|
|
| נשלח ב-19/7/2021 07:30 |
|
| |
בד"ה. מרת יערית עטייה ע"ה
לאחר מחלה קשה וייסורים קשים נפטרה בדמי ימיה אם ל 6 יתומים צעירים. בעלה הרב יונה, מנהל קניון רפאלי ברחוב עמוס. הלוויה היום בשעה 12 מבית ההספד קהילות ירושלים בהר המנוחות.
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי אךטובוחסד ב- 19/07/2021 07:44:50
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2021 17:35 |
|
| |
ברוך דיין האמת. היתה גרפיקאית בטוב טעם, ומצטיינת באדיבות וביעילות נדירים בצניעות ובמאור פנים
תוקן על ידי שוקולד_תות ב- 22/07/2021 17:44:49
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2021 19:09 |
|
| |
אוי אוי. בד"ה. נזדככה ביסורים קשים כמו שנים עשר חודש רצופים. מיום ליום. הערב ב19:30 מנחה ואזכרה בבית כנסת בית הלוי, רח' יוסף חכמי 48, בית וגן ואח"כ סעודת מצווה. אבי יתומים ודיין אלמנות - ואלמנים - ידאג ל 6 יתומיה ולבעלה הח'. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-23/7/2021 08:18 |
|
| |
| רודףסמלים כתב: |  |
אוי אוי. בד"ה. נזדככה ביסורים קשים כמו שנים עשר חודש רצופים. מיום ליום. הערב ב19:30 מנחה ואזכרה בבית כנסת בית הלוי, רח' יוסף חכמי 48, בית וגן ואח"כ סעודת מצווה. אבי יתומים ודיין אלמנות - ואלמנים - ידאג ל 6 יתומיה ולבעלה הח'. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אנחנו אמנם לא "אבי היתומים", אבל יכולים להיות "אחים" שלהם, ולהצטרף לקמפיין של צ'רידי ישראל לסייע למשפחה בתרומה חד פעמית, או הו"ק בכרטיס אשראי שלא תופסת את מסגרת האשראי. https://www.c haridy.com/yearit נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-23/7/2021 08:42 |
|
| |
| אךטובוחסד כתב: |  |
| רודףסמלים כתב: |  |
אוי אוי. בד"ה. נזדככה ביסורים קשים כמו שנים עשר חודש רצופים. מיום ליום. הערב ב19:30 מנחה ואזכרה בבית כנסת בית הלוי, רח' יוסף חכמי 48, בית וגן ואח"כ סעודת מצווה. אבי יתומים ודיין אלמנות - ואלמנים - ידאג ל 6 יתומיה ולבעלה הח'. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אנחנו אמנם לא "אבי היתומים", אבל יכולים להיות "אחים" שלהם, ולהצטרף לקמפיין של צ'רידי ישראל לסייע למשפחה בתרומה חד פעמית, או הו"ק בכרטיס אשראי שלא תופסת את מסגרת האשראי.
https://www.charidy.com/yearit
|
|
צודק! מי שיכול לתרום, ורוצה ישירות לחשבון שלהם, נטו צדקה : יונה ויערית עטיה בנק לאומי סניף 911 מס חשבון 034270/96 מכיר את המשפחה אישית. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|