בית פורומים בחדרי חרדים

מבהיל: גאב"ד מרוקו מעיד על הרעש הגדול שיש בשמיים מתורת "שובה ישראל"

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-30/7/2021 12:55 לינק ישיר 
מבהיל: גאב"ד מרוקו מעיד על הרעש הגדול שיש בשמיים מתורת "שובה ישראל"

באגרת חריגה ששיגר לתלמידיו הוא התייחס למצבו הרפואי. "הנה יודעים אנו בנפשנו שכל השנים האחרונות אנחנו חיים ומתפקדים בזכות ספר דברים והתורות וההנהגות, אשר ברוב עם הדרת מלך רבים וטובים מקפידים בכל תורה ובכל הנהגה", כתב בראשית האגרת.

"ויודעים אנו בבירור גמור ומעבר להשערה, אלא בידיעה", המשיך, "שהכוח של התורות וההנהגות של 'שובה ישראל' עושה רעש בשמיים, והרעש הוא רעש גדול, ועל הקהילה הקדושה נאמר 'ברוך המקדש שמו ברבים'".

(מתוך איגרת שכתב לתלמידיו)

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/7/2021 14:31 לינק ישיר 

כעת אני מבין למה התעוררתי בבהלה באמצע הלילה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/7/2021 14:59 לינק ישיר 
בזכות ספר דברים...

בראשית שמות ויקרא במדבר, סתם לקישוט עפ''ל

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/7/2021 15:25 לינק ישיר 
hhaavv

חשבתי לתומי שברוך המקדש שמו ברבים נאמר על הקב"ה.
אולי הוא חושב שברוך בורא פרי העץ וכדומה גם נאמרו עליו...
כדאי שיתאם עם ניר עמרצי את חלוקת העבודה, מי הקב"ה ומי משיח וכו'...

תוקן על ידי hhaavv ב- 30/07/2021 15:25:12

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/8/2021 09:34 לינק ישיר 

avishai323 כתב:
 כעת אני מבין למה התעוררתי בבהלה באמצע הלילה.
בדיוק התכוונתי לשאול את אדון avishai323 : אתה לא חושב שקצת נסחפת ? לכנות רב בשם גנאי ??? לרגע חשבתי שהתבלבלתי ולא נכנסתי לפורום חרדי . אתה לא חייב להתחבר לרב ולא לאישיות שלו ולא להתנהלות שלו , אבל מפה ולנבל את פיך , מי התיר לך ??? פשוט בושה אני מאוד שמחה שההנהלה הסירה את המילה המכוערת שכתבת .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/8/2021 12:51 לינק ישיר 
בונדמן

רעש בשמיים ? מה קרה, התחילו  לאכול שם ארבעס ?

תוקן על ידי בונדמן ב- 01/08/2021 12:51:54

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/8/2021 16:35 לינק ישיר 
גלאגוזים

בונדמן כתב:
רעש בשמיים ? מה קרה, התחילו  לאכול שם ארבעס ?

כנראה שמאז והנוכל התקבל בכבוד רב אצל האדמו"ר מקרית יואל, מעמדו בשמים התחזק.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/8/2021 11:24 לינק ישיר 

על מה הרעש?
כל שנה בליל העצמאות יש רעש גדול בשמיים,
גם בימים אלו שהישמעאלים מקבלים את תעודות הבגרות שלהם, הם עושים רעש גדול לא רק בשמים אלא גם בארץ.
וכך גם בלילי חתונתם ובאיפטר תעניתם.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/8/2021 20:45 לינק ישיר 

קצת מפספסים את העיקר

בתכלס, יש מישהו בדור הזה שיודע בידיעה גמורה מה קורה בשמיים חוץ מגאב"ד מרוקו?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/8/2021 21:52 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:

קצת מפספסים את העיקר

בתכלס, יש מישהו בדור הזה שיודע בידיעה גמורה מה קורה בשמיים חוץ מגאב"ד מרוקו?

שליח חב''ד בתחנת החלל?!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/8/2021 22:09 לינק ישיר 

ליאתליאת כתב:
 כעת אני מבין למה התעוררתי בבהלה באמצע הלילה. בדיוק התכוונתי לשאול את אדון avishai323 : אתה לא חושב שקצת נסחפת ? לכנות רב בשם גנאי ??? לרגע חשבתי שהתבלבלתי ולא נכנסתי לפורום חרדי . אתה לא חייב להתחבר לרב ולא לאישיות שלו ולא להתנהלות שלו , אבל מפה ולנבל את פיך , מי התיר לך ??? פשוט בושה אני מאוד שמחה שההנהלה הסירה את המילה המכוערת שכתבת .
אין לי מושג מה מחקו, אבל מאפיונר שמתזז ביו מילארדרים ועיתונאים להדלפות מחקירות משטרתיות מצוה גדולה לא לכנותו רב.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/8/2021 00:01 לינק ישיר 

