בית פורומים בחדרי חרדים

תחקיר : איך זכו כרמל שאמה ואביו בדירות בשווי מליונים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-30/7/2021 01:46 לינק ישיר 
תחקיר : איך זכו כרמל שאמה ואביו בדירות בשווי מליונים

ראש עיירית ר"ג נבחר לתפקיד כשהבטיח להיאבק בשחיתות הציבורית. למרות זאת, הוא גילה מעורבות בשורת פרויקטים נדל"נים בעיר, שלמקורביו יש אינטרס כלכלי מובהק לגביהם. "קיבלו קרקע ל-4 דירות"
-עמרי מניב

במשך שנים, חיכו ברמת גן להריסת הבתים בשכונת רמת השקמה והקמת דירות יוקרה במקומן במסגרת פרויקט "פינוי בינוי". היזם, ראול סרוגו, פנה ל-44 הדיירים במקום, וחוץ משלושה שסירבו, כולם ראו בכך את עסקת חייהם. הסרבנים שדרשו לקבל הרבה יותר מכך, הם כרמל שאמה שלימים התמנה להיות ראש העיר, ואביו פנחס, אשר כלל לא גרו שם.
בשנה שלפני הבחירות לראשות העיר, שאמה ואביו חתמו עם סרוגו על עסקה חשאית ומתגמלת רק להם - זכויות בנייה על ארבע דירות חדשות וכפולות בגודל. לדברי סרוגו, "אם לא כך, ההליכים המשפטיים היו נמשכים וזה היה לרעת הדיירים המפונים והפרויקט". בינתיים, שאמה הבן נכנס ללשכת ראש העיר ואת הדירות במיזם הקים סרוגו במיקום אטרקטיבי ללא כל מכרז. בנוסף, קיבל סרוגו הטבה בדמות אישור להקים את המקלט הציבורי במקום אחר, כך שיתפנה שטח נוסף במתחם הדיור.

במתחם אחר בעיר, אחיו של ראש העיר רכש את הבעלות לשטח, עליו היה צריך להתבצע פינוי בינוי לבניינים הישנים במקום. באוקטובר 2019 יזמי הפרויקט הורסים אותם ללא אישור, מה שמהווה לכאורה עבירה פלילית. לפי תכתובות הוואטסאפ שנחשפו בתחקיר, מאחורי ההחלטה להרוס באופן לא חוקי עומדת הוראתו של ראש העיר שאמה שלא רק שלא הצהיר על ניגוד עניינים, אלא גם קידם את אישור התוכנית במועצת העיר.
תוכנית נוספת ולא חוקית אותה קידם ראש העיר, היא הקניון המשפחתי בבעלות אביו - כפי שהוזכר בחדשות 13 בשנה שעברה. נוסף על כך, אביו ואחיו של שאמה פתחו באותו מבנה חנות גדולה לממכר פיצוחים ותבלינים, וזאת ללא היתר בנייה וטופס 4. במקום לנקוט בהליכים פליליים פעלה העירייה להכשיר את המבנה. בדיעבד ובניגוד לעמדת הדרג המקצועי, נחתם טופס 4.

מי שחתם על הטופס באופן חריג הוא ממלא מקום ראש העיר באותו הזמן, ליעד אילני, שכלל לא היה חבר בוועדת המשנה לתכנון ובנייה. אילני חשף בפעם הראשונה מה גרם לו לחתום על האישור השנוי במחלוקת: "בדיוק כשכרמל בחו"ל מכניסים אליי את הטופס הזו בדלת האחורית ובלי גילוי נאות". לטענת אילני, ראש העיר שיטה בו בכוונה לטובת הקניון של אביו. "הוא בגד באמון שלי, בחיים לא הייתי עושה משהו כזה לשותף בכיר שלי".

https://13news.co.il/item/news/domestic/articles/carmel-shama-1298965

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/7/2021 07:48 לינק ישיר 

כרמל שאמה הוא עם החרדים או נגדם? אני פשוט לא יודע אם זה מוכיח שהוא רקוב או שזו רדיפת התשקורת?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/7/2021 09:13 לינק ישיר 

קלעפער כתב:

כרמל שאמה הוא עם החרדים או נגדם? אני פשוט לא יודע אם זה מוכיח שהוא רקוב או שזו רדיפת התשקורת?

לכוארה שתי האופציות נכונות גם גם רקוב וגם רדיפת תשקורת ואין קשר בין השתיים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/7/2021 12:26 לינק ישיר 

קלעפער כתב:

כרמל שאמה זה אותו אחד שיצר את המהלך הפופוליסטי של גדר הפרדה בין רמת גן לבני ברק בגל הראשון של הקורונה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/7/2021 15:56 לינק ישיר 

נלחם בשבת...יותר גרוע מגדר בבני ברק

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/8/2021 01:48 לינק ישיר 

בלי קשר למושא האשכול: הפוליטיקאים של הליכוד הם בד"כ אנשים ישרים וימניים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/8/2021 04:05 לינק ישיר 

קלעפער כתב:

נציג שס מנחם דוד שתק שראש העיר הוציא את אוטובוס השבת שממשיך לנסוע עד היום ומי שפרש כמחאה מקואליציה הם נציגי הציבור הדתי לאומי שעשו את טעות פוליטית גדולה שהם חברו לנציג שס והם מכים על חטא על טעות הזאת !!
ואם נציג שס לא היה חובר לנציגי הציבור הדתי לאומי לא היה לו שום סיכוי לעבור את אחוז החסימה!!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/8/2021 09:23 לינק ישיר 

אסור בתכלית האיסור ששאמה ייבחר שוב לראשות העיר רמת-גן !!!! חילולי השבת אתמול פשוט היו מזעזעים , אין ספור מוניות לכיוון הפארק-הלאומי . שיגעון הגדלות שלו יוצא מפרופורציות .זה נהפך לבלתי נסבל .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/8/2021 09:46 לינק ישיר 
אם אין יראת אלוקים והרגוני

סופו כמו סוף ראש עיריית טבריה שאיני זוכר את שמו, רק טיפה יותר גרוע כי הוא הוסיף להרשיע.

ליאתליאת כתב:
אסור בתכלית האיסור ששאמה ייבחר שוב לראשות העיר רמת-גן !!!! חילולי השבת אתמול פשוט היו מזעזעים , אין ספור מוניות לכיוון הפארק-הלאומי . שיגעון הגדלות שלו יוצא מפרופורציות .זה נהפך לבלתי נסבל .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/8/2021 13:13 לינק ישיר 

הכובס1 כתב:
סופו כמו סוף ראש עיריית טבריה שאיני זוכר את שמו, רק טיפה יותר גרוע כי הוא הוסיף להרשיע. אסור בתכלית האיסור ששאמה ייבחר שוב לראשות העיר רמת-גן !!!! חילולי השבת אתמול פשוט היו מזעזעים , אין ספור מוניות לכיוון הפארק-הלאומי . שיגעון הגדלות שלו יוצא מפרופורציות .זה נהפך לבלתי נסבל .
לגמרי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/8/2021 23:01 לינק ישיר 
אצל הקב"ה

על מנת שלא לבטל את הבחירה, הוא מאריך אף לרשע, ואז מעניש אותו, אבל הרשע שוכח לחבר את עוונותיו עם העונש, וככה לא חוזר בתשובה אפילו על פתחו של גיהנם,

ראה ערך ביבי הרשע, שמעולם לא הביע חרטה על שגזל את לחמם של ילדי ישראל, ונראה את ערך ליברמן בקרוב על שהעיז לפתוח את פיו מול בניו של השם.

וכנ"ל כרמל שאמה הכהן, שמעיז פניו נגד כל דבר שבקדושה על מנת לקבל חיבוק חם מהתקשורת המזוהמת בג עבירות.

וכנ"ל רון קובי, שדווקא פרסם את עצמו משלים מנין השבוע (אולי זוכה לעשות תשובה).

ליאתליאת כתב:
סופו כמו סוף ראש עיריית טבריה שאיני זוכר את שמו, רק טיפה יותר גרוע כי הוא הוסיף להרשיע. אסור בתכלית האיסור ששאמה ייבחר שוב לראשות העיר רמת-גן !!!! חילולי השבת אתמול פשוט היו מזעזעים , אין ספור מוניות לכיוון הפארק-הלאומי . שיגעון הגדלות שלו יוצא מפרופורציות .זה נהפך לבלתי נסבל . לגמרי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > תחקיר : איך זכו כרמל שאמה ואביו בדירות בשווי מליונים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext