| נשלח ב-10/7/2021 23:34 |
|
| |
אוי ויי נגמרו החיסונים והתשקורת ????? שששששש....שקט
לא שמתם לב,
נגמרו החיסונים בארץ ! ! !
על אף שזה כתוב פה באתר באותיות די ברורות,
התשקורת מסתירה את הכישלון הענק של בנט,
אזלו החיסונים ! ! !
מתי יגיעו????
זוכרים את לפיד מודיע שיגיעו רק 5 חיסונים ! ! !
בסוף ביבי הביא מיליוני חיסונים, שבהם הצוותים הרפואיים חיסנו את כל המדינה ! ! !
וכך המשק חזר לעצמו, המדינה הראשונה בעולם שחזרה לעצמה אחרי הקורונה
עכשיו נגמרו החיסונים ומתי יבואו הבאים???
שששששששקט,
התשקורת לא מרשה לדבר על זה
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2021 23:54 |
|
| |
לא צריך חיסונים. מי בכלל אמר שצריך? הכל הכל והכל נמצא בספר של בנט.זה מה שצריך. תקנה את הספר .תשים במדף בארון. וזהו .אין יותר קורונה. זה כמו מטבע שמירה של ר' חיים. הוקוס פוקוס ונגמרו הצרות. תראה איזה ראש ממשלה נחמד יש לנו. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2021 01:09 |
|
| |
שאלתי במשרד הבריאות ; האם יש עוד חיסונים ? הם ענו לי שאשאל בקופת חולים שלי. לא שאלתי עדיין. מי סיפר לך שאזלו החיסונים ? מכל מקום, פורסם, שיגיעו חיסונים מדרום קוריאה בקרוב, וכבר בחודש הבא, יגיעו כנראה חיסונים חדשים מפייזר נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2021 01:51 |
|
| |
כשיש ספר מקצועי ומפורט "איך לנצח את הקורונה" מי צריך בחיסונים?....
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2021 01:59 |
|
| |
|
| נשלח ב-11/7/2021 06:58 |
|
| |
| רעיונוביץ כתב: |  |
לא שמתם לב,
נגמרו החיסונים בארץ ! ! !
על אף שזה כתוב פה באתר באותיות די ברורות,
התשקורת מסתירה את הכישלון הענק של בנט,
אזלו החיסונים ! ! !
מתי יגיעו????
זוכרים את לפיד מודיע שיגיעו רק 5 חיסונים ! ! !
בסוף ביבי הביא מיליוני חיסונים, שבהם הצוותים הרפואיים חיסנו את כל המדינה ! ! !
וכך המשק חזר לעצמו, המדינה הראשונה בעולם שחזרה לעצמה אחרי הקורונה
עכשיו נגמרו החיסונים ומתי יבואו הבאים???
שששששששקט,
התשקורת לא מרשה לדבר על זה
|
|
לא כצעקתה. יש די הצורך חיסונים של מודרנה לכל דורש. יש די הצורך חיסונים של פייזר למי שצריך חיסון שני של פייזר. כ700,000 חיסונים של פייזר צפויים להגיע בספטמבר ואוקטובר. זעקות השבר של רעיונוביץ והדיסאינפורמציה שהוא שופך כאן מתחילים להזכיר את הגרועים שבפנטיוזנרים שכיכבו באתר זה בעבר. לא הגון ולא אחראי.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2021 07:32 |
|
| |
הכל תלוי באיך יתנהג וריאנט הדלתא. אם יהיה המשך התפרצות ביולי - אוגוסט, יגלגלו את זה על בנט, רוהמ נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2021 12:14 |
|
| |
ראש הממשלה, נפתלי בנט, הודיע בפתח ישיבת הממשלה: "אנחנו פועלים מזה מספר שבועות גם בתחום החיסונים. *הבוקר אני שמח לבשר שאחרי שורת שיחות עם מנכ"ל פייזר, אלברט בורלא, סגרנו אתמול בלילה עסקה להקדמת משלוח החיסונים הבא לאחד באוגוסט.* יחד עם הקיים, זה מבטיח מרגע זה מלאי רציף של חיסונים במדינת ישראל. אני מבקש להדגיש: יש חיסונים לכולם. גם מנה ראשונה יש לנו כרגע במלאי וגם מנה שנייה שתגיע, כאמור, בתחילת אוגוסט. *מי שעוד לא התחסן, צעירים ומבוגרים כאחד – צאו היום להתחסן.* כל אחד שמתחסן, שומר גם על עצמו, גם על סבא וסבתא, וגם מאפשר למדינת ישראל להמשיך להתנהל בשגרה ללא סגרים. אני רוצה להודות במיוחד לשר הבריאות, ניצן הורוביץ, למנכ"ל משרד הבריאות ולצמרת משרד הבריאות שביחד תפרנו את העסקה הזו ואת עסקת החילופים הראשונה בעולם עם דרום קוריאה". נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2021 12:27 |