מן הסתם שאם מחקו את המילה , היא הייתה מכוערת ולא ראויה . אתה יודע , בספר "תומר-דבורה" מרבנו המקובל משה קורדובירו זצוק"ל כתוב : "וזה חסד גדול שעושה הקב"ה עם הצדיקים , שאינו מנכה , מפני שהמצוות חשובות מאוד ומתעלות עד לפניו יתברך , והיאך ינכה מהן בשביל העבירות ?….אלא הקב"ה גובה חוב העבירות ומשכיר שכר כל המצוות" . אין לי מושג על מה אתה מדבר . אני לא מכירה את הרב פינטו באופן אישי והוא לא הרב שלי , אך אני בטח לא אקבל שהוא מאפיונר בגלל שאתה כתבת כאן . מה שכן יש לי מושג שבחזקת הרב פינטו יש כמה וכמה ישיבות ומספיק שיש עשרה שלומדים לשם שמים בישיבות האלה , זאת הזכות הבלעדית שלו והקב"ה לא יינכה לו את זה בשביל שום דבר-עבירה (כדבריך) , מה גם שהוא יכל לעשות שימוש אחר בכסף שלו אם רק רצה . ולעניין אם מצווה גדולה לא לכנותו רב אני אשיב לך שאם דוד מלך ישראל קרא לאחיתופל אלופי ומיודעי ( שֶׁלֹּא לָמַד מֵאֲחִיתוֹפֶל אֶלָּא שְׁנֵי דְבָרִים בִּלְבָד ) , להבדיל , מי אני שאמנע מהרב יאשיהו פינטו את התואר רב ???? אכן שמעתי יותר משני דברים , ואם תראה בזה זלזול באינטליגנציה שלי - שייערב לך … אני לא אכנס להלכה שאדם בינוני צריך לדונו לכף זכות כי מן הסתם שהוא עשה על זה תשובה בלילה , קל וחומר בן בנו של קל וחומר … בקיצור , או לא בקיצור : העניין של השמצות רבנים ואדמו"רים פה נעשית בקלות בלתי נסבלת ואני לא מדברת רק על הרב פינטו . זה שאנחנו אנונימיים לא מתיר לנו את האסור . אחרי הכל אנחנו לא אנונימיים ב-100% כבודו מלא עולם . לנוירולוג יש כאן הרבה "זכויות" בפורום , משום מה אני לא מקנאה .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/8/2021 00:33 לינק ישיר 

גב' ליאת, אני לא יודע לגבי זכויות, אבל בוודאי זכות אחת יש לי, זכיתי שתכניסי אותי לתגובתך המלבבת ונוטפת הצביעות, נראה שאני לצנינים בעיני חסידיו של גאב"ד מרוקו, לא נורא.

משום מה לא זכור לי שהזדעזעת ומחית על כבודו של הרב ברלנד למשל ועוד רבנים חשובים תלמידי חכמים פי כמה וכמה מגאב"ד מרוקו שזכו כאן בפורום ליחס ומילים קשות הרבה יותר מאלו שנכתבו ע"י הניקים שמחית בפניהם כאן באשכול, יכול להיות שכל דברי התורה והמוסר ששפכת כאן נובעים מפוזיציה אישית בלבד?

אני רוצה להזכיר לך שמאחז העיניים הזה אמר בעצמו שהוא לא רב יותר, כך שאת בוודאי אינך צריכה לקרוא לו רב, מילא אנו שלא נמנים על מעריציו איננו חייבים לציית לו, אבל את...

עכ"פ בתור יודעת ספר וכמי שמכירה בפועלו של הגאב"ד, נשמח שתרחיבי בעניין ידיעותיו הברורות של הגאב"ד במה שקורה בשמיים, כמדומני שהוא יחיד בדור עם יכולות וכוחות שכאלו.

