| נשלח ב-14/7/2021 12:11 |
|
| |
יש למישהו פה ניסיון עם רופא טבעוני בשם אורן כחולי?
אני יודע על הכתבות עליו בנושא המעצר שלו שטיפל בטיפולים קוסמטיים תוך חשד להתחזות וכו'. אני שואל בנוגע לטיפולי החיזוק שלו לגוף לכל מיני מצבי חולשה. יש שטוענים שהוא עזר עזר להם לקום ממצבים קשים של גוף חלש מאוד בגלל כל מיני טיפולים.
רק אם יש לכם מידע אמיתי (בעד או נגד) והיכרות קרובה על הטיפולים שלו, אודה לעזרתכם
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2021 16:19 |
|
| |
. איך אפשר לסמוך על אדם שהתחזה לרופא? שהעניק טיפולים שהחוק אוסר עליו לתת, שסיכן בריאות של אנשים כשהזריק בוטוקס בלי שהוא מוסמך לכך?
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2021 16:41 |
|
| |
נתקלתי עשרות פעמים (לא טעות)
בעיקר במגזר החרדי,
על כל מיני מקרים של רופאים טבעונים,
שאינם עוזרים מאומה,
אלא רק עושקים את הציבור החרדי (חלקם חרדים חיצונית)
ולעיתים רבות לא רק שעושקים כספית, אלא גם מחמירים את המצב הרפואי
אחד מהם היה רק לפני ימים ספורים וחבל.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2021 18:33 |
|
| |
מה היה בימים האחרונים? תודה
| רעיונוביץ כתב: |  |
נתקלתי עשרות פעמים (לא טעות)
בעיקר במגזר החרדי,
על כל מיני מקרים של רופאים טבעונים,
שאינם עוזרים מאומה,
אלא רק עושקים את הציבור החרדי (חלקם חרדים חיצונית)
ולעיתים רבות לא רק שעושקים כספית, אלא גם מחמירים את המצב הרפואי
אחד מהם היה רק לפני ימים ספורים וחבל.
|
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2021 19:12 |
|
| |
זה שיטת ריפוי טבעוני עתיקה. כסף, כידוע, הוא ממש מחלה. כשמקלים מעל החולה את נטל הכסף ומרוקנים לו קצת את הארנק - יש לזה השפעה מרפאת טבעית וחזקה יותר מכל חיסון או אנטיביוטיקה! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2021 19:27 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2021 19:46 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-15/7/2021 08:47 |
|
| |
אךטובוחסד
| מואדיב כתב: |  | . איך אפשר לסמוך על אדם שהתחזה לרופא? שהעניק טיפולים שהחוק אוסר עליו לתת, שסיכן בריאות של אנשים כשהזריק בוטוקס בלי שהוא מוסמך לכך?
|
|
תשובה לשאלתך וגם למגיבים אחריך... הדגשתי שיש סיפורים עליו, אולם גם נגד ד"ר לביא שאלפים טוענים שעזר להם (ואין להם עניין לפרסם אותו כי הוא לא משלם להם על כך) היו תלונות ושללו ממנו את התואר וכו', וזה לא מנע מאנשים לומר עליו שהוא עזר להם.
גם פה על כחולי, שמעתי כמה סיפורים מטורפים מכלי ראשון שאין לו שום עניין לקדם את הכחולי הזה, אז אולי יש לו פתרונות טבעיים שווים במיוחד, שהרפואה הקונסרבטיבית כפי שידוע, מתנגדת להם בעיקר ולפני הכל, כי זה נגד מה שהם עושים, והם לא ממש אובייקטיביים בשפיטה של טיפולים אלטרנטיביים.
רק אוסיף שיש כמה מוכרים אחרים בתחום ההומיאופתיה והרפואה הטבעונית שאלפים רבים נוספים מסביבבכם יספרו לכם על הזריקות שלהם לאלרגיה שעזרו המון ועל המלצות ספציפיות של אכילת כדורי מוצרים טחונים עם דבש וספרד וכדומה, שגם אני ראיתי איך עזרו לקרובים סביבי. אז להכחיש את היכולות של חלק מהמטפלים/התרופות הללו קצת קשה, ובואו, ההצלחות של הרפואה המסורתית לא כאלו גדולות (שווה אשכול שלם ונפרד רק על הנושא הזה).