|
| |
התקשורת תגבה ותגן על בנט כל עוד רלוונטי שנתניהו יחזור . מרגע שנתניהו יהפוך ללא רלוונטי הם יעוטו על בנט ויקרעו אותו כדג נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2021 14:18 |
|
| |
בנט סיכם: מלאי חדש של חיסוני פייזר יגיע באוגוסטלאחר שמלאי החיסונים הקיים פג תוקף, ראש הממשלה נפתלי בנט הודיע כי סיכם על הקדמת משלוח החיסונים הבא של פייזר ל-1 באוגוסט: "זה מבטיח מלא רציף - יש חיסונים לכולם"
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2021 14:28 |
|
| |
נוכל הוא נוכל הוא נוכל. על מלא-מלא. הפסקה של שלושה שבועות - במצב הנוכחי יכולה להיות קריטית ממש לחיי אדם. אבל זה נקרא 'מבטיח מלא רציף', בדיוק כמו ימין על מלא-מלא.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2021 14:44 |
|
| |
אם ההודעה של בנט נכונה אין הפסקה - עד סוף יולי אפשר להשתמש בחיסונים שיש בארץ ואחרי זה יגיעו חדשים
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2021 15:35 |
|
| |
את החיסונים הללו מכרו לדרום קוריאה - כך הם טוענים.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2021 16:11 |
|
| |
לידיעתו של מפיץ שמועות השווא רעיונוביץ.
חוק העונשין, תשל"ז-1977 סעיף 159
פרסום ידיעות כוזבות הגורמות פחד ובהלה
159. (א) המפרסם או משעתק אמרה, שמועה או ידיעה העלולות לעורר פחד ובהלה בציבור או להפריע את שלומו, והוא יודע, או יש לו יסוד להניח, שהן כוזבות, דינו - מאסר שלוש שנים.
(ב) באישום לפי סעיף קטן (א) תהא לנאשם הגנה טובה בטענה שלא ידע, או שלא היה לו יסוד להניח, שהאמרה, השמועה או הידיעה הן כוזבות, ובלבד שהוכיח שנקט אמצעים סבירים כדי לאמת את דיוקן לפני פרסומן.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2021 16:33 |
|
| |
קלעפער
| עיבל כתב: |  | לידיעתו של מפיץ שמועות השווא רעיונוביץ.
חוק העונשין, תשל"ז-1977 סעיף 159
פרסום ידיעות כוזבות הגורמות פחד ובהלה
159. (א) המפרסם או משעתק אמרה, שמועה או ידיעה העלולות לעורר פחד ובהלה בציבור או להפריע את שלומו, והוא יודע, או יש לו יסוד להניח, שהן כוזבות, דינו - מאסר שלוש שנים.
(ב) באישום לפי סעיף קטן (א) תהא לנאשם הגנה טובה בטענה שלא ידע, או שלא היה לו יסוד להניח, שהאמרה, השמועה או הידיעה הן כוזבות, ובלבד שהוכיח שנקט אמצעים סבירים כדי לאמת את דיוקן לפני פרסומן. |
|
בשביל הפורום כאן אלו אמצעים סבירים ולמעלה מזה...
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2021 17:36 |
|
| |
a_smithee
| hhaavv כתב: |  | | את החיסונים הללו מכרו לדרום קוריאה - כך הם טוענים. |
|
את הכל מכרו לדרום קוריאה? בדיעבד נראה שמראש ידעו שיקבלו חיסונים באוגוסט אלא שרצו לדחוף את גילאי 12-15 להתחסן "לפני שיגמר", לכן קשה לי להאמין שלא השאירו בארץ כלום, נחיה ונראה
|
|
|
|
|