| נשלח ב-29/7/2021 21:22 |
|
| |
ההתייקרות במזון נמשכת: זינוק במחירי הלחם והמאפים כבר בשבוע הבא
תוכנית חיסכון הסיבה העיקרית לעלייה הוא מכיוון שבחודשים האחרונים מחירי הקמח והשמן קפצו בעשרות אחוזים. בעלי מאפיות טוענים שעד עכשיו הם היו מוכנים לספוג את העלייה אבל לא עוד. רגע לפני ראש השנה, גם עוגות הדבש יתייקרו בעשרות אחוזים. לא בטוח שההתייקרות תחול על העוגות הרגילות שאנחנו קונים בסופר, אבל במאפיות זה יתייקר בוודאות. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2021 21:37 |
|
| |
חכה שיבטלו את מחיר המקסימום של הלחם האחיד...
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2021 21:54 |
|
| |
אופה לחם באמת שווה? הכוונה גם האם זה נכון שמכניסים את הרכיבים וזה מערבב, ולש מעצמו?
תודה
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי hot_trend ב- 29/07/2021 21:54:40
|
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2021 22:46 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-30/7/2021 00:40 |
|
| |
אני קצת "מפקפק" בהגזמה שלהם
כי השמן אמנם עלה יחסית הרבה, אבל כמות השמן בבצק הוא מזערי, והקמח לא עלה כמעט אם בכלל… באופן כללי, הם תמיד מעלים הרבה מעבר לעליה שקרתה. כך היה בעליית מחירי החומוס ופתאום העלו את כל הקטניות, וכך היה בעליית מחירי הסוכר ועוד.. והם תמיד תמיד יגידו לכם כמו אותו פרסי במחנה יהודה "לי זה עולה יותר".. הם תמיד "ספגו" ו"לא יכולים לספוג יותר", ובבנק? אין מקום לספוג עוד כסף… נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2021 02:17 |
|
| |
ואו, בטח הלחם יעלה בשקל אחד שלם מה עושים אני יושב ושובר את הראש, איך אני משיג עכשיו עוד שקל כדי לקנות לחם
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2021 07:11 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  | ואו, בטח הלחם יעלה בשקל אחד שלם מה עושים אני יושב ושובר את הראש, איך אני משיג עכשיו עוד שקל כדי לקנות לחם |
| טיעון לוגי מפואר, גזרו ושמרו... ובנימה רצינית, שקל לכיכר זה כמה מאות ש"ח לשנה למשפחה - וזה עבר כסף שבמקום להניע את גלגלי המשק על ידי צריכה ישב בכיסם של בעלי המאפיות.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2021 22:48 |
|
| |
| משגיחשליטא כתב: |  | | שקל לכיכר זה כמה מאות ש"ח לשנה למשפחה - וזה עבר כסף שבמקום להניע את גלגלי המשק על ידי צריכה ישב בכיסם של בעלי המאפיות. |
|
אם עברת לתקציב השנתי של הלחם למשפחה גדולה של לחם שלם ליום, נעבור גם להוצאה השנתית כולה של המשפחה 10-12 אלף לחודש, שזה משהו כמו 150 אלף ש"ח בשנה ואו באמת איזה כאב ראש, השגנו 150 אלף לשנה אבל אוי אוי חסר לנו עוד 300 ש"ח ואז אנחנו מסודרים..
איך אמרת.. לגזור ולשמור..
|
|
|
|
|