאתה צודק ככה נ"ל שאתה טועה
זאת בדיוק הפינטאלע שמפריעה לי, מדוע בכל ה11 שנים האלה, ביבי ענה לכל טענה רודפים אותי, מה היה קשה לו להתייחס עניינית לכל טענה,
למה כשאנחנו טוענים לזהבה גלאון משהו נגד דעתה היא אף פעם לא אומרת הימים רודף אותי, אלא היא מבינה שיש כאן ויכוח ענייני,
21 שנה מרץ לא הייתה בקואליציה שמעת מהם פעם אחת תגובה שהמדינה רודפת אותם, שהימין רוף אותם שהתקשורת לא נותנת להם במה ש. ש.
וכאן יושבים אנשים 15 שנה בשלטון ולא מפסיקים לבכות שרודפים אותם, דחילק אתם בשלטון תפסיקו להתבכיין תהנו תחיו
ועוד בדרך רומסים את כל מה שיקר לי באופן אישי (אצלי פולטיקה היא האינטרס האישי של כל אזרח) שיתחילו להתמודד עם הטענות עניינית ולא לבכות שהתקשורת רודפת אותם,
מי זה התקשורת אנשים שמחפשים לדבר ולדבר, פולטיקאי בא לעשות, תאמין לי שהתקשורת לא תעשה הנחות לא ללפיד ולא לבנט, תפקידה של התקשורת הוא לטרוף.
| מצדרביעי כתב: |  | יסלח לי פותח האשכול, אבל הטענה קצת הזוייה מהסיבה דלהלן:
כל מי שלא חי על החלל בשנים האחרונות, ראה איך חוברים אנשי תקשורת ופוליטיקאים לנסות להנדס את מוחות האזרחים כאילו הדבר הכי רגוע לנו זה ביבי בראשות ממשלת ישראל, עם הפגנות הזויות ובאופן כללי ניסיון אובססיבי להפיל עליו כל כישלון מצד אחד, ולטעון שכל ההצלחות הם בכלל לא בגללו מצד שני...
ואתם מדברים על בכיינות?????????????? פתאטי... |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2021 20:05 |
|
| |
הכובס, אני מבין שאתה מכבס ומנקה אבל האם אתה רוצה לחסל את הימין? בלי תשקורת אין לימין מה להציע לבוחריו. גם אם כל העתונאים יהיו ריקלין, סג"ל, וכל העיתונים יהיו ישראל היום וכו' יבכו בימין על התשקורת.
והתשקורת נהנית מזה גם כן, זה מביא טראפיק וכסף. אף אחד לא הולך לוותר על השמנת...
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2021 20:08 |
|
| |
כדאי לשים לב- כשמישהו מעז לטעון נגד זהבה גלאון/פוליטיקאי אחר מאנשי הדם הכחול הוא לא צריך להתבכיין אבל לא כי הם עונים טענה עניינית, אלא כי תוך שנייה הם מסיטים את האש ל"ביביזם", מנסה להגחיך את זה שטוען אותם ועוד... דוגמה חיה מהיום:
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2021 20:35 |
|
| |
שיהיה ברור, השמאל בכייני בדברים אחרים, הוא מגזים בהאשמת גזענות, אם תקפת ערבי, אתה גזען, אם תקפת אשה אתה מיזוגן, וכן על זו הדרך, אנחנו כרגע מדברים על הימין ועל הבכיינות שלו על התשקורת והשמאל.
ואיך עושים זאת? מנפחים את הצד השני והופכים את זה לחזות הכל. ביבי הוא הרע המוחלט וצריך להעיף אותו ומותר להתפשר בעקרונות העיקר להתפטר ממנו, ואילו הימין מנפח את הכוח התקשורתי ואת שמאלניותו וזה העיקר. מותר להתפשר העיקר להדפוק אותם.
|
|
|
|
|