עוד משהו קטן. אני בעצמי "שיחקתי" לפני כמה שנים בכמה צמחים שקטפתי ושמן אתרי, ויצרתי משחה שהרגיש לי שיכולה לעזור להוריד לבת שלי יבלת מהאצבע. זה מטורף שאני אומר פה את זה, כי לא עשיתי עם זה כלום, כשהרבה אחרים מוכרים במאות שקלים משחות דומות (טבעי וביתי) לכוויות ועוד... אבל היבלת נעלמה אחרי 3 ימים של טיפול. בכלל, חוסר האמונה הבסיסי שלנו ברפואה טבעית היא בדיוק כמו שהאמינו בימי הביניים בכל מיני שיטות מפגרות, כי הצמחים הם הבסיס גם לרפואה הקונבנציונלית, והרמב"ם ואחרים כתבו על כך, אז השאלה הנשארת היא רק האם יש ניסיון עם הרפואה הזו או עם המטפל הזה.. פחות "התעודות".. זה "עושה שכל".
ולכן, שאלתי רק מי שמכיר אותו ואת טיפוליו באופן אישי, אם יכול לספר ולהמליץ או לדחות. אובייקטיבית לגמרי.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/7/2021 11:27 |
|
| |
מואדיב
| אךטובוחסד כתב: |  | . איך אפשר לסמוך על אדם שהתחזה לרופא? שהעניק טיפולים שהחוק אוסר עליו לתת, שסיכן בריאות של אנשים כשהזריק בוטוקס בלי שהוא מוסמך לכך?
תשובה לשאלתך וגם למגיבים אחריך... הדגשתי שיש סיפורים עליו, אולם גם נגד ד"ר לביא שאלפים טוענים שעזר להם (ואין להם עניין לפרסם אותו כי הוא לא משלם להם על כך) היו תלונות ושללו ממנו את התואר וכו', וזה לא מנע מאנשים לומר עליו שהוא עזר להם.
גם פה על כחולי, שמעתי כמה סיפורים מטורפים מכלי ראשון שאין לו שום עניין לקדם את הכחולי הזה, אז אולי יש לו פתרונות טבעיים שווים במיוחד, שהרפואה הקונסרבטיבית כפי שידוע, מתנגדת להם בעיקר ולפני הכל, כי זה נגד מה שהם עושים, והם לא ממש אובייקטיביים בשפיטה של טיפולים אלטרנטיביים.
רק אוסיף שיש כמה מוכרים אחרים בתחום ההומיאופתיה והרפואה הטבעונית שאלפים רבים נוספים מסביבבכם יספרו לכם על הזריקות שלהם לאלרגיה שעזרו המון ועל המלצות ספציפיות של אכילת כדורי מוצרים טחונים עם דבש וספרד וכדומה, שגם אני ראיתי איך עזרו לקרובים סביבי. אז להכחיש את היכולות של חלק מהמטפלים/התרופות הללו קצת קשה, ובואו, ההצלחות של הרפואה המסורתית לא כאלו גדולות (שווה אשכול שלם ונפרד רק על הנושא הזה).
עוד משהו קטן. אני בעצמי "שיחקתי" לפני כמה שנים בכמה צמחים שקטפתי ושמן אתרי, ויצרתי משחה שהרגיש לי שיכולה לעזור להוריד לבת שלי יבלת מהאצבע. זה מטורף שאני אומר פה את זה, כי לא עשיתי עם זה כלום, כשהרבה אחרים מוכרים במאות שקלים משחות דומות (טבעי וביתי) לכוויות ועוד... אבל היבלת נעלמה אחרי 3 ימים של טיפול. בכלל, חוסר האמונה הבסיסי שלנו ברפואה טבעית היא בדיוק כמו שהאמינו בימי הביניים בכל מיני שיטות מפגרות, כי הצמחים הם הבסיס גם לרפואה הקונבנציונלית, והרמב"ם ואחרים כתבו על כך, אז השאלה הנשארת היא רק האם יש ניסיון עם הרפואה הזו או עם המטפל הזה.. פחות "התעודות".. זה "עושה שכל".