תוקן על ידי נוירולוג ב- 04/08/2021 01:16:22

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/8/2021 01:07 לינק ישיר 

ליאתליאת כתב:
מן הסתם שאם מחקו את המילה , היא הייתה מכוערת ולא ראויה . אתה יודע , בספר "תומר-דבורה" מרבנו המקובל משה קורדובירו זצוק"ל כתוב : "וזה חסד גדול שעושה הקב"ה עם הצדיקים , שאינו מנכה , מפני שהמצוות חשובות מאוד ומתעלות עד לפניו יתברך , והיאך ינכה מהן בשביל העבירות ?….אלא הקב"ה גובה חוב העבירות ומשכיר שכר כל המצוות" . אין לי מושג על מה אתה מדבר . אני לא מכירה את הרב פינטו באופן אישי והוא לא הרב שלי , אך אני בטח לא אקבל שהוא מאפיונר בגלל שאתה כתבת כאן . מה שכן יש לי מושג שבחזקת הרב פינטו יש כמה וכמה ישיבות ומספיק שיש עשרה שלומדים לשם שמים בישיבות האלה , זאת הזכות הבלעדית שלו והקב"ה לא יינכה לו את זה בשביל שום דבר-עבירה (כדבריך) , מה גם שהוא יכל לעשות שימוש אחר בכסף שלו אם רק רצה . ולעניין אם מצווה גדולה לא לכנותו רב אני אשיב לך שאם דוד מלך ישראל קרא לאחיתופל אלופי ומיודעי ( שֶׁלֹּא לָמַד מֵאֲחִיתוֹפֶל אֶלָּא שְׁנֵי דְבָרִים בִּלְבָד ) , להבדיל , מי אני שאמנע מהרב יאשיהו פינטו את התואר רב ???? אכן שמעתי יותר משני דברים , ואם תראה בזה זלזול באינטליגנציה שלי - שייערב לך … אני לא אכנס להלכה שאדם בינוני צריך לדונו לכף זכות כי מן הסתם שהוא עשה על זה תשובה בלילה , קל וחומר בן בנו של קל וחומר … בקיצור , או לא בקיצור : העניין של השמצות רבנים ואדמו"רים פה נעשית בקלות בלתי נסבלת ואני לא מדברת רק על הרב פינטו . זה שאנחנו אנונימיים לא מתיר לנו את האסור . אחרי הכל אנחנו לא אנונימיים ב-100% כבודו מלא עולם . לנוירולוג יש כאן הרבה "זכויות" בפורום , משום מה אני לא מקנאה .
בקיצור אין לך מושג מה הם ידיעותיו, ולא מה מעשיו. אז מה את מצטטת מהספרים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/8/2021 08:27 לינק ישיר 

נוירולוג , אני חוזרת וכותבת . שום פוזיציה אישית . אין לי שום קשר לרב פינטו . לעניין מחאת רבנים אחרים , בהחלט מחיתי כמה פעמים כאן בפורום , ואם תשאל על הרב ברלנד או רבנים אחרים שלא מחיתי מספיק או לא מחיתי כלל , התירוץ יהיה מכיוון שאני משתדלת שלא להיכנס לאשכולות האלה מלכתחילה ( בפרט על הרב קנייבסקי ) . האמת שזאת הייתה טעות שנכנסתי לחוט הזה . אגב , מעודי לא דיברתי על הרב ברלנד ואין לי עניין בכך . אינני מכירה בפועלו של הגאב"ד ואת זה כבר ציינתי מקודם וכאן גם התשובה שלי לבעיקרשומע , שהמסר העיקרי הוא לא איזה רב צדיק ואיזה רב פחות , אלא איך אנחנו כיהודים פרומים כביכול , אמורים עפ"י כל הכללים הכל כך ברורים לדון אדם מישראל . ואם אני לא טועה "השפת-אמת" כתב שלעולם לא תגיע למקומו כך שאין מקום לשפיטה כלל . ההתפלספות יכולה להימשך שעות וימים, מה מוסרי , מה מותר , מה נכון וכו' ... השאלה היא למה בכלל מישהו צריך להיות מוטרד מכל "ציוץ" של הגאב"ד פינטו ולהעלותו כאן ? מה ??? כל כך משעמם לאנשים בחיים ?? , האם אני מפספסת משהו כאן ??? יש כל כך הרבה דברים מעניינים לדבר עליהם ולדון בהם וזה די מיותר לדעתי , במיוחד בפורום חרדי . נוירולוג , התכוונתי "זכויות" מכיוון שאתה פותח האשכול וד"ל ... אין בכוונתי לחנך אף אחד כאן , כפי שכתבתי זאת הייתה טעות להיכנס לחוט הזה , אני עדיין מוחה על המילים הלא ראויות כלפי רבנים . שיהיה לכולם יום נעים ...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/8/2021 11:32 לינק ישיר 

ה' ירחם להגן על הפסיכופוט והפושע ברלנד. דם הנשים שהוא הרס להן את החיים על ידי כל השותקים למיניהם בצדקות כביכול. ומצווה רבה להזהיר מכל המשוגעים והמניפולוטרים.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > מבהיל: גאב"ד מרוקו מעיד על הרעש הגדול שיש בשמיים מתורת "שובה ישראל"
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext