| נשלח ב-1/7/2021 08:17 |
|
| |
אין למדינה שום עניין לעצור את הקורונה. הזוי
נתב"ג עסקים כרגיל, חבורת אנשים לא מתפקדת. שם מקור התחלואה. אבל אנחנו אנשים רגילים שבחרנו לא לטוס ולא לסכן ולהסתכן השנה צריכים לחזור להגבלות של תו ירוק שאין בו שום היגיון כי מתחתנים מדביקים ומדבקים. רוצו לחסן ילדים שאין להם חם אחוזי תמותה, אבל כן סובלים מתופעות לוואי. חלם במקרה הטוב. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2021 09:14 |
|
| |
ברור - לא נתניהו, לא מעניין.
גם בלי אחוזי תמותה, חוקרים כרגע טוענים שהוכח שכל מי שנדבק, נהרסו לו תאי מוח, שעדיין אי אפשר להעריך את הנזק העתידי מכך.
אני חושש שהתחזית של 1,400 נפטרים בגל הזה, קטנה לעומת מה שיהיה. התפילות בימים הנוראים ללא ספק במנייני מרפסות/חצר ואפילו לא בקפסולות, כי אין מישהו בממשלה שיש לו אינטרס לסייע למנייני תפילה או לישיבות.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2021 09:41 |
|
| |
רוב הציבור מחוסן. השאלה , האם החיסון יעיל גם (ועד כמה) לויראנט הדלתא. אכן, צריך רחמי שמיים.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2021 09:47 |
|
| |
הפיל שכולם יודעים ולא מדברים עליו;
את החופש הישראלי לא מעוניינים לקלקל. כך היה גם בשנה שעברה. ואז עלתה התחלואה לקראת היו"ט.
מי יודע מה יקרה השנה, לפי סדר העדיפויות האזרחי כאן בארץ.
אבוי לנו על הצרה שעושים בידיים. לקלקל לנו את הימים הטובים הבעל"ט. וה' ירחם ויחזקנו ויערה רוח טהרה ממרום, להביא מזור וארוכה לכל.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2021 10:14 |
|
| |
לא נמאס מלטחון את הנושא? העיוורים אתם שאינכם רואים שמה שאתם לא עושים עוזר כמו כוסות רוח למת??? אתם עדיין מחכים ל"עוד שבועיים תראו" בפעם המי יודע כמה??? טיפש לא רואה בעשרים פעמים מה שחכם רואה בפעם הראשונה!! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2021 14:05 |
|
| |
מצדרביעי
| hhaavv כתב: |  | ב גם בלי אחוזי תמותה, חוקרים כרגע טוענים שהוכח שכל מי שנדבק, נהרסו לו תאי מוח, שעדיין אי אפשר להעריך את הנזק העתידי מכך.
. |
|
מקור?
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2021 14:12 |
|
| |
ראש ה-FDA לשעבר: קיים קשר בין הקורונה לאובדן תאי מוח ד"ר סקוט גוטליב, שכיום מכהן בדירקטוריון פייזר, ציטט מחקר בריטי חדש לפיו הנגיף עשוי לגרום לפגיעה מוחית ארוכת טווח חדשות חוץ 20:01 , 18.06.21 ד"ר סקוט גוטליב, לשעבר ראש מינהל המזון והתרופות האמריקאי (FDA), מזהיר מפגיעה מוחית ארוכת טווח כתוצאה מהידבקות בקורונה. הוא ביסס את האזהרה על מחקר חדש שפורסם בבריטניה. "בקצרה, המחקר טוען שעלול להיות איבוד ארוך טווח של תאי מוח בגלל הקורונה ויהיו לכך השלכות ארוכות טווח", אמר בריאיון לאתר CNBC, "אפשר לפצות על כך במשך הזמן, כך שהסימפטומים עשויים לעבור, אבל אי אפשר להחזיר את התאים אם אכן נהרסו בגלל הנגיף". גוטליב מכהן בדירקטוריון חברת התרופות פייזר המייצרת חיסון נגד קורונה. המחקר הבריטי בחן דימות מוחי לפני ואחרי ההידבקות בקורונה, ובדק ספציפית את ההשפעה הפוטנציאלית על מערכת העצבים. לפי גוטליב, ההרס של תאי מוח יכול להסביר מדוע חולי קורונה מאבדים את חוש הריח שלהם. "ההרס של תאי המוח קרה באזורים שקרובים למקומות שאחראים לריח", הוא הסביר, "ההנחה היא שאובדן חוש הריח הוא התסמין של תהליך בסיסי יותר שיצא לדרך, והתהליך הזה מצמצם את תאי המוח".
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2021 15:11 |
|
| |
ישוטטו הקונספירטורים וימצאו מאמרים רחוקים מהדעת, ותרבה הבערות ורעות הרוח
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2021 15:22 |
|
| |
כמובן שבזמנינו זה לא פוליטקלי קורקט לחבר מחקרים ומאמרים על הנזק לטווח ארוך של החיסונים שבזמן קצר כזה אין בכלל אפשרות לאמוד את נזקן אם יש נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2021 17:35 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  | לא נמאס מלטחון את הנושא? העיוורים אתם שאינכם רואים שמה שאתם לא עושים עוזר כמו כוסות רוח למת??? אתם עדיין מחכים ל"עוד שבועיים תראו" בפעם המי יודע כמה??? טיפש לא רואה בעשרים פעמים מה שחכם רואה בפעם הראשונה!! נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
עז פנים! (ועוד 8 פנים..)
בתקופה שלפני החיסון, התחננו אליך ושכמותך שתפסיקו לרצוח ותתאפקו כמה חודשים עד שיגיעו החיסונים, אטמתם לבכם ולא אביתם לשמוע.
עכשיו כשהתברר שצדקנו לאורך כל הדרך, והחיסונים הצילו אלפי יהודים. אתה עוד מעז להוציא כאן את האף שלך החוצה?
וכן. אם יבואו המומחים ויגידו שיש זן חדש שעמיד לחיסון, ויקח כמה חודשים עד שיעדכנו את החיסון, אז נצפה מכולם להתאפק קצת עד שיגיעו החיסונים המעודכנים. כי רק טיפשים לא לומדים מטעויות ו"שוכחים" את ההלוויות שהיו כאן לפני החיסונים.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2021 17:43 |
|
| |
קלעפער
| תמניא_אפי כתב: |  | כמובן שבזמנינו זה לא פוליטקלי קורקט לחבר מחקרים ומאמרים על הנזק לטווח ארוך של החיסונים שבזמן קצר כזה אין בכלל אפשרות לאמוד את נזקן אם יש נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
לא בשביל להכינס לויכוח, רק הערה על ענין המחקר. א. יש כבר יותר משנה מחקר על מליוני אנשים, וניתן לקבוע בסבירות גבוהה (שזה בעצם מה שמחקר מראה, לרוב, רק מה סביר מאד שיהיה, לא נבואה.) ש"נזקי" החיסון עדיפים על נזקי הקורונה עצמה, ואף למי שאין לו סימפטומים. ב. המחקר על שיטת ה mRNA כבר נערך כמעט דור. זה לא שבאו למדבר ומצאו איזה פטנט וניסו אותו על בני אדם.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2021 17:47 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2021 17:58 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  |
| תמניא_אפי כתב: |  | לא נמאס מלטחון את הנושא? העיוורים אתם שאינכם רואים שמה שאתם לא עושים עוזר כמו כוסות רוח למת??? אתם עדיין מחכים ל"עוד שבועיים תראו" בפעם המי יודע כמה??? טיפש לא רואה בעשרים פעמים מה שחכם רואה בפעם הראשונה!! נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
עז פנים! (ועוד 8 פנים..)
בתקופה שלפני החיסון, התחננו אליך ושכמותך שתפסיקו לרצוח ותתאפקו כמה חודשים עד שיגיעו החיסונים, אטמתם לבכם ולא אביתם לשמוע.
עכשיו כשהתברר שצדקנו לאורך כל הדרך, והחיסונים הצילו אלפי יהודים. אתה עוד מעז להוציא כאן את האף שלך החוצה?
וכן. אם יבואו המומחים ויגידו שיש זן חדש שעמיד לחיסון, ויקח כמה חודשים עד שיעדכנו את החיסון, אז נצפה מכולם להתאפק קצת עד שיגיעו החיסונים המעודכנים. כי רק טיפשים לא לומדים מטעויות ו"שוכחים" את ההלוויות שהיו כאן לפני החיסונים. |
|
ההלוויות הפסיקו בכל המדינות ללא שום קשר לחיסון. ישנם מדינות שרק אחוז מזערי חוסנו ואין שם הלוויות מזמן. אם חוזרים על מנטרה עשרים פעם זה לא עושה אותו אמת. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2021 18:10 |
|
| |
מה שאמרת זה שקר מוחלט.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2021 18:22 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  | מה שאמרת זה שקר מוחלט. |
|
האמת והשקר כבר מזמן הפסיקו לשחק תפקיד בנושא קורונה. שחקני הקורונה הם מכורי התקשורת מחד ואנשים בעלי חשיבה עצמאית מאידך. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2021 18:32 |
|
| |
כשאתה מכריז שהלוויות ירדו ללא החיסונים (או הסגרים, מסכות וכדומה) אתה בודאי יודע שאתה משקר.
כדי להוכיח שאני טועה ואינך משקר, די שתביא כמה מדינות שאצלם ללא סגרים או חיסונים הלוויות פסקו.
|
|
|
|
|