תגובת הבעלים בשעות האחרונות אני מקבל מסרים שהחברה שלי פיטרה 50 עובדות, הכתבים ״החרדים״ וכל מי שמתפלל שאני לא אצליח מפיץ שקר גס, בחברה של 250 עובדים לפטר צוות כושל של חמישה אנשים זה מהלך שקורה על בסיס קבוע, גם בחברות הרבה יותר קטנות, וזה לב העיניין, יש תחושה בציבור שיש איזה פראייר שמשלם משכורות גבוהות לנשים חרדיות ואז לא צריך לספק תוצאה, ואם המנכ״ל מסתכל על המפעל העצום שלו ולא קוצץ עשבים שוטים, הוא לא מנכ״ל, הוא כלומניק שנראה חרדי שחושב שאלוהים מינה אותו ליועץ לענייני טמטום בקבוצות ווטסאפ ובקניונים של יצר הרע שהם בנו לעצמם. הקמתי מוסד שעשה עושה ויעשה את המהפיכה הכי גדולה בעולם החרדי, בית התוכנה הגדול בעולם לנשים חרדיות *מצוינות*. כל מי שמקבל מליונים מהמדינה להוציא אברכים מהישיבה לעולם הייטק מזועזע שחוזר בתשובה ספרדי עושה מהלך כזה בלי לבקש רשות מהם, ראיתי בעשור האחרון עשרות מיזמים כאלה שמושמדים על ידי הנציגים של יצר הרע בתוך הציבור החרדי, למזלי למדתי בעשור האחרון שמה שהשגת בחיים מתוך תפילה, אפילו מלאך המוות לא יכול לגעת בו. הייתי עסוק בלהרים את גוגל הבאה אבל אני מפנה זמן תוך כדי לטפל בכל מה שראיתי בשנתיים האחרונות- התרבות החולה שחושבת שכישורים אישיים מחפים חוסר תפוקה, התרבות החולה של קומבינות מאחורי הגב, התרבות החולה של לשון הרע, התרבות הרעה של שמור לי ואשמור לך. אני מפרסם את זה פה כי זה שקר ובכדי להראות לכל העוקבים שלי שלהנהיג לא יכול לבוא רק עם חסד. אם בתוך מפעל חסד עצום כמו שלי אין דינים מטורפים של ניהול בתוכו הכל יכול לקרוס. כמה לדעתכם שווה תביעה של שקר כזה, להפיץ שפיטרתי חמישים עובדות בלי שום הוכחה ? כל הכסף מהתביעה יתרם לחולי סרטן, זה התיקון הכי טוב לכסף של הפושעים הללו. אך פעם אל תתנו לאנשים להכפיש לכם את השם כי טוב שם משמן טוב. רק התחלתי https://www.facebook.com/thewpcloud/posts/3960316737427361
 |
|
|