ולכן, שאלתי רק מי שמכיר אותו ואת טיפוליו באופן אישי, אם יכול לספר ולהמליץ או לדחות. אובייקטיבית לגמרי. |
|
.
אחדד: בירושלים נתפס בעבר מרפא "אלטרנטיבי" שרקח משחה שסייעה לרבים בבעיות עור. התברר שהוא הכניס למשחה סטרואידים. זה עזר לא בגלל סוד, אלא בגלל תרופה שהוכנסה פנימה - אבל יש בה גם סכנות, ולא בכדי אסור למי שאינו מוסמך לרשום חומרים כאלו. העובדה שמישהו ריפא אנשים, עדיין לא אומרת שהוא לא סיכן את בריאותם, חייהם - ואולי אף פגע באחרים בפועל.
לגבי יבלות ויראליות, רק אוסיף: יש מחקרים רבים על תועלת של טיפול היפנוטי ביבלות ויראליות. המנגנון לא בדיוק מובן, אבל העובדה שיש השפעה פסיכוסומאטית בעניין זה כבר הוכחה מחקרית. לא בטוח שהמשחה שלך עזרה, כמו שהאמונה של מישהו שהיא עוזרת, ואכמ"ל.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-15/7/2021 11:51 |
|
| |
אךטובוחסד
פסיכוסומטי בהעלמת יבלת? אשמח שתפנה אותי למחקר 1 שטוען כך
תוקן על ידי אךטובוחסד ב- 15/07/2021 11:51:23
|
|
|
|
| נשלח ב-15/7/2021 12:57 |
|
| |
מואדיב
| אךטובוחסד כתב: |  | פסיכוסומטי בהעלמת יבלת? אשמח שתפנה אותי למחקר 1 שטוען כך
תוקן על ידי אךטובוחסד ב- 15/07/2021 11:51:23 |
|
למה רק אחד? יש רבים. השיטה גם ידועה כבר עשרות שנים - ונחקרת לא פחות מכך. הנה, תקציר המזכיר כמה וכמה מחקרים ידועים בנושא:
Psychotherapy with adjunctive hypnosis is known to be an effective approach for the treatment of viral warts. There is an increasing clinical and scientific literature that illustrates the successful use of psychotherapeutic treatment with and without hypnosis in the reduction or elimination of viral warts (Bloch, 1927; Chandrasena, 1982; Clawson & Swade, 1975; Dreaper, 1978; Ewin, 1992; Ewin, 1995; and Goldstein, 2005; Obermayer & Greenson, 1949; McDowell, 1949; Reid, 1989; Scott, 1960; Spanos, Stenstrom & Johnston, 1988; Spanos, Williams & Gwynn, 1990; Surman et al., 1973; Morris, 1985; Noll, 1994; Noll, 1988; O'Laughlan, 1995; Tasini & Hackett, 1977; Vollmer, 1946; Yalom, 1964). In this case study the veracious area experienced a 100% reduction in five treatment sessions spanning a total of seven weeks. In this case, psychotherapy with hypnotic treatment relied upon an emphasis on two interventions: reduction of wart area with guided imagery and suggestions for the optimization of the client's immune tem functioning. Photos illustrate the client's pre-treatment, mid-treatment, and post-treatment state. Causal factors in the client's recovery cannot be easily isolated but the startling results attest to the efficacy of the overall interventions and treatment context compared to prior medical interventions.
אבל גם כמה קישורים ישירים למחקרים רציניים:
ריפוי יבלות ויראליות מרובות בילד:
|
|
|
|